Jump to content

Melvin Snerken

Medlemmer
 • Content Count

  2335
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About Melvin Snerken

 • Birthday August 10

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13090 profile views
 1. Hva er den egentlige forskjellen på den som du nevner og den som jeg linket til i første post? https://prisguiden.no/produkt/western-digital-my-book-4tb-195631 På Elkjøp koster den 999,- Altså 500 forskjell fra eksempelet du linket til..
 2. Hei Sitter her med en smikkfull 2TB WD som jeg skal bytte ut med en større enpå 4TB.. Har dere noen anbefalinger å komme med? Hardisken blir kun brukt til lagring og står 98% av tiden i ro på et skrivebord, bruker JottaCloud til backup av den. Leiter litt her: https://prisguiden.no/kategorier/harddisk-ssd?categoryId=9&sort=popularity&order=desc&detailId%5B%5D=2%28206%29&detailId%5B%5D=66%284000%7C%29&pg-q=&price_min=&price_max= Men føler at det er vanskelig å skille va som er bra eller dårlig med en feks denne: https://prisguiden.no/produkt/western-digital-my-book-4tb-195631 (som jeg lurer på nå) VS. en fra LaCie eller en annen? Ønsker selvsalgt en disk som er stabil, har hatt den WD 2TB'en i 4-5 år nå. og regner med å ha den nye i like mange... Er det noen som er bedre enn andre? Tenker da at begge benytter USB3. Og er det en fordel å kjøpe disk som har støtte for thunderbolt også? Eller er det dyrere? Thunderbolt er vel kun til mac?
 3. Da er disken clona, montert og fungerer veldig bra! Betydelig forskjell på oppstartstid og kjøring av programmer! Anbefaler alle med treg pc om å gjøre det samme. Cloning og installering var så enkelt at selv mor kunne klart det. Skal bruke den gamle harddisken min som ekstern hdd. Men skulle helst å kjørt en test på den for å vite om den er "frisk" Finnes det noe programvare som kan avdekke evt. feil/rette opp i det?
 4. Noen som vet hva som skjer mtp. reklamasjon når jeg skrur opp og skifter til ssd? vil jeg miste grunnlaget for en evt. senere reklamasjon?
 5. Takk for fyldig svar! Perfekt, tror jeg går for den disken. Fin pris også. Ang. minneoppgradering, tror du det har liten effekt å ppgradere den 2gb til 4gb og da ha 8gb totalt. Og kommer til å egentlig være unødvendig? Selv om 300 kr ikke er mye penger. Samtidig lurer jeg på hva som er lettest/best metode når det kommer til å bytte disken og samtidig få med OS og drivere.. Tenker også at det er like greit å begynne på clean skrach.. Vurderer å bruke "Recovery" programmet til Samsung for å få pcen tilbake til slik den var ny, for å så clone eller brenne ut en cd.. Men hva er din anbefaling i dette tilfellet? Er redd for å gjøre feil, og trenger derfor gode instrukser Takker for hjelpen!
 6. Hei Her kommer nok en gang en slik "oppgradere til ssd og bedre minne" tråd.. men jeg trenger hjelp til å vite hva jeg trenger.. har ikke helt roen på dette her.. Har altså en Samsung Series 7 Chronos Kjøpt høsten 2012. Den er nå blitt veldig treig usedvalig treig i oppstarten, å jeg må gjøre noe. Derfor trenger jeg litt hjelp fra dere: Ønsker en ssd på minst 250gb til rundt 1500,- er usikker på hvilken type disk jeg bør velge (selv om det står litt i linkene under, ønsker jeg tips fra dere!) er litt grønn på dette og vet ikke hverken hvor tykk den bør vere eller hvilken tilkobling det må være.. Forslag til disk? Jeg har nå 6gb ram i pcen, men kan ha 8gb. Hvilket minne skal jeg kjøpe for å få maks utbytte? Forslag? noen som veit om jeg har 1 eller 2 slots? Jeg skal så klone min eksisterende HD over til ny SSD. Trenger jeg da noe ekstra kabel og hvilken programvare er best å bruke? Håper på svar Har funne to sider med info om dette: http://www.hardware.no/artikler/slik-bytter-du-ssd-og-minne/109006 http://www.hardware.no/artikler/slik-oppgrader-du-smertefritt-til-ssd/116027/4
