Jump to content

Abigor

Medlemmer
 • Content Count

  17325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Abigor last won the day on August 27 2017

Abigor had the most liked content!

Community Reputation

8932 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24807 profile views
 1. Denne diskusjonen kommer til å vare i tusenvis av år.
 2. At det er maktmisbruk andre steder, klart. At dette fører til maktmisbruk her? Neppe. Er ikke så paranoid. Sjikane og trusler er et stort problem politiet gjerne må ta tak i.
 3. Evolusjon er fakta, kressjonistløgner på internett forum endrer ikke det.
 4. Jeg måler etter lidelse. Det er fullt mulig å si at kjønnslemlestelse er objektivt galt, da det påfører helt unødvendig lidelse. Sjel er subjektivt og finnes vel ikke?
 5. Får å forbedre samfunnet så må man bedømme om endringen er god eller dårlig. Ingen samfunn så langt i historien er perfekt, men det er enkelt å peke på gode og dårlige endringer.
 6. Det er veldig enkelt å si at noen ting er objektivt dårligere enn andre. For eksempel kjønnslemlestelse er objektivt galt uansett tid eller sted. Å ikke kjønnslemleste er objektivt bedre enn å gjøre det.
 7. Om hundre stykker kaller deg for Hore og sier du skal bli voldtatt så lurer jeg på om ikke det er verre enn å bli frastjålet sykkelen.
 8. Norge er verdenskjent for hatefulle ytringer, helt ustraffet. Noen har også tjent godt på det.
 9. -Håper du blir gjengvoldtatt *bank bank* -Hvem der? -Politi Hvor ille velger du å oppfatte at andre sier at du skal bli gjengvoldtatt? Et samfunn der alle skal få true alle med gjengvoldtekt er et lite inkluderende samfunn fullt av hyklere.
 10. Ser ingen problemer med dette. Men forstår ikke at folk oppfører seg så jævli på nett under fullt navn. Internet er større enn Facebook og folk kan spy ut dritt i 100 år andre steder uten at politiet kan etterforske det på Facebook og Twitter. Er helt enig at kommentarfelt på diverse nettaviser burde kunne anonymiseres. It systemene til avisene er såpass udugelige at jeg frem til i år kunne kommentere anonymt med fake konto, helt frem til jeg kritiserte avisa for å ikke tillate anonyme meninger. Da ble jeg blokkert. Og jeg er ikke den som truer og triller, men ønsker å si min mening uten at det skal stå fritt tilgjengelig i evig tid for alle. Det er det knapt noen redaktører i norske aviser som forstår. Takke seg til diskusjon.no her er det mye bedre diskusjoner uansett.
 11. Hvis det var noe viktig så er den vel tilgjengelig åpent et sted også.
 12. Det gjør den ikke her, hverken firefox eller chrome, hopper rett til innlogging når videoen starter. Facebook er den dårligste streamingtjenesten jeg har vært borti. "You must login to continue"
 13. Hvorfor ønsker noen I Norge å hvitvaske Assad? Det blir litt som nazister som unnskylder Quisling, men vi har jo ingen del i den konflikten.
 14. Diskusjonen handler ikke om finansiering av abort. Argumentet ditt vil vel også kunne brukes mot kjønnssykdommer? Hvorfor skal skattepengene brukes på klamydia, gonore og mykoplasma? Det er jo en risiko ved å ha sex. Ta ansvar, ikke få gratis behandling fra det offentlige? Hva med røyking og lungekreft? Det er også en velkjent risiko. Røykere kan betale for det selv? Hva med å ferdes i trafikken? Vi vet at det er en risiko for skade, kanskje de som havner i en ulykke skal betale selv? Hva er det som er risikofritt og skal betales med skattepenger egentlig?
 15. Det er selvsagt at Assad er både diktator og brutal. Trenger ikke media for å vite det. Det er ikke til tro at noen kan forestille seg noe annet.
×
×
 • Create New...