Jump to content

Skavold

Medlemmer
 • Content Count

  7080
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1034 :)

About Skavold

 • Birthday 04/20/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21713 profile views
 1. Det er en Golf, så den er like romslig som andre Golfer ... Mulig firehjulsdriften stjeler noe plass under bagasjeromsgulvet, det er jeg ikke skråsikker på.
 2. Vil tørre å påstå at det ikke er noen i Norge som genuint tror de har en elbil med kompressor.
 3. Hvordan ser tilsvarende tall ut for "normalt avholdte" VM, mon tro? Sier ganske lite isolert sett.
 4. Husker jeg snakka med en tidligere Lotto-vert en gang for mange år siden. Han fortalte om en sunnmøring som hadde blitt lyn forbanna da han vant førstepremien i Lotto. Grunnen? Det var så mange med samme tallrekke at han "bare" vant en million - ikke ti millioner som han hadde "spilt for".
 5. ... men egentlig ingen fordeler for selger, vel?
 6. Britisk bil, så det er nok JAR som går ut av førerdøren, gitt
 7. Ja, det er jo ikke så rart. Du er jo ikke bare "i jobb" - du er under utdanning. Lønna di over to års læretid skal tilsvare ett års fagarbeider-lønn. Vil som de fleste andre her råde deg til å holde ut, eventuelt ta en prat med lederen din om hva som kan gjøres for å øke trivselen på arbeidsplassen.
 8. Husk at det er totale lønnsutgifter som havner på rett under millionen per ansatt, inklusiv sosiale kostnader, arbeidsgiveravgift etc. Det rene lønnsnivået er nok dermed nærmere 700.000 kroner i snitt.
 9. Skavold

  Tesla - kaféen

  Den eneste bilen jeg har målt lavere forbruk på enn Model 3 SR på langkjøring er min egen Seat Mii 😅 Hyundai Kona electric (facelift) var også ganske snill på elektronene.
 10. Tenker du på de svarte, runde kameraene, gjerne med en lite rød diode på? Dette er kamera/sensorer som ser om det er kjøretøy i krysset, for (mer eller mindre) intelligent styring av lys-intervallene.
 11. Ja, dette er fullt mulig. Innstillinger -> Apper og varsler -> Konfigurer varsler -> Velg app -> Velg varsling -> Endre lyd for varsling Det kan være litt annerledes ordvalg og struktur på menyvalgene her, avhengig av hvilken telefon du har. Jeg har tatt utgangspunkt i min Sony Xperia 5.
×
×
 • Create New...