Gå til innhold

Mr. President™

Medlemmer
 • Innlegg

  17 041
 • Ble med

 • Dager vunnet

  8

Alt skrevet av Mr. President™

 1. Ingen tvil om hvem Spurs heier på
 2. Jeg tror han overlever det. Først og fremst fordk det er liten hensikt å bruke masse penger på å sparke en manager etter en elendig sesong hvor prestasjonene i stor grad er et symptom på problemer som ligger mye dypere. For managerbytter har ikke hjulpet før, hvorfor skal det hjelpe nå? Det at Ineos gjør de endringene som de gjør i klubben vitner om at den sportslige driften ikke er optimal og at manageren jobber i en oppoverbakke. Ten Hag sine tideligere prestasjoner taler for at det er verdt å gi ham en sesong til slik at han kan arbeide i bedre omgivelser. Det er i alle fall fint at vi ser ut til å gå fra å hele tiden å skylde på skader til å ha en ledelse som vil finne ut av hvorfor det er så mye skader i dette laget her.
 3. Lurer på hva de gjør på treningsfeltet. Ser i alle fall ikke ut til å hjelpe
 4. Men dette er feil som skjer fordi vi gir vekk initiativet i kampen og motstander får kontrollere ballen i større grad. Da går sannsynligheten opp for at slike situasjoner oppstår igjen og igjen.
 5. Enig, hadde vært mer fornøyd dersom vi hadde avgjort det innen 90 minutter
 6. Vi spiller en god kamp frem til byttene. Derifra så ser vi det samme som vi har sett hele sesongen, vi evner ikke å kontrollere kampen, motstander slipper til altfor enkelt og får god tid med ball på vår halvdel. Kudos til Coventry, men nok en gang gjør vi det lett for motstander. Skjønner meg ikke på byttene, helt utrolig.
 7. Ashworth blir nok ikke klar før sommeren, i beste fall tror jeg vi må vente til etter at vinduet har stengt
 8. Jeg kan se hvorfor noen vil si det er straffe og VAR ville latt den stå dersom det blir dømt. Men det er den siste delen der hvor Saka hopper litt i retning Neuer med høyrefoten istedenfor å prøve å unngå, det går riktignok fort, men han har tid nok til å trekke den i samme retning som ballen istedenfor andre veien. På den andre siden så legger Neuer igjen beinet sitt også og da er det ikke sikkert at Saka kunne kommet seg forbi ham uten noe som helst kontakt
 9. Det tror jeg ikke på. Godt gjort av dommer å ikke falle for den. Anthony Taylor kunne lært en ting eller to av svensken 😇
 10. Kan også legge til at den straffen i beste fall var billig. Bare å se på reprisene, Elliott er på vei ned før Wan Bissaka er i nærheten av ham, og i samme slengen oppsøker han kontakt med høyrefoten. Hadde Bruno gjort noe slikt så hadde det vært ramaskrik, Klopp hadde sutret til TV-kameraene som vanlig og Carragher hadde ikke snakket om noe annet på Sky Sports resten av uka.
 11. Synes ikke vi gjorde det. Normalt sett så hadde det vært helt greit med tanke på at det var en bortekamp, men vi ser de samme tendensene hver eneste kamp uansett hvem vi møter. Midtbanen blir overkjørt veldig enkelt og vi slipper til ørten skudd, da er det bare snakk om tid før man slipper inn på overtid som forsåvidt ikke er første gang denne sesongen, eller det at vi slipper inn flere mål på kort tid. Det er rett og slett utrolig svakt av Ten Hag at han etter 8 måneder fremdeles ikke har greid å løse disse problemene. Det er ikke snakk om å spille bra, men å ikke være et av europas svakeste lag defensivt. Da nytter det ikke om han skulle være den rette manageren under bedre omstendigheter når prestasjonene er så mye svakere enn det forutsetningene skulle tilsi. Det kunne sett annerledes ut om Ratcliffe hadde kommet på banen ett år tidligere, men akkurat nå ser jeg ikke hvordan den nye ledelsen kan ha trua på ham og apparatet hans
 12. Som sagt så kan man ikke stole på disse spillerne
 13. De er ikke alene om det dessverre
 14. Skal vi tørre å håpe?🫣
 15. Trodde virkelig at Ten Hag hadde mer vett i hodet enn dette. Vi har åpenbart ikke riktige type spillere i alle ledd til å kunne implementere fotballen han ønsker at vi skal spille, spesielt pga skader, men det ser ikke ut til at det er noe vilje eller ønske i å tilpasse spillestilen deretter slik som det var ifjor. Det er samme greia hver eneste kamp, men forventer trenerteamet et annet resultat på et eller annet tidspunkt denne sesongen? Det er uhyre svakt. Kan ikke se for meg at gutta til Ratcliffe vil være veldig tålmodige når vi spiller som en nedrykksklubb nesten hver eneste kamp.
 16. Viktig å overraske motstander
 17. Ingen tvil om det. Når man bryter lover og regler for å slippe å måtte ta hensyn til økonomien på lik linje med alle andre klubber så står man fritt til å prøve og feile alt som måtte gjelde drift og struktur av hele organisasjonen for å finne de mest optimale løsningene for å kunne bli bedre enn alle andre.
 18. For det første så bruker de jo ikke penger? Klubben bruker av egne inntekter samtidig som det også har blitt brukt milliarder på å betale renter av gjelden Glazers har påført klubben, attpåtil det har de tatt ut mange millioner i utbytte som eneste eiere i ligaen. Er det virkelig slikt at klubben blir drevet optimalt av Glazers med de ressursene vi har tilgang til? Skal vi bare skylde på managere og skjebnen for at det går dårlig med United og ikke den ene konstanten som har vært en del av det hele veien? Det er heller ikke en annen sak at pengene blir brukt på feil/dårligere spillere da det er deres ansvar hvorvidt klubben kjøper spillere for å selge drakter og styrke merkevaren istedenfor det som er optimalt for sportslige resultater. Woodward sa det rett ut han, United trenger ikke å vinne trofeer for å tjene penger, så da var man fornøyde. Ratcliffe holder ikke på med den omstruktureringen bare for å ha gjort noe, det er en grunn til at han henter de folkene han henter. På samme måte så skyldes det ikke tilfeldigheter at mindre klubber som Brighton, Southampton for ikke så lenge siden osv. Har lykkes med langt mindre ressurser enn andre klubber.
 19. Vi er selvforskyldt i alle skadene, er ikke bare flaks at City sesong etter sesong har så få skader imens spillerne våre har sesongkort på sykehuset. Ten Hag sa selv at det er risikoen ved så høy intensitet ved treningene, det sier meg at trening og restitusjon er langt ifra optimalt. City dominerer omtrent alle kamper de spiller og de spiller nesten alt av turneringer helt frem til mai, likevel så har de få skader. Det hjelper også å ha en stall man kan rotere på imens vi sitter på spillere fra x antall managere siden og inntil nylig et akademi som kjørte sitt eget løp uavhengig av hvordan førstelaget skulle spille. Resultatet er rotasjonsalternativer som ikke er i stand til å spille på den måten som kreves og vi blir fullstendig ubrukelige med skader på 1-2 viktige spillere.
 20. Vi gir bort så sykt mye rom hver eneste kamp.. Bør jo være mulig å kunne komme til i angrep uten at alle lag vi møter skal ha så mye ball og få til 20 skudd mot oss. Frustrerende å se de samme problemene kamp etter kamp..
×
×
 • Opprett ny...