Jump to content

Mr. President™

Medlemmer
 • Content Count

  16294
 • Joined

 • Days Won

  8

Everything posted by Mr. President™

 1. Helt enig! Følte aldri at vi mistet kontrollen i kampen.
 2. Utrolig viktig scoring! Hele angrepsrekka trengte den, lurer på om det kan hjelpe stemmingen og mentaliteten til blant andre Martial. Kanskje de forstår at dersom de leverer så får de spilte?
 3. Skulle likt å sett den statistikken per omgang, ganske utrolig hvor store kontraster det er hos oss fra omgang til omgang. Også interessant å se at City er innenfor "presser høyt og dårlig" til tross for at de er det klart beste laget i ligaen. Men de er ekstremt gode på å blokkere "pasningsveiene" samtidig som de gjør det utrolig trangt rundt ballfører så da slipper de å angripe ballfører i like stor grad. United er ikke gode på det ene eller det andre.
 4. Skulle sett at han brukes minst mulig. Ønsker å se mer av Phil Jones
 5. Kunne fint klart oss uten å ta inn Maguire her
 6. Der var den obligatoriske baklengsen, helt sjukt hvordan vi aldri greier å kontrollere kampene helt til slutt
 7. Jeg tror Rangnick sine ord til Ronaldo var "You could learn something from Rashford "
 8. Fantastisk mål av Elanga! Nok en assist fra Fred
 9. Vi kan vel fortsette under gw 22 da dissertation kampene kommer under der
 10. Er visstnok nettopp Xhaka det skal være snakk om. Spesifikt i kampen mot Leeds da Arsenal ledet 4-1 med 5 minutter igjen. Han brukte evigheter på et frispark og pådro seg et gult kort
 11. For Burnley sin del bør det vel gå greit siden de kan spille de kampene på ukedagene før CL-kampene starter
 12. Antar at ex-dama ikke syntes at Liam var Goodenough 🤓
 13. Martial har alt å vinne på å nekte for det, men vi husker godt da agenten hans var ute og luftet munnen til media om at han ønsket å dra. Ingen potensielle klubber som får mer lyst på signaturen hans med en slik arbeidsmoral. Hvis han hadde vært så jævla opptatt av å spille kamper så kunne han ha forlatt skuta for lenge siden, men da måtte han jo ha gått ned i lønn fra de heftige 250k pundene han får nå og det kan man jo ikke ha noe av. Jeg er i alle fall ganske sikker på at jeg tok feil ved å legge så mye skyld på Mourinho under hans tid i klubben, han har sine svake sider, men fyfaen de spillerne han måtte jobbe med har jo ikke akkurat motbevist ham i noe stor grad over de siste sesongene.
 14. Når skal vi spille bra gjennom en hel kamp? Nok en gang de samme problemene, tempo dabber av, konsentrasjonsmiss osv. Og skjønner ikke at Rangnick venter til 89. minutt med å respondere på utligningen med bytter..
 15. Helt utrolig hvor lite press det er, ser ut som vi skulle vært fornøyd med 1p..
 16. Hva er det med disse spillerne og det å være uoppmerksomme?
 17. Og så fortsetter vi i samme mønster som ellers, lavt tempo, lite press og inviterer Villa til å legge trykk på siste tredel.
×
×
 • Create New...