Jump to content

Mr. President™

Medlemmer
 • Content Count

  15610
 • Joined

 • Days Won

  8

Everything posted by Mr. President™

 1. Fikk ikke med meg situasjonen, men så et par bilder og straffen virket da korrekt utifra de. Hvorfor var det feil å dømme straffe?
 2. Dårlig beslutsomhet, burde vite bedre enn å dele ut klemmer under en pandemi.
 3. Daniel James hadde ikke greid å drible forbi et tre
 4. Håper det bygges videre på, det er nok nøkkelen til å være et lag som ansees som favoritter i kamper mot for eksempel PSG. Men da må organiseringen defensivt være nærmest perfekt. Hvis Tuanzebe slår an og man ikke trenger å bekymre seg for hvor mye Shaw har ligget på stranda i ferien så kanskje vi slipper unna uten å bruke mye mer penger defensivt, men heller på offensive spilere ala. Sancho.
 5. Må si jeg liker hvordan vi prøver å presse når vi mister ballen på Chelseas halvdel. Utvilsomt kommet langt siden sesongens første kamper.
 6. Skeptisk til den venstresiden vår. James fra start vekker i hvert fall ingen optimisme, da må i alle fall Shaw være feilfri. Telles får ikke plass på benken engang, han må vel nesten ha pådratt seg en skade før kampen?
 7. Tja, når man ser hvor mange lesere The Sun har i Storbritannia så er det vel ganske lett å skjønne hvordan type kvalitetsstoff som engasjerer en god porsjon av befolkningen der borte.
 8. Evt evt evt evt fordi det er Tottenham?
 9. Der ja! Nå må det være game over!
 10. Håper ikke vi gir bort initiativet nå, må begynne å slutte å la oss presse ned på egen halvdel i sluttminuttene.
 11. Fantastisk angrep!! Bare ikke VAR finner på noe da..
 12. Skal være forsiktig med å dømme utifra den startoppstillingen der, må nesten vente og se an hvem som faktisk møter opp ved kampstart denne gangen 🙄
 13. Ingen tvil om at laget hadde blitt hevet med en spiller som Sancho. Men uten mer sentrale forsterkninger så blir mye av potenensialet i han og resten av angrepet vårt borte. Faktum er jo at å bruke så mye penger på Sancho midt oppi en økonomisk krise er ekstremt risikabelt. Når du samtidig legger til at klovnene som styrer klubben er nølende med å forsterke de riktige posisjonene med de riktige spillerne så tror jeg at en Sancho-overgang ville ha gjort det mindre sannsynlig at klubben hadde forsterket ordentlig neste vindu/sommer. Det mest ideelle hadde vært om det ble forsterket defensivt og offensivt med Sancho nå i samme vindu. Med bare Sancho så hadde det blitt urealistisk høye forventninger til Solskjær fra både fans og ledelsen. Så når vi med en høyreving i verdensklasse likevel hadde hadde lekket mål som en sil med de klovnene vi har bak så hadde vi vært akkurat samme tilstand som vi er i nå. Muligens etter en kort og midlertidig opptur som man gjerne ser når det skjer forandringer. Så lenge vi fortsetter å holde på som vi gjør i den defensive fasen av spillet så kommer vi ikke til å være der det forventes at en klubb som forsterker med en milliard i angrep bør være.
 14. Det at han mest sannsynlig ikke vil komme til oss neste sommer er all grunn til å ikke hente ham nå. Akkurat nå skriker laget etter en leder med vinnermentalitet som kan sikre defensiv organisering. Klassespillere som Di Maria? Depay? Zaha? Bruno hadde den lysten og mentaliteten ved siden av de tekniske mentalitetene, men selv han sliter med å få til noe nå. Vi har mange raske og tekniske spillere på topp fra før av, en ny en på kanten til den prisen bør ikke være prioritet etter det vi har sett de siste 3 ligakampene.
 15. Men det er dag og natt mellom Dortmund og United. De jobber som et lag og løfter hverandre opp. Ingen av de enkeltspillerne hadde gjort det så bra i United. Vi har jo sett det så mange ganger før med andre offensive stjernespillere. Hvorfor skulle det endre seg med Sancho? Han hadde ikke fått til noe på dette laget her.
 16. Skal det brukes 1 milliard noe sted så er det ikke på en høyreving. Jeg er utrolig glad for at klubben ikke gikk med på det tullet der, men samtidig elendig at de bruker hele vinduet på å jakte etter ham istedenfor å ha gode alternativer klart før de i det hele tatt begynner å forhandle med Dortmund. Mener fremdeles at vi skulle ha signert en ny midstopper, men Telles inn for Shaw tar jeg automatisk som en positiv forbedring inntil han motbeviser meg. På tide at Shaw innser at det ikke holder å være skadefri for å spille.
 17. Om han hadde fått nummer 7 eller 41 er helt likegyldig. Vi får håpe på at vinnermentaliteten hans kan rette opp ryggraden til resten. Sikkert mange i troppen som hadde sett frem til å få kompisen sin fra landslaget til klubben slik at de kunne spille inn noen kule instagram-videoer, men dette laget trenger noen som kan kan gi dem munnen full under kampen, ikke en 20-åring på topp med en prislapp på 1 milliard som han uansett aldri hadde levd opp til slik som vi spiller om dagen. Jeg forstår ikke hvorfor folk er så gira på Sancho. Hva hadde han tilført laget her som vi ikke har fra før? Vi hadde i beste fall blitt litt forsterket i angrep og sikkert scoret noen flere mål også, men i en kamp som i går så hadde han bare daffet rundt på topp i likhet med resten. Forgåpentligvis kan Cavani være som en ledelsesskikkelse for Rashford og gjengen.
