Jump to content

Nopros

Medlemmer
 • Content Count

  3410
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

893 :)

About Nopros

 • Birthday 04/01/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31397 profile views
 1. Siste smittesporeren jeg var i kontakt med var en pensjonert politimann. Forøvrig veldig trivelig type. Vaksine skulle jeg klart å sette selv, om innholdet var ferdigblandet og sprøyta klar.
 2. 12 år senere, og nå bruker vi VLC.
 3. Eh, umulig å endre formatteringen på mobil..
 4. Stygt redd for at du har helt rett. Vet at den lokale OBS Bygg satte omsettingsrekord i går.
 5. Vi nådde forøvrig også «milepælen» 100k bekreftede smittede dagen i går.
 6. Ser på en serie så orker ikke finne frem kilden, (ganske sikker på at det stod på worldometers i går) men grunnen til det store hoppet var at de ettertelte flere dødsfall på sykehjem. Og la de til i statistikken i går. Okei, jeg orket likevel.
 7. Er det noen som har den lenken til Sverige sin statistikk? Lette bakover i tråden, men fant den ikke igjen. Uten å komme med noen konspirasjoner har jeg lagt merke til at det ikke har vært noen nye dødsfall fra Sverige på worldometers det siste døgnet.
 8. Neida, ikke når det gjelder Italia. Som blir oppdatert en gang om dagen. Vanligvis ca 1830.
 9. Inne, i små rom i kontrollerte områder. Opp til tre timer. Du trenger ikke være bekymret for mye vind. Ville vært mer bekymret for å ta heisen for eksempel.
 10. Vær så snill å ikke dele slike idiotiske videoer. Folk er dumme nok til å tro på det.
 11. Det er ikke verre enn å hente ut data fra VG.. FHI oppdaterer en gang om dagen, VG ettersom kommunene og lokalavisene publiserer. Derfor er den "ukjente" aktøren med .info domene mer oppdatert enn FHI’s sider.
 12. Benbjo siterte fra denne artikkelen: https://www.nrk.no/urix/italiensk-lege-advarer-norge-om-korona_-_-dette-er-verken-et-spill-eller-en-science-fiction-film-1.14943184
×
×
 • Create New...