Jump to content

banansplitt™

Medlemmer
 • Content Count

  13605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by banansplitt™

 1. Det betyr heller ikke at det lille 50-sekundersklippet (av totalt 15 minutter) stemte heller. Jeg har oppigjennom sett flere eksempler på gærne damer som kommer med falske anklager. Heldigvis hadde vi Depp/Heard-saken som satte fokus på akkurat dette. Mannen blir alltid forhåndsdømt og kvinnen alltid trodd. Dette må endres.Og ja, det er vanskelig å bevise ting hverken ene eller andre veien i sånne saker, men sånn er det og vi får ikke gjort noe med det. Det er rett og slett det vi kan forholde oss til. Vi kan faktisk ikke ha det sånn at folk får ødelagt karriere/deler av livet sitt fordi noen anklager deg for noe, uten at man blir dømt i retten for det.
 2. Altså så mye sykt folk finner på av sengeaktiviteter så blir jeg liksom ikke så sjokkert av det lydopptaket. En ting er at de tingene som kommer fra han ikke er spesielt hyggelig, men reaksjonen hennes tilsier ikke at dette er et voldtektsforsøk. Mer at dette er sjargongen deres liksom. Det er sånn jeg tolker det. Uansett ikke bevis for noe som helst.
 3. Så altså lydopptak ja. Stor forskjell fra det og videoopptak. Har sikkert sagt min mening om dette lydopptaket når saken dukket opp for ett år siden. Det er ikke et bevis på noe som helst. Det er 50 sekunder av et 15 min lydopptak. Det er ingen voldtekt i lydopptaket heller.
 4. Hvilke bevis? Hvilket videoopptak? Her sitter du tydeligvis på mye vi andre ikke gjør.
 5. Hva er det som foregår her egentlig? Har Ten Hag fått med seg at spillerne ikke er roboter? Og hva med de som faktisk trenger litt spilletid?
 6. Haha, da fikk vi lagt "tittelutfordrer" død like kjapt som den oppsto. Tilbake til det opprinnelige målet, topp 4. Tidenes mest åpenbare smell. Tidenes mest åpenbare gule kort på Casemiro.
 7. DET ER SÅ DUMT AT JEG HAR FAEN IKKE ORD FOR DET
 8. Det er rett og slett for mye positivt om dagen, det her blir garantert en smell!
 9. Tror Casemiro blir hemmet av å skulle unngå gult kort, så kan like gjerne droppe å starte han. Da får han i tillegg hvile. Vi kan ikke gjøre oss avhengig av én spiller.
 10. Gleder meg til å få Weghorst inn i laget. Martial er så slapp. Må vel være hans siste sesong?
 11. Hadde tenkt til å skrive at jeg er ok fornøyd og at dette er stor framgang fra forrige derby når det her så ut til å ende med tap. Så scorer vi 2 fuckings mål på toppen av det hele og snur kampen.
 12. Dessverre så surrer vi med avslutningen av angrepene. Ellers veldig, veldig fornøyd, men City kommer til å skru på og straffe oss i 2.omg.
 13. Hvis vi er i matchen fram til sluttsignalet går er jeg fornøyd mot City. Poeng mot Arsenal og jeg er happy. Ligagull har jeg lagt fra meg for lengst.
 14. Nå har vi to kommende cupkamper, er dette virkelig kampen vi skal eksperimentere?
 15. Husker før i tia greide jeg ikke å se resten av kampene hvis United tapte poeng. Greide faktisk nesten ikke gjøre en dritt resten av helgen. Godt det ikke er sånn lenger selv om jeg savner litt det at det betydde så mye for meg.
 16. banansplitt™

  Garderoben

  Ikke for å være en party pooper altså, fint hvis det blir liv i denne tråden, men her skal vi vel ikke snakke fotball? 🙃 Over til noe annet: hva skjer med at folk helt skamløst slikker seg på fingrene for å deretter ta på enten redskaper som skal brukes av andre eller mat som skal spises av andre? Det er så jævelig utbredt også liksom. Jeg liker rømme, tacosaus, ost osv osv i tacowrapsa mine, ikke andres spytt og basselusker. 🤮 EDIT: Og god jul og godt nyttår til alle ☺️🥳
 17. Det mest skandaløse med det intervjuet er jo hvordan Piers Morgan skjemmer seg ut. Kunne like gjerne bokstavelig talt vasket rompehullet til Cristiano rent med tunga si i 90 minutter, uten at det ville blitt no mer rævslikking enn det var.
×
×
 • Create New...