Jump to content

Abigor

Medlemmer
 • Content Count

  17830
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Abigor last won the day on August 27 2017

Abigor had the most liked content!

Community Reputation

9195 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25860 profile views
 1. Så islamister generelt er ikke ekstreme?
 2. Ja, men jeg har aldri hørt om "høyreterror" før.
 3. Det der har stått oppe i 1370 år. Og flere tusen år før det i andre religioner.
 4. Islamisme er en religiøs ideologi. Det ligger liksom i navnet, islam-isme.
 5. "Høyreekstrem" brukes for å distansere (les renvaske) "høyre". Vil det være gunstik å separere ekstrem islamisme fra islamisme på samme måte? Hvis man ser på det politiske kartet, er høyre og islamisme på samme sted?
 6. Er det det? Dette var en terrorist som drepte homofile. Finnes da muslimske land der slikt er nedskrevet i loven, da kan staten ta seg av "jobben" å drepe homofile, så slipper privatpersoner å gjøre det. Kan vel si at slike gjerninger har veldig mye med islam og kristendom å gjøre. Dette er tolkninger som ligger tett opp til slik religionen var designet og utviklet.
 7. Eventuelt kan man si det motsatt, islamistisk terror har mye eller alt med religionen islam å gjøre 😏
 8. Legger merke til at media konsekvent har betegnet det som "ekstrem islamistisk terror". Er det verre enn "vanlig" islamistisk terror?!?
 9. Elden vil advare mot å spekulere, vente å se hva etterforskningen sier 😂 Han er tøff som forsvarer så mange gærninger, men så er han også partisk og jeg kjøper ikke alt han sier. Hvis det stemmer at terroristen sa allah akbar så er det ikke for tidlig å konkludere.
 10. Har dette vært et tema? Islam er en møkka-religion.
 11. Kunne ikke sagt det bedre selv!
 12. Ja, jeg synes det hadde holdt med to enkle punker, at vedkommende må være over 18 år og at vedkommende må skrive under på en helt enkel kontrakt med noen få tydelige punkter (i stor skrift, ikke noe juridisk vissvass) der det står at det kan være skadelig, er helt unødvendig og vedkommende er inneforstått med dette og gjør det frivillig. Så kan man heller straffe de som driver på slik uten å følge disse 2 punktene.
 13. Blir nok pride feiring noen år til, tror du ikke?
×
×
 • Create New...