Jump to content

Abigor

Medlemmer
 • Content Count

  16933
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Abigor last won the day on August 27 2017

Abigor had the most liked content!

Community Reputation

8565 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24111 profile views
 1. En ny mini-serie med Bjarte? Mye referanser fra RR mellom linjene her. https://tv.nrk.no/serie/rolf-med-hammeren/sesong/1/episode/1/avspiller
 2. Tar dette med rasisme nå, en god stund etter at det har lagt seg. Det er vel ikke mange andre programmer på P13 (eller P3, P2 eller noen andre kanaler) som har så høyt fokus på rase? Du vil høre ord som "auschwitz", "rase", "holocaust", "neger", "negresse", "frontkjemper", "jøde", "østfronten" og "hitler" rimelig ofte hvis du binger 10 episoder. Det ser ut som det mest er for å være kontroversiell og den enkleste veien å gå for å fylle sendetid.
 3. Vi vet da fra virkeligheten at det er naturlig konsekvens av å bruke ytringsfriheten i diktatur!
 4. Jeg bor ikke i Kina. Mange kinesere bor i kina. Vil de bli fengslet og torturert?
 5. En god del kommersielle nettsider (inkludert norske) har en dialog som popper opp når man besøker en side. Den sier typisk at de samler noe data og ber brukeren klikke "Ok, jeg forstår". Hva skjer om man blokkerer/fjerner denne pop-upen (i nettleser)? Har det noe effekt å klikke "Ok"? Har det noe effekt å ignorere det? Kunne ikke finne noe info om det. Kanskje noen med web utvikling erfaring kan si mer om dette?
 6. Da snakker vi ikke lenger om det samme. Jeg mente hat, ikke frykt.
 7. Ok. Det er ikke irrasjonelt å hate islam. Hvis man ser på konsekvensen av monoteistisk verdensreligion så er det ytterst rasjonelt.
 8. Definer anti-semitt. Er ikke nødvendigvis anti-arabisk av å hate islam.
 9. Jeg hater ikke muslimer, jeg hater islam. Er det islamofobi? Hvis jeg hater kommunisme, er det kommunismofobi? Ref Røde Khmer, Mao, Stalin, etnisk rensning, gulag osv.
 10. Det er fullt lovlig. Det finnes ikke en eneste sak i retten.
 11. Hat er lovlig. Å hate gud for eksempel, er lovlig. Du vet det finnes norske band som reiser verden rundt og sprer hat, uten at de gjør noe ulovlig?
 12. Det er mange som gjør sin største innsats i at andre skal oppfatte hat, uten at de noen gang blir straffet for det. Ikke en eneste terning trillet. Jeg understreker det mennesker gjør i Norge hver eneste dag. Uttrykker det mest ekstreme hat uten noen gang å bli straffet for det. Hat er ikke forbudt. Å uttrykke hat er ikke forbudt.
 13. Den asiatiske ørkenreligionen din er like norsk som en kamel. Norge er et evig hedensk land, det har vi vært i over 10'000 år (lenge før den svake herren din ble funnet opp). Jesus stinker tiss, har du noen gang lurt på hvorfor?
 14. Norge er ikke et kristent land. Ingen av de so. Skrev bibelen visste at Norge eksisterte. Norge er et evig hedensk land.
×
×
 • Create New...