Jump to content

Mr. President™

Medlemmer
 • Content Count

  15760
 • Joined

 • Days Won

  8

Mr. President™ last won the day on January 15 2017

Mr. President™ had the most liked content!

Community Reputation

4854 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30173 profile views
 1. Han burde ha blitt førstevalg tidligere, men virket som om mange mistet troen på ham etter en eneste tabbe, noe som forbauset meg i og med at DDG har vært langt i fra feilfri de siste sesongene selv. Når det er sagt så har De Gea betydd utrolig mye for oss og det er nok ingen i klubben som har noe vondt å si om ham. Han vil alltid ha en plass i hjertet hos oss fans, men dessverre så er han for svak i de mer "moderne" attributtene som man ser hos andre keepere helt i toppen. Henderson har en helt annen ro med ballen i beina og tørr å sweepe. Han er også bedre i lufta og sender ballen presist og langt slik at vi kan sette i gang angrep raskt. Det eneste han muligens er dårligere på er disse reaksjonsredningene på strek og fotarbeidet. Der er nok De Gea kanskje aller best i verden. Uansett så er det vel liten tvil om at han er på vei bort. Akkurat blitt pappa, men kone og barn bor i Spania, og hvis jeg husker riktig så har kona luftet sine tanker om været i Manchester og Storbritannia tidligere. Er nok et perfekt tidspunkt for ham å dra hjem til Spania på.
 2. Sånt er så flaut. Dette var en av de verre eksemplene. Glemmer de at hele verden følger med på alle disse hodeskadene de må oppleve?
 3. Hahaha herlig video 😂😂 så jævla bitter han er 😂😂
 4. Det ser i alle fall lovende ut. I mellomtiden må man i det minste få hevet nivået på dommerstanden, det er bare så latterlig hvor elendige og inkonsekvente de er.
 5. Tja, det er sjeldent godt nok. Dessuten fører det bare til at man må bruke mer tid på å prøve å se hvorvidt det er offside eller ikke uten å ha noe objektivitet inn i bildet. Det vil garantert føre til feil avgjørelser, og ikke slik som gikk i mot Liverpool i går (som jeg forøvrig mener ikke bør regnes som offside), men med større avstander og i avgjørende øyeblikk mot slutten av kampen. Jeg er veldig spent på hvordan det vil bli om det innføres noe form for offside-teknologi. Hvis noe slik teknologi vil gi umiddelbare offside-varsler så vil problemet løses mener jeg, selv om det kanskje ikke blir like nøyaktig som nå. Da blir det blir mer i retning av det du mener, men ved bruk av datamaskiner som kan gjøre bedre vurderinger enn at dommeren bare skal se på en skjerm som viser masse videoer fra mange forskjellige vinkler.
 6. Hva men ser på reprise alene er jo enda verre enn å bruke ingen TV-bilder i det hele tatt. Da spiller plutselig avstand fra spillerne, fra kamera, vinkel og alt annet som kan påvirke den subjektive oppfattelsen en stor rolle. Det er en løsning som tvert i mot vil skape flere problemer.
 7. Objektivt sett så er det jo piksel for piksel slik som nå er korrekt, men det blir for presist. Dersom man har en tykkere linje for det forsvarende laget som på noe vis strekker seg litt mer bak ut fra det punktet man setter samtidig som linjen for det angripende laget må være 100% forbi denne (uten overlapp altså) for at det skal dømmes offside. Da blir diskusjonen muligens hvorvidt det ikke er noe overlapp, men da er det uansett så store marginer at det kanskje ikke er betydelig. Det må vel være bedre? Større marginer. Personlig så har jeg ikke så mye i mot dagens løsning som de fleste andre så lenge det er likt for alle. Et sted må grensen gå, om ikke mm så cm.
 8. Ordla meg nok litt dårlig. Det jeg mente var at den defensive linjen blir tykkere og stikker en smule mer bak enn den angripende linjen, slik at det i praksis må være større marginer for at det skal dømmes offside.
 9. Mye bedre med kamper spredd utover til forskjellige tidspunkt så lenge alle ser TV-sendte enn at det vises 4 kamper klokka 16.00 og man på lovlig vis bare får se på 1 av de gjennom et abonnement til 500-700kr per måned. Har det egentlig noen påvirkning på hvor mange som kjøper billett til kamp? Er heller ikke den mest effektive metoden å bekjempe ulovlige streams på. Tror ikke at vi skal se bort ifra at det i fremtiden blir en blanding av abonnementsvisning slik som nå og PPV
 10. Sånn at vi kan sutre om hvor elendige dommerne er i enda større grad? Trodde de fleste hadde skjønt nå at problemet ikke er teknologien, men hvordan den brukes. Er det offside så er det jo offside, men bare det å ha en tykk linje for det forsvarende laget og en tynn linje for det angripende laget vil jo endre bildet helt. Tenker det må være en form for balanse her, millimeteroffsider basert på armhulen er for dumt, hvor ofte scores det med den delen av kroppen? Har vært nevnt å sette linja der hvor man står, men forsvaret står stort sett vendt fremover samtidig som angriperne står vendt motsatt vei, da har de stort sett fordelen så det kan ikke være slik at de for eksempel kan lene seg uendelig lengt frem så lenge de har beina plantet på riktig side. Kanskje man bør unngå å la armhulen være en avgjørende faktor med mindre en spiller faktisk scorer med den delen av kroppen? Eventuelt bare droppe det helt og sette linja sånn omtrent hvor skulderen starter ut fra kroppen?
 11. Synes de var mye bedre enn konseptene vi så i begynnelsen. Minimalt og enkelt. Sjeldent det blir fint med sponsorer på drakta så skal ikke klage her. Synes forsåvidt at gult på blått der var veldig fint!
×
×
 • Create New...