Gå til innhold

TwoFace

Medlemmer
 • Innlegg

  379
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 530 profilvisninger

TwoFace sine prestasjoner

401

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det høres jo egentlig bra ut det. Er egentlig for å danne meg et bedre psykologisk bilde av hvordan hun er. Spesielt bamser i voksen alder kan være med på å gi en forklaring på hvorfor hun trekker seg unna (svik i barndom), og dyr som gir og gir og gir men aldri forlater en. Jeg tror, helt ærlig, at det er noe å bygge på her, og du gjør nok mye rett i å gi hun space når hun trenger det. Hun kommer jo tilbake, så da har hun følelser for deg. Kanskje det å elske noen andre enn familie, dyr og bamser, er helt nytt for henne, og trenger tid til å tilpasse seg disse "nye" følelsene. Kanskje hun også tester deg litt for å se hvor mye du faktisk bryr deg. Egentlig ikke noe feil i det, spesielt om hun har vært utsatt for svik tidlige (lite venner, dødsfall, overgrep, etc). Kommunikasjon tror jeg er den store faktoren her, utenom å gi henne space men vise at du er der for henne. Fortsett slik som du gjør. Tror dette ender godt jeg.
 2. Flott innlegg, Sovna! Jeg vil også legge til, selv om trådstarter ikke har gitt meg noe mer info, at det også kan være at denne jenta har blitt såret dypt på noe plan, og er veldig redd for å bli såret igjen, og at hun, helt ubevisst, tester om du faktisk er der når hun trenger det. Jeg var også i lignende situasjon som Sovna over her. Jeg traff min frue, som var totalt forskjellig fra meg. Jeg er jovial, utadvent, frempå og liker å prate med folk, men fruen er innesluttet, usikker og må føle seg frem i eget tempo. Trengte tid for seg selv i begynnelsen og slikt. Vi har vært sammen i over 20år, så det er fult mulig å ha et solid forhold med noen tross at man er forskjellige.
 3. Hva med å respektere trådstarters ønske? Han ba eksplisitt om å ikke få slike tilbakemeldinger! La vær å svar neste gang!
 4. Jeg vil vite litt mer. Har hun mange venner, er hun oftest for seg selv i eget selvskap, fester eller drikker hun mye, har dere sex, er det noe stress rundt denne biten, holder hun øyekontakt med deg eller viker hun når dere snakker om følelser og slikt, har hun bamser eller kjæledyr hjemme, hvor viktig er de, er det noe hun ikke vil snakke om eller sliter med å snakke om, hva eksakt er det du gjør som gjør at hun plutselig trenger å ha space?
 5. For måten du behandlet og svarte folk i den andre tråden du opprettet, som i tillegg ble stengt grunnet din oppførsel, så håper jeg at folk unngår å gi deg noe input i denne tråden. Man kommer mye lengre med normal folkeskikk og høflighet.
 6. Om du vil være en sau, som alle de andre i media som fikser på det ene og det andre, så er jo det ditt valg. Å du velger faktisk å lese den driten som media spyr ut, og nå merker du konsekvensene av det også. Slutt å tro og les på drit, så vil du føle deg bedre raskt. Alle pupper er digg, spesielt om dem sitter på ei flott dame.
 7. Dette er jo mer en jobb, enn hjelp. Du bør heller dele listen din, så kan vi se om det er noen bedre deals å gjøre - enn at vi skal sette sammen en pc for deg. Du begrenser oss også til én spesifikk butikk, der du skal avgjøre om vi gjør en god nok jobb sammenlignet med det du allerede har plukket sammen. Kanskje en litt arrogant måte å be om "hjelp" på, synes du ikke?
 8. Positive opplevelser er det beste "drug" man kan få/ta for hjernen. Begynn å tren vekter, jogging, begynn med sjakk, annen sport etc. Om du først skal gjøre noe, som er ett riktig stort skritt i rett retning, så kan du like så greit starte med noe drug som gjør deg godt.
 9. Om du mener det, så vil jeg si at saken er tapt. Kontakt advokat fort som fy, prøv å dokumenter så godt du kan hvordan hun oppfører seg mot deg, å forbered deg på å avslutte ekteskapet og finn deg en annen plass å bo. Men, advokat først. Psykopater blir født, sosiopater blir skapt over tid. Jeg tror heller det ligger en god del narsissisme bak denne kvinnen.
 10. Har du selv lagt merke til at du gjør det meste utenom å være "mor"? Jeg tror din frue har tatt for seg og du har lagt til rette for dette, og du er herved en tøffelhelt, for å si det rett ut. Hun får det som hun vil, men hun mister all respekt for deg om hun alltid får det som hun vil. Veldig bra at du hjelper til når hun er sliten og slikt, men når du gir opp deg selv og dine interesser, så går det for langt. Sett ned foten, ta tilbake dine interesser og vær en støtte istedenfor en krykke.
 11. Dette, eller kreve en kompensasjon for at du ikke har fått det du har betalt for. Dette er rett og slett elendig av Komplett, spesielt at de ikke har annen løsning enn å sende inn pcen pga deres feil. Servicen til Komplett er virkelig i en nedgående kurve i det siste, makan! Dem skal, tross alt, ha lagt inn alt av oppdateringer og siste drivers før kunden mottar pcen, som det reklameres for.
 12. 1. Så lenge dette blir oppført i én kontrakt, og du undertegner, så ja - det kan han/dem. Du kan selvsagt prøve å diskutere på dette. 2. Ikke om det ikke står i kontrakten, og det ikke er deg/deres skyld i ødeleggelsen. Om du kjøper nytt, om det går i stykker, så kan du ta med dette når dere flytter. 3. Så lenge den månedsleien gjelder for første måned, og er spesifisert i kontrakt som leie, ja. Om det er for "depositum", uten å være spesifisert i kontrakt, nei. 4. Det er nok ment som "leieperiode inntil 3 år" men på ett års kontrakt. Fornyes hvert år inntil 3 år. Det vil da være en tidsubestemt kontrakt/rullene kontrakt. 5. Det er veldig normalt å ha dette i kontrakt. Du leier, og da kan utleier kreve at det ikke gjøres skade på eiendommen, ja.
 13. Enkleste er å spørre banken om det. Hvem, med vett i behold, vil låne ut penger til en som ikke klarer å betale regningene sine og i tillegg har sak hos namsmannen som tvinger inn pengene? I beste fall, så vil gjelden din avgjøre hvor mye du får i lån hos banken, men hva med sikkerheten til banken? Jeg er ganske sikker på at ingen banker vil låne deg penger til huskjøp før gjelden din er slettet.
 14. Kontakt bank og spør. Bedre det, enn å bumpe en tråd når du ikke