Jump to content

Aleks

Medlemmer
 • Content Count

  14157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Aleks

 1. Pleier prisjakt ofte å ta feil? Det står at cdon har på lager nå, men ingenting når jeg går på nettsidene deres.
 2. Ser multicom har inne. Men 15000? Trodde de var en seriøs nettbutikk?
 3. Noen som har solgt eller kjøpt på finn og vet noe om hva de faktisk går for? Har hatt en annonse på ønsker kjøpt ute en stund og fikk tilbud om å kjøpe en for 9000kr. Men ser det er mange som legger ut annonser der det er "bud" på 11000 i fra start. Kommer nok ikke til å gi mer enn 7000 selv, om det skulle bli mulig.
 4. Noen som har brukt qliro til å betale senere for ps5 fra cdon og kan gå god for det?
 5. Noen som kan anbefale noe lignende dokumentaren Petit Bus Rouge? Altså klin gærne folk som driver med risikosport. Bonus om de har en fallskjerm på ryggen.
 6. Synd at Mou måtte gå og ønsker han lykke til videre, men når man ser hvor langt nede spillerne var under han er vanskelig å klage. Gøy med Hiddink tilbake. Håper vi kan få en manager som utnytter akademiet vårt, og spillerne på lån bedre.
 7. Kudos til Cesc for å stille opp der. Ikke akkurat den morsomste tiden å være med på sånne ting.
 8. Tredje sesong på rad vi møter dem? Vår tur til å vinne da i det minste.
 9. 95% sikkert at vi trekker PSG.
 10. Noen som vet hva det vil si å parkere reinsdyret i forhold til fotball?
 11. Synes ikke vi spillet vårt tilsier at vi skal ligge så langt nede, men slik vi spilte mot Porto har vi ikke spilt siden 2014. Kampen mot Leicester blir uten tvil spennende.
 12. "The Dark Tower is reportedly eyeing Idris Elba as The Gunslinger opposite Matthew McConaughey as The Man in Black" - http://www.comingsoon.net/movies/news/639947-idris-elba-dark-tower-gunslinger Det hadde vært latterlig kult.
 13. Aleks

  Garderoben

  Kulere enn Donald Trump i hvertfall.
 14. Aleks

  Manchester United

  Følger man litt med er det ikke så vanskelig å se hvor lite konsekvente FA er med disse straffene sine. Og da føles det gjerne litt urettferdig når de plutselig bestemmer seg for å gjøre jobben sin når det rammer din klubb. Men den skyldige er selvfølgelig alltid spilleren.
 15. Aleks

  Garderoben

  Jeg vil ikke leve i en verden hvor Donald Trump kan bli president i et av verdens mektigste land. Forøvrig juleferie nå! Ubeskrivelig deilig.
 16. Hypotetisk sett om Mou ble sparket. Hvem skulle tatt over? Kjørt Steve Holland eller Rui Faria og satset på et nytt eventyr som i 2012? Sesongen er strengt tatt over så synes vi like så godt kan fortsette med Mourinho. Hvem vet kanskje vi får noe momentum etter jul som vi kan ta med oss videre til neste sesong.
 17. Jeg savner det knallharde arbeidet i fra forrige sesong, og sesongen før. Når Oscar hadde flest taklinger på motstander sin banehalvdel i hele ligaen, Matic dominerte midtbanen på egenhånd, Ivanovic var målfarlig og forsvarte mens Fabregas kunne plassere ballen på snurrebassen til Costa i fra hvor som helst. Alt det har forsvunnet nå.
 18. Se på hockey for eksempel. Ved tvilsomme mål så sjekker dommeren reprisen. Det ville betydd at siden offsiden i denne kampen var så tvilsom så hadde han gått og sjekket dette. Straffen der i mot ville han ikke sjekket etter dette prinsippet. Her har andre forslag vært aktuelle som for eksempel la managere få 2 eller 3 muligheter i løpet av kampen for å melde i fra at dette tror jeg er feil og må sjekkes. Et annet alternativ er effektiv spilletid, noe jeg ikke er i mot med tanke på hvor i helvetes mye drøying det er i denne sporten, der selvfølgelig Chelsea er langt i fra uskyldige. Har vel vært noen undersøkelser på dette som viser at det ikke er uvanlig at det er under 60 min med spilt fotball ut av de 90 minuttene kampene varer.
×
×
 • Create New...