Jump to content

Jonas2k

Medlemmer
 • Content Count

  6130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

666 :)

1 Follower

About Jonas2k

 • Birthday 07/27/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27262 profile views
 1. Svakt og ekstremt skuffende av UEFA, men dessverre ikke overraskende fra den gjengen der.
 2. Synes 2000 for vedlikehold høres lavt ut, ville lagt meg høyere. Ville også valgt et lite overskudd fremfor vedlikehold. Det er uansett vanskelig å spå, du må nesten bare prøve deg frem og se hva som er ditt faktiske kaloribehov. Personlig ville jeg nok lagt meg rundt 2500 og sett hvordan kroppen responderer.
 3. Gå ytterligere ned i kalorier eller legge til cardio. Velg den du foretrekker selv av disse to.
 4. Tja, har ikke sett så mange av mine 4k filmer enda så ville heller nesten bare undersøkt selv. For meg er ingenting must-have i en samling da jeg ikke ser poenget i å ha dyre filmer man ikke liker. Men av filmer som ofte blir nevnt er det blant andre: Blade Runner 2049, The Shining, Fury Road og The Revenant.
 5. Enig i mye av dette, bruker selv blu-ray.com, dvdbeaver og caps-a-holic før jeg kjøper. For min del synes jeg 4K er verdt pengene, men nå har jeg også utstyr som kan vise dette. Ofte er det oppgraderinger av filmer jeg allerde har på dvd og da er forskjellen som natt og dag. Hender også jeg oppgraderer fra blu-ray til 4K om den nye transferen er god og det er en film jeg liker. Ser faktisk ved litt nøyere gjennomgang at "trilogi"-boksen inneholder også Once Upon a Time in China and America! Alltid kjekt med slike bonusfilmer. Police Story 3/Supercop er også en film jeg vil ha, men utgaven med riktig aspect ratio er jaggu ikke lett å få tak uten å betale skjorta.
 6. For et innlegg, du gjør jo hele jobben for meg, strøkent! Om platekompaniet kjører Black Summer straks så tror jeg at jeg avventer frem til da.
 7. Noe av det som er blitt kjøpt inn i det siste. Klarer ikke helt holde målet om 50/50 på innkjøp av Blu-ray og 4K når det fortsatt er så mye gull på BD som ikke enda finnes på 4K. Spider-man var min favoritt superhelt i barndommen og Spider-man: Into the Spider-verse har fått så gode kritikker at den måtte selvsagt kjøpes. Crash er min soleklare Cronenberg favoritt så den måtte oppgraderes fra DVD til 4K. Tenet; Nolan sin nyeste må selvsagt i samlingen. Har alle de andre filmene i Jurassic Parc serien så da måtte selvsagt Jurassic World 2 også handles inn. Trier sin The House That Jack Built har vært lenge på ønskelista så nå ble den endelig handlet inn. Knock Off er den eldste JCVD filmen jeg ikke har sett. Fra imdb: "A fashion designer must join forces with a C.I.A. agent to combat terrorism." Altså hvordan kan man ikke like dette? Mortal Kombat bare fordi det virker som en fin film på en slapp kveld. Tenkte jeg skulle jobbe med å tette noen hull i fra Time Out's The 101 Best Action Movies Ever Made dermed ble det handlet inn litt snacks: Once Upon a Time in China trilogien, Police Story 1 & 2 samt Project A & Project A Part II fordi jeg ikke har sett noen av de.
 8. Norges første spillefilm i farger er i følge wikipedia: Smuglere i smoking fra 1957
 9. Kremliste, Frank! Og jeg som skulle holde igjen på filmkjøpingen, men her ble jeg altfor inspirert! Blir sporenstreks bort til Platekompaniet for å se om de har noen av disse godbitene inne slik at jeg kan kose meg utover sommerkveldene.
×
×
 • Create New...