Jump to content

Mr. President™

Medlemmer
 • Content Count

  16768
 • Joined

 • Days Won

  8

Mr. President™ last won the day on January 15 2017

Mr. President™ had the most liked content!

Community Reputation

5519 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32199 profile views
 1. Enda verre at man da ender opp med Sean Dyche. Tenker han er god nok til å redde Everton fra nedrykk og gjøre dem til middelhavsfarere igjen, men ikke noe særlig mer utover det. Virker temmelig planløst i det langsiktige løp, litt som United under godeste Woody.
 2. Det burde vært gult kort til Nketiah, han har ingen grunn til å dra i armen til DDG der. Hadde dommerne gjort jobben sin så hadde man sett færre situasjoner av spillere som bare hopper i bakken
 3. Mulig det, men når vi mangler Casemiro samtidig som vi bare har hatt noen dagers hvile mot Arsenal som har hatt en hel uke så da kan vi ikke bare gå helt ut og spille som om vi er bedre enn det vi er. Det fungerte ikke bra i starten av sesongen. Det kommer til å ta tid før laget spiller ordentlig Ten Hag-fotball, og vi trenger også å signere flere gode spillere før vi når det punktet. Det positivet er at vi ligger langt foran skjema, Arsenal-fansen ropte jo om å få Arteta sparket senest for under ett år siden, det var ganske krise der hans første sesong også, så Ten Hag har kommet lenger med United på mye kortere tid.
 4. Dag og natt forskjell på med og uten Casemiro. McFred må være et av de dårligste duoene blant topplagene, vi må finne bedre alternativer
 5. Blir spennende å se om det blir mye snakk om den i etterkant eller om man bare gjør det når det er til vår fordel. Typisk at sånne perler skal komme i mot oss, Olise kommer vel neppe til å score frispark igjen i år..
 6. Åpenabrt helt innafor å slenge til med albuen i ansiktet nå.
 7. Det er veldig enkelt. Man kaller det ytringsfrihet istedenfor hatefulle ytringer. Musk med enda en genistrek.
 8. Må si jeg er litt skeptisk til ham. Leste en post på reddit for en stund siden om hvordan det står til i Nice og det var ikke mye positivt der. Det var også en kommentar fra en som påsto at å ha jobbet for et selskap som ble solgt til INEOS og kostnadsbesparelse ble da et stort fokus, altså helt ned til å ikke kjøpe inn mange penner osv. Vet ikke om det er helt sant eller ikke, men ser ikke for meg at INEOS/Ratcliffe med en nettoformue på rundt $15 milliarder kommer til å dumpe inn masse penger for å ta av seg gjelden og videreutviklingen av Old Trafford. Høres mer sannsynlig ut at han blir medeier sammen noen rike eiere fra Midtøsten.
 9. Aldri brukt VPN for IPTV. Er i større grad som tilbyr tjenestene som risikerer å bli straffeforfulgt. Heldigvis så finnes det så mange forskjellige tjenester at det bare er å velge og vrake blant de hvis noen skulle bli tatt ned. Man kan også bare finne seg en helt vanlig HD stream og kjøre på med AdGuard som til min erfaring blokkerer stort sett alt av annonser og popuper på sånne nettsteder (i motsetning til AdBlock og rene nettlesertillegg). Det negative er at det ikke er uvanlig med opp til 2 minutters forsinkelse.
 10. Enig, jeg har syntes at Arsenal har sett ganske solide ut siden før vi slo dem på Old Trafford og selv om de har hatt enkelte svake kamper denne sesongen så virker de likevel mer solide og jevnere enn resten. De må virkelig rakne helt for at noen andre skal ta tittelen. Ting kan snu veldig fort i fotball, 1 tap mot United, 1 tap mot City så er det plutselig bare snakk om 3 poeng, men det er mye hvis som skal gå i boks da. Jeg vil påstå at vi kommer til å få en tøffere kamp på Emirates enn vi hadde i helga, Arsenal har ingen åpenbare svakheter akkurat nå, de har masse selvtillit og flyt. Kan se for meg at de tar minst 4 poeng mot City og de er klare favoritter mot oss. Ingen vits i prate om det enda, men fortsetter vi i dette tempoet og får handlet noe i sommer så kan vi muligens kjempe neste sesong, men jeg forventer at det vil ta minst 2 sesonger til før vi er helt der.
 11. Jeg er godt fornøyd med topp 4. La oss bare nyte hvor godt vi ligger an, at vi i det hele tatt kan ta en titt på tabellen og tenke tittelkamp etter halvspilt sesong etter den elendige starten. Det er så utrolig deilig å se hvordan Ten Hag har snudd det etter all latterligjøringen og kritikken vi hørte i august. Hele høsten så har det vært snakk om at Liverpool, Chelsea og Spurs kommer til å ta topp 4 og at United kommer til å slite, likevel er det ikke vi som er nede på 10. plass Det er bare å nyte denne følelsen om å ha full tiltro til manageren og prosjektet samtidig som vi ser den enorme progresjonen i både spillet og på resultatene. Lenge siden det var slik
×
×
 • Create New...