Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har kun sett de fire første, men tre av de er absolutt verdt å se. Den første er håpløst kjip, og den tredje er jævlig bra. Kjøp.

 

Der er jeg uenig. Den første lider jo av svak barneskuespill, men greier å skape et fint visuelt bilde, magi og stemning som forsvinner litt utover serien. Bl.a. Voldemort var mye mer skremmende i denne, enn i noen av de andre filmene, noe som skyldes hvordan de greide å bruke han, hva de ville vise og ikke minst John Williams sitt soundtrack. Den gjenskaper karakterer og plott fra boka veldig bra, og det at den var fundamental for at serien skulle fortsette og faktisk lykkes med det, er beundringsverdig.

 

 

Som en serie (alle 8 filmene) så fungerer de greit. Det er ingen banebrytende mesterverk noen av dem, men flere av filmene preger av den fantasifulle stilen fra bøkene. Det er tross alt familiefilmer.

Kvaliteten går også opp og ned på flere elementer i de ulike filmene.

Jeg synes 199,- er en god pris for kolleksjonen.

Lenke til kommentar

En kjent nettbutikk har nå Harry Potter 1-8 ( er det alle filmene?) på tilbud til 199,-.

Jeg har aldri sett noe annet enn den første HP filmen, for mange år sida.

 

Flere som mener jeg går glipp av noen fantastiske filmer.. Burde jeg slå til?

 

Har ikke lest bøkene og har ikke noe videre forhold til HP, bortsett fra at jeg såg film nr.2 på TV i sin tid. Jeg digget disse filmene, og det var håpløst trist når det hele var over. Slå til sier jeg :) Og til den prisen er det jo ikke noen tvil en gang.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Wolverine kunne spart seg for 3D, men jeg ville ikke latt 3D skremme meg for å se Wolverine hvis man er fan. For å være en X-Men film er det kanskje det beste som har vært lagd, ihvertfall siden 2`ern.

 

Er helt enig. Jeg så den i 3D men jeg følte at jeg så den i 2D. Er ikke effekter og sånn jeg tenker på, men at det ikke ble noen dybde eller romfølelse silk som i bl.a annet den siste Harry Potter-filmen.

Lenke til kommentar

Det som blir spennende er Crouching Tiger, Hidden Dragon II - The Green Destiny. Også med Donnie Yen, a gitt. Donnie Yen og Michelle Yeoh i hovedrollene, og Yuen Woo-ping i regissørstolen. Feiende flott!

 

Crouching Tiger, Hidden Dragon er jo en av tidenes beste wuxiafilmer, så det skal godt gjørs å ikke skuffe litt her. Men jeg har troa uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...