 18. Ville vært veldig skeptisk til Cavani for en uke siden, men i tillegg til at vi har signert mange unge prospekter så blir vi i hvert fall ikke dårligere med Cavani på banen etter å ha sett gårsdagens forestilling.
 19. Flaut. Hvor mye tjente han per time og hvor mye utgjorde den summen i løpet av et år? 1/10 av ukelønna til Willian?
 20. Jepp, jeg er helt overbevist om at vi i beste fall kan gjøre maks 1-2 bra sesonger med hver manager vi henter så lenge det ikke skjer noen strukturelle endringer på toppen. Egentlig så er det bare trist å tenke på at dersom resultatene fortsetter slik så er det eneste som vil skje at Ole som elsker klubben minst like mye som fansen mister jobben samtidig som vi kanskje henter en ettertraktet manager slik som Pochettino som helt sikkert får laget til å spille fin fotball i begynnelsen før det rakner etter noen år og han også opplever det samme som forgjengerne hans. Jeg lurer seriøst på hva som skal til for at Ed får litt selvinnsikt. Det eneste som ikke har endret seg gjennom alle disse elendige sesongene er han. Han må jo se mønsteret snart.
 21. Nå som jeg har svelget tapet og kommet over det er det helt klart lettere å se de største problemene. Den korte sommerferien og manglende oppkjøring kan helt klart klandres, men det er ingen unnskyldning for at vi er så elendige som vi er. Og jo nøyere man ser på det, desto mer klart blir det at spillerne ikke gjør jobben sin. Og da spesielt bakover når laget mister ball (Som vi forøvrig gjør altfor lett). Til alle som skrev i går at det er feil å skylde på Ole, dere har helt rett i det. Vi ble ikke rundtspilt over hele fjøla, Tottenham hadde rett og slett fri adgang til mål så fort de fikk tak i ballen bare fordi spillerne sover og ikke gidder. Backene var helt krise igjen. Og som du påpeker var midtbanen det også. Ingen av dem med respekt for seg selv kan hevde at de ga alt. Mulig man kan klandre Ole for laguttaket, men den innsatsviljen vi så i går var uakseptabel. Jeg mener helt seriøst at et League 1 lag med noe fart kunne slått oss i går om de bare hadde jobbet hardt. Uansett, til neste kamp er det på tide å benke en del spillere, selv om alternativene er dårligere. VDB bør i hvert fall få starte nå. Ingen grunn til å signere nye spillere dersom de faste kan være så elendige og likevel få spille. Skulle jo nesten tro at Pogba spilte fotball for første gang i går.. Apropos Ole, savner at han ikke står på sidelinjen og skriker etter spillerne når de jogger hjemover i mens vi blir kontret i senk. Men jeg kan tenke meg at han er demotivert og sliten av at klubben jobber i mot ham. Kanskje han prøver å sende et signal til Ed? Det er litt trist egentlig, han kom hit med en plan om å spille offensiv fotball og å få tilbake gleden i klubben, men Woody & Co suger den bare ut igjen.
 22. Helt enig. Det samme gjelder spillerkjøp. Selv om vi burde ha forsterket, så kan ikke klubben bare betale alt som kreves av alle. Riktig å ikke betale summene det kreves for Sancho, spesielt i denne perioden. Men elendig at de ikke har en ordentlig plan for overganger, de må jo ha en backupplan klar. Dessuten så er angrepsfasen den siste delen som trenger forsterkninger for en milliard akkurat nå..
 23. Forsåvidt greit at Lindelöf ikke er den mest aggressive personligheten, det var ikke derfor han ble hentet. Vi har ingen midtstoppere i klubben som har bedre ballbehandling enn ham *sigh*. Maguire er kaptein og skal vise at han er en leder. Det gjør han ikke, og de feilene han gjør er bare så vanskelig å forstå seg på. Det er ikke dårlig touch og feilpasninger som er det verste, men han bruker jo ikke hodet når han ikke har ball. I går var ikke første kampen hvor han han ødelegger for en medspiller og det er usannsynlig at det er siste. Verdens dyreste midtstopper, attpåtil kaptein, da forventes det at forsvaret skal være den mest organiserte delen av laget, og at laget skal være bunnsolid defensivt, men det er bare kaos baki der. Kanskje sommerens hendelser har preget ham en del, men da må han ta seg en pause. Tenker dog nok at Ole ikke er særlig lysten på å benke kapteinen. Siden det er snakk om midtstopperne så kan jeg vel nevne Bailly i samme slengen. Han var så lovende i begynnelsen, men han vet ikke når han skal være hensynsløs og når han skal holde seg rolig. Hopper inn i taklinger uten å vurdere noen andre alternativer, ender altfor ofte med å skape panikk og trøbbel i forsvaret. Vi er en parodi defensivt. Må bare synes synd på Solskjær. Han jobber med klovner både på og utenfor banen.
×
×
 • Create New...