Gå til innhold

Mr. President™

Medlemmer
  • Innlegg

    17 022
  • Ble med

  • Dager vunnet

    8

Mr. President™ vant dagen sist 15. januar 2017

Mr. President™ hadde mest likt innhold!

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

32 713 profilvisninger

Mr. President™ sine prestasjoner

5,7k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Viktig å overraske motstander
  2. Ingen tvil om det. Når man bryter lover og regler for å slippe å måtte ta hensyn til økonomien på lik linje med alle andre klubber så står man fritt til å prøve og feile alt som måtte gjelde drift og struktur av hele organisasjonen for å finne de mest optimale løsningene for å kunne bli bedre enn alle andre.
  3. For det første så bruker de jo ikke penger? Klubben bruker av egne inntekter samtidig som det også har blitt brukt milliarder på å betale renter av gjelden Glazers har påført klubben, attpåtil det har de tatt ut mange millioner i utbytte som eneste eiere i ligaen. Er det virkelig slikt at klubben blir drevet optimalt av Glazers med de ressursene vi har tilgang til? Skal vi bare skylde på managere og skjebnen for at det går dårlig med United og ikke den ene konstanten som har vært en del av det hele veien? Det er heller ikke en annen sak at pengene blir brukt på feil/dårligere spillere da det er deres ansvar hvorvidt klubben kjøper spillere for å selge drakter og styrke merkevaren istedenfor det som er optimalt for sportslige resultater. Woodward sa det rett ut han, United trenger ikke å vinne trofeer for å tjene penger, så da var man fornøyde. Ratcliffe holder ikke på med den omstruktureringen bare for å ha gjort noe, det er en grunn til at han henter de folkene han henter. På samme måte så skyldes det ikke tilfeldigheter at mindre klubber som Brighton, Southampton for ikke så lenge siden osv. Har lykkes med langt mindre ressurser enn andre klubber.
  4. Vi er selvforskyldt i alle skadene, er ikke bare flaks at City sesong etter sesong har så få skader imens spillerne våre har sesongkort på sykehuset. Ten Hag sa selv at det er risikoen ved så høy intensitet ved treningene, det sier meg at trening og restitusjon er langt ifra optimalt. City dominerer omtrent alle kamper de spiller og de spiller nesten alt av turneringer helt frem til mai, likevel så har de få skader. Det hjelper også å ha en stall man kan rotere på imens vi sitter på spillere fra x antall managere siden og inntil nylig et akademi som kjørte sitt eget løp uavhengig av hvordan førstelaget skulle spille. Resultatet er rotasjonsalternativer som ikke er i stand til å spille på den måten som kreves og vi blir fullstendig ubrukelige med skader på 1-2 viktige spillere.
  5. Vi gir bort så sykt mye rom hver eneste kamp.. Bør jo være mulig å kunne komme til i angrep uten at alle lag vi møter skal ha så mye ball og få til 20 skudd mot oss. Frustrerende å se de samme problemene kamp etter kamp..
  6. Er ikke snakk om å vinne med mer enn 1 mål med dette laget her.. Nå slapp vi heldigvis unna på slutten men Ten Hag må virkelig kutte ut denne strategien på å bytte inn en ekstra midtstopper imens vi sliter med å holde på ballen, straffer seg gang etter gang. Vi gir vekk kontrollen enkelt som vanlig og Ten Hag svarer med bytter som inviterer til enda mer press, ironisk nok så slipper vi inn på en kontring. Hva var egentlig planen der? At vi skulle stå høyt og holde på ball etter de byttene?
  7. Finner alltid en måte å rote bort ledelser dette laget her
  8. Wow, straffe på det ja. Lønner seg å filme ja, helt meningsløst å dømme på det der
  9. Burde stått 4-0 her for lengst, positivt at vi spiller bra for en gangs skyld men typisk oss å kaste vekk en 2-målsledelse..
  10. Jeg ville nok heller satt et par hundrelapper på Alonso
  11. Dette laget her er helt dødt. Ten Hag har nok ikke blir en udugelig manager over natta men han kan ikke fortsette som dette når det åpenbart ikke fungerer. Tror dessverre oppkjøpet kommer litt for sent for ham til å kunne høste fruktene av eventuelle strukturendringer. Vi har aldri vært så dårlige som nå på de siste 10 årene og det etter en ok forrige sesong. Skal denne sesongen reddes så må Ten Hag gjøre noen kompromisser med spillestilen slik som i forrige sesong eller så blir han fort arbeidsledig til sommeren
  12. Tipper det fort er et av de to samme lagene som ender opp på 5. plass uansett..
×
×
  • Opprett ny...