Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Slangen ja... Spesielt Tore hater/hatet virkelig VG. Hadde forventet at det var noe spennende de hadde fått tilbud om, men da var det utelukkende pengene som lokket. Trist å legge ned RR etter så mange år om de bare skal lage en kopi for VG for en god slant penger. Kjører rundt i VG-bil og litt godsnakk om diverse sponsorer ila sendingen. Kanskje et program på VG TV også, bombardert med produktplassering som alle deres andre programmer. Trodde de tjente latterlig godt for den behagelige jobben de allerede har jeg. Spørs om de kommer til å tjene like godt på liveshow og eventer uten populariteten de får fra RR. Er ikke mange år siden de dreit ut kollegaer som solgte seg til kommersielle kanaler og standup-komikere. Nå begynte vel begge Sagen-brødrene med standup på Latter før coronaen slo til. Lå kanskje litt i kortene at de måtte vekk fra NRK nå på fortsettelsen av klassereisen. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Nimrad skrev (14 minutter siden):

Fastlønnstilskudd i NRK er ikke noe å skryte av. Det er nok godt over snittet, men det er vel «ting på si» de tjener penger utover en OK++ lønn i NRK.

Nå tenkte jeg ikke på lønnen hos NRK isolert sett, men hva de tjener totalt. Ligger vel tett opp mot 2MNOK i året. Mesteparten av lønnen kommer nok fra andre prosjekter hvor de blir godt betalt for populariteten de får fra RR. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Nimrad skrev (3 timer siden):

Fastlønnstilskudd i NRK er ikke noe å skryte av. Det er nok godt over snittet, men det er vel «ting på si» de tjener penger utover en OK++ lønn i NRK.

"Alle" i NRK har jo AS eller personlig foretak ved siden av. Akkurat som resepsjonistene. Begrensningen ligger vel i at NRK kan legge ned veto for hva slags prosjekter de deltar i. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...