Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får sett De syv Samuraier i natt, så er jeg nede på nr. 25 på imbd topp 250 før neste stopp. Casablanca ser jeg ikke noe frem til. Noen som har noe positive erfaringer?

 

Hvorfor ser du ikke frem til den? Er jo en av de mest anerkjente klassikerne, jeg likte den veldig godt. Svart/hvitt behøver ikke bety at filmen er kjedelig eller dårlig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Sangen går igjen i hele filmen, men hører den best fra rundt 10:20 :)

Jeg syns sangen virker kjent men klarer heller ikke å huske hvor jeg har hørt den, prøvde å bruke en slik sound recognizor får å sjekke hva sangen het men det ble ingen match:/

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Jeg er stor tilhenger av originalen og til dels etterfølgeren, og dette ser bare helt feil ut. Drakten i seg selv er helt grei i og med at vi lever i 2013 og den blir dermed seende litt mer moderne ut, men "let's go with black" er bare teit og ødelegger egentlig bare hele greia med at han skal se ut som en maskin. Og når vi er inne på det, hele greia med at han ikke er en robot, men heller et menneske som styrer komponentene høres bare helt latterlig ut. Det glimrende med originalen var jo at Robocop ikke hadde noe særlig tilknytning til familien sin bortsett fra glimt av minner, men i traileren nå ser det jo ut som han har alle følelser intakt og når han sitter på huk med sønnen sin er så jævlig hollywood-bullshit som man kan få det. Hva skjer med den organiske hånda? Tipper han blir å tørke tårene av sønnen sin. ED-209 er obligatorisk, men ser ut som det blir en massiv fight mot andre OCP-roboter. CGI-porno som skal lokke til seg 13 år gamle gutter.

 

Dritt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...