 7. Nytt spørsmål: Jeg har to googlekontoer. La oss si de heter melvin@gmail.com (vanlig gmailkonto) og melvin@snerken.no (kun googlekonto, uten gmail). (Vet ikke hvorfor jeg opprettet det som googlekonto, annen historie.) melvin@snerken.no er min vanlige epost adresse, den bruker jeg gjennom melvin@gmail.com (pop3 oppsett). Jeg dreiv å rydda litt i gmailen og fant ut at siden jeg det er kun melvin@snerken.no som er min offentlige adresse, ønsker jeg å kunne logge inn til googlekontoen min med den adressen (gjennom melvin@gmail.com-brukeren). MEN siden jeg en gang har opprettet melvin@snerken.no som egen googlekonto en gang, får jeg selvsagt ikke lov til å sette opp melvin@snerken.no som min alternativ-adresse i min melvin@gmail.com-brukeren. Så spørsmålet er dersom jeg sletter melvin@snerken.no (googlekontoen) kan jeg da opprette melvin@snerken.no som alternativ-adresse i melvin@gmail.com-brukeren? Eller vil melvin@snerken.no "ligge igjen" i systemet og jeg sitter igjen med en mindre googlekonto og ingen mulighet for å legge adresse til? Eller vil det fungere å bare skifte navn på melvin@snerken.no (googlekontoen) til feks post@snerken.no for å da "frigjøre" melvin@snerken.no fra googlekontoen slik at jeg da kan legge den til som alternativ-epost i melvin@gmail.com? Håper noen forstod! (Adressene er bare fiktive for å få fram poenget, men situasjonen reell)
 8. Takk skal du ha, men tror ikke det var det jeg var helt ute etter. I ditt tilfelle må jeg bruke min eksisterende @gmail.com-konto for å logge inn. Jeg tenkte mer på å bruke gmail som en ren epostleser for @mittdomene.no. At jeg logger på gmail med navn@mittdomene.no og har kun den mailen der. Skjønte dere dette?
 9. Heisann Har hatt mitt eget domene i noen år fra fastname.no. har bare brukt outlook og Mail på iPhone for å lese/sende epost via IMAP. Løsningen fungerer ok, men webmailtjenesten til fastname er veldig dårlig, så ønsker og forbedre den! Samtidig som jeg har opprettet flere mailkontoer til andre familiemedlemmer. Har skjønt at det går an å registerere domene sitt via google apps, for å kunne bruke gmail som epostklient gratis. Stemmer dette? Når jeg leser på google.no/a finner jeg bare Apps for Bedrifter eller skoler/universitet. Hvilken av disse skal jeg velge? Og hvordan blir overgangen? Slutter webmailen/imapen fra fastname å fungere? og ny epost kommer rett i ny google-apps konto? med@mittdomene.no? Og hvordan kan jeg få overført gammel mail til "ny" adresse? Takker for svar og erfaringer! Ja, jeg har googlet spørsmålet, men fant for det meste eldre how-to samtidig som jeg ikke vet om det er firma eller skole jeg skal registerere meg på.
 10. Bringer opp igjen denne tråden i håp om å få hjelp. Har en samsung 700Z3CS03 som jeg har hatt i 7 mnd nå... veldig fornøyd med pcen, er kun et problem med den. Når jeg lukker lokket og lar den gå i ventemodus, vil ikke touchpaden reagere når jeg opner den igjen. Dette skjer ikke hver bidige gang, men veldig ofte. Eneste løsningen er å restarte pcen.. Andre som har dette problemet, evt. en løsning på det? Takker for svar!
 11. Hei! Har hatt denne pcen i 2 mnd nå og vil si meg veldig fornøyd! Har møtt på få problemer, eneste jeg kan nevne er at touchpaden ofte er litt treig tl å "svare" når jeg åpner lokket og starter den etter hvilemodus..
 12. Lurer på det samme.. Hva er forskjellen på disse maskinen utenom hdd? http://www.lefdal.com/search?WFSimpleSearch_NameOrID=Samsung+14%22+b%C3%A6rbar+PC+NP700Z3C
×
×
 • Create New...