Gå til innhold

Abigor

Medlemmer
 • Innlegg

  18 278
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Abigor vant dagen sist 27. august 2017

Abigor hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

27 636 profilvisninger

Abigor sine prestasjoner

9,7k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg har kun brukt windows innebygde i over 10 år nå. Må vel tilbake til rundt 2006 og windows XP da jeg kjørte AVG Anti Virus 😄
 2. Griser ville klart valgt Norge fremfor Kina, når det er sagt har det vært vist så groteske innslag av norske betonggris på dagsrevyen at jeg ikke orket å se det en gang.
 3. Norge får det vel til, selv om det ikke er et ønsket politisk mål? Hvor mange kjenner du som har 3+ barn?
 4. Mennesker blir ikke lykkeligere fordi populasjonen øker til 10 milliarder. Like lite som om lykke og livskvalitet øker om menneskeheten økte til 20 milliarder. Vi kan klare oss med mye mindre mennesker enn det er i dag og det er et av mange grep å sørge for at alle får mer. Spørsmålet er interessant, fordi det er selve spisingen som settes spørsmålstegn ved, ikke produksjonen. Så å jakte en elg og spise den - er det galt? Det fordrer et annet spørsmål: Kan man produsere kjøtt på en slik måte at det blir like etisk som å spise en elg som har levd naturlig i frihet hele livet? Eller enda bedre, behandle dyr i kjøttindustrien på en slik måte at livene deres er bedre enn for ville dyr?
 5. Jeg er enig, veldig mange biter på slike påskudd og bortforklaringer.
 6. Om han hadde gått ut og sagt dette som president ville alt endret seg ekstremt raskt.
 7. Klart trump kan stoppe krigen på 24 timer. Enkleste sak i verden det. Kutt støtten til Ukraina og gi det til Russland istedenfor. Som takk for valget i 2016.
 8. Nå er det Ukrainerne som tar det valget selv - de er de eneste som har rett til det.
 9. Jeg tenker at hvis den røde arme hadde reist i tid og innvadert Ukraina istedenfor så ville det vi sett nå blitt bagateller i forhold. Overgrepene i Ukraina kunne vært mye grovere. Det kunne vært massakrer som Butsja i alle områder.
 10. Jeg er enig i at det er mye grusomt som skjer, men klarer ikke helt å si at målet er å gjøre så mye jævelskap som mulig. Hvis russerne ville kunne de gjort mye mer jævelskap på toppen av all jævelskapen som er gjort? Eller klarer de ikke gjøre mer?
 11. Selvfølgelig! Men også norske sivile ble drept under krigen her. Til og kalkulert. Bombing av sivile ferjer, flybombing av byer og tettsteder. I ettertid var noe av dette helt unødvendig. Der og da så man på det som så viktig at noen sivile måtte ofres.
 12. Ukrainas våpen dreper mange sivile utilsiktet. Fixed 🔨
 13. Hvordan vet youtube at man ser video fra tv? Virker som det ligger veldig mye makt i informasjon som lekkes ut via requesten. Jeg har ikke hatt noe reklame på tv'en frem til nå, regner ikke med jeg vil få noe reklame etter dette heller.
×
×
 • Opprett ny...