Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Makan til drittlag! Spark ten Hag, få ut rotta(Fernandez), å få ut Rashford! Faen dem bør skamme seg. Hvordan kan ten Hag stå med henda i lomma, og se ut som han egentlig bare synes det er litt "kjipt" å tape 0-3 mot Bournemouth på hjemmebane?!?! Spyr av hele klubben!

 

Jeg gir opp. Man Utd-pause til sommeren 2024.

Endret av TwoFace
Lenke til kommentar
Jotun skrev (1 time siden):

Bra dette Daniel? Du kan jo slutte med de forsøkene nå…..

Så ikke kampen (ser highlights i morgen), men var ikke all verdens dette nei. Spiller dårlig uten å få resultat i tillegg er ikke bra. 

 

For å komme med noe positivt for dere så tapte bayern München 5-1 mot Eintracht Frankfurt. Så det.

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (4 timer siden):

Godt poeng! Å sparke manageren løser nok problemene våre, hvorfor har ingen tenkt på det de siste 10 årene?!

Kanskje ikke, men ikke faen om jeg vil ha en løk som står med hendene i lommen når man ligger under 0-3 mot Bournemouth på hjemmebane. Er han så tafatt, så kan han heller si opp å pelle seg ut av klubben. Hvordan han benytter bytter er også under enhver kritikk. Han leser spillerne og hva vi trenger dårlig, synes jeg. Kanskje vi er bortskjemte med Ferguson, men vi trenger en manager som kan piske spillerne litt. Å nei, hverken Solskjær, Moyes, Van Gaal eller Mourinho er slike. Jeg ville hatt inn noen som Gattuso, Keane eller Klopp-typer. Noen som virkelig kan gi ett spark bak til typer som Rashford, "rotta-Fernandez", Martial, Casemiro etc. Vi har enten feil type spillere igjen, eller feil type manager. Begge må fikses. 

 

Bare å se kroppsspråket til Fernandez når det butter imot - er skammelig. Å han drar ned de fleste, og slik SKAL man ikke gjøre som kaptein!!!

Endret av TwoFace
Lenke til kommentar

Kroppspråket til alle er tafatt (unntatt Martinez). Det er liksom ingen av de som ønsker å gå til krig, det er ingen som vil stå frem. Det er ingen som vil bevise noe

Oppskriften er enkel ved tap: «Unnskyld supportere, vi gjorde en dårlig kamp og vi skal jobbe med oss selv for å bli bedre». Rinse and repeat. Hva jobber de med? Hva er det de har gjort som har blitt bedre? 
 

Det må åpen hjertekirurgi til for at dette skal bli bedre og det begynner med ledelsen som ikke makter å hente de rette spillerne og som heller ikke greier å kvitte seg med det vi har. (Hvordan har Martial greid å holde se inne så lenge f.eks)

Pundits i UK på hvem de vil beholde og hvem de vil ha ut:

IMG_0063.thumb.jpeg.f42ceff4ac59be684919e9193c65a083.jpeg

Legg merke til at det er bare 4 (!) spillere de er unisont enige om å beholde. Det maler et godt bilde syns jeg

Kilden er Stick to Football podcasten som kan sees her: 

Endret av bshagen
Lenke til kommentar

Leste at hele 4 spillere var til salgs. Tror klubben har byttet om på hvor mange de burde beholde med hvor mange de burde selge. 😛

Men hva hjelper det om de er til salgs når ingen kjøper (av forskjellige grunner)?

Jeg vet Fernandes stort sett er deres beste spiller, men tror allikevel han burde bli solgt.

Nå kjenner ikke jeg fyren eller hvordan det er i garderoben til United, men ut i fra hvordan han oppfører seg på banen, osv. så tror jeg han kan være giftig for laget.

Jeg tror faktisk han kan være en del av problemet. Det var enda tydeligere med Ronaldo i klubben, for de forsterket hverandres negativitet noe enormt.

Kan selvsagt være at jeg tar feil og det kan selvsagt være at Ten Hag eller en annen manager tar tak i dette. Jeg vet bare at den surmuligen han driver med ute på banen når det går dårlig, ikke er en kaptein verdig. 

Lenke til kommentar

I den situasjonen klubben er i nå, så er ikke Fernandez god å ha i klubben, ei heller som kaptein. Han har vist at han er en typisk medgangs-spiller. Og det samme kan egentlig sies om de fleste i klubben, utenom Martinez. Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Jeg vil ha Martinez som ny Man Utd-kaptein. Eneste som virkelig blør for drakten. Koobie bør satses hardt på, akkurat som Garnacho. De to er det noe spesielt med. 

Lenke til kommentar

Slipper Europa da. Positivt med tanke på kampbelastning og tid på treningsfeltet. Erik kan også tillate seg å rotere mindre når kampene ikke kommer så tett. Passer bra med tanke på skadene.

Trist med Shaw og Maguire i dag dag da. Har jo nesten glemt Martinez, som var en av våre aller beste spillere i fjor. Tror hans inntreden vil endre mye

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Enig i at det er greit at vi er ute av Europa. Likevel så er det et tankekors at vi ligger så langt etter, selv etter så mye som har blitt gjort og én ting er at vi er ute, men en annen er at det er ydmykende og pga elendige prestasjoner (mangel av). Og det er slik i PL også. Vi kan godt dra en parallell til den gangen Liverpool lå langt nede og sleit - selv etter at Klopp kom inn, men de spilte med hjertet i alle fall og så ut som et lag som faktisk ga faen. Vårt lag er en dassegjeng som gir opp med en eneste gang det er motbakke, alt de vil er å komme seg av banen og på Instagram. Vi mangler mye men vi mangler mest av alt en ryggrad 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...