Jump to content

Skavold

Medlemmer
 • Content Count

  6854
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

860 :)

About Skavold

 • Birthday 04/20/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19563 profile views
 1. Skavold

  Trafikalsk klagemur

  Mazda hadde dette for noen år siden, men er usikker på om de fortsatt har det. Enig i at det er genialt.
 2. Ikke første gang Solskjær gjør dette. Da han kom til Molde i forkant av 2011-sesongen begynte han umiddelbart å rive vegger og bygge om kontorlokalene til sportslig apparat på Molde Stadion. Han gjorde også grep med kantina blant annet, i tillegg til å knytte de sportslige avdelingene tettere sammen. Vi så jo fort hvordan det gikk i Molde
 3. Ja, eller 10 over 10 over - siden den magiske grensen visstnok går akkurat ved 10 over. Hvorfor har ikke litt lengre bremselengde noe å si? Om du på de ti meterne - i praksis to billengder - enten kan treffe eller ikke treffe bilen foran deg vet jeg hva jeg ville valgt ... Eller en annen hindring som ikke er like forutsigbar som bilen foran.
 4. Om 10 km/t over ikke betyr noe, hvorfor betyr da 10 over 10 over noe? Selvfølgelig har 10 km/t noe å si. Forskjellen i bremselengde på tørr asfalt fra 100 km/t og 110 km/t er cirka 10 meter - eller en økning på 20 prosent.
 5. Det er vel fordi Paint komprimerer JPG-bilder når de lagres.
 6. Men nå finnes det jo ingen e-MX-5 eller 124-e, så da blir det litt rart å si at Teslaen er overpriset fordi du ønsker deg noe som ikke finnes. Dersom folk er villig til å betale en halv million for en Roadster må de gjerne gjøre det - og om konkurransen i det smale segmentet skulle dukke opp så vil det helt sikkert gjøre noe med betalingsvilligheten for Roadster også.
 7. TV2 melder at United henter hjem Cameron Borthwick-Jackson fra Tranmere-utlån.
 8. Legg merke til speedometeret som bare går til 140. For å være litt Doug DeMuro, denne "quirken" er egentlig en "feature". I innstillingsmenyen i instrumentpanelet kan du selv velge om du vil at speedometeret skal vise miles eller kilometer i timen. Når du veksler mellom de to i fart flytter nåla seg bare til riktig verdi og "km/h"-lampa lyser i stedet for "mph"-lampa - skalaen forblir uforandret! Hva som skjer når du kjører over 140 vet jeg ikke, for det turte jeg ikke på råtne Detroit-vinterveier en Chevy Cruze med "all-seasons" påmontert ... Hehe. Den er helt sikkert ganske OK å kjøre komfortmessig, men som frohmage sier; en så stor bil burde ha bakhjulsdrift i det minste.
 9. Har du noen gang kjørt Porsche? Og du må gjerne vise meg hvilken elbil til 300k-400k du hadde kjøpt og deretter "pimpet opp" for 100k som kan matche en Taycan ytelsesmessig, kjøremessig og teknologisk.
 10. Enik med joka. Også pussig å lime inn teksten fra en test som sier at rattet har dårlig justeringsmulighet og speedometeret lyver.
 11. I hvert fall en som ikke tenker "1 krone brukt er 1 krone tillagt verdien" ...
 12. Mata er vel generelt ganske god i den rollen når vi møter lag som dette, som egentlig ikke har så mye å by på verken i ballbesittelse eller raske kontringer? (Med forbehold om at jeg ikke så kampen i går)
 13. Skavold

  RAV4 sine beste år?

  2001-modell 150-hesters bensin med manuell kasse er gull. Knallgod motor, knallgod bil generelt. Den er mekanisk ganske enkel med permanent firehjulsdrift og lite elektronikk. Ingen antiskrens eller antispinn, bare ABS. 150 hester høres kanskje ut som en del, men den er ikke lynrask - med full bil blir det litt giring. Likevel ville jeg ikke vært redd for å kjøpe en velholdt RAV4 av den årgangen. Hadde en slik i familien i mange år.
 14. Ja, sant det, dette hk-greiene på elbil i vognkortet er jo bare tullball. Det var sagt at det skulle være nominell effekt, men det virker jo å være helt tilfeldig på enkelte biler. Lurer på hva forsikringsselskapene tenker om effekt-oppdateringer OTA. Nå er ikke fem prosent så mye, men det er et interessant prinsipp.
×
×
 • Create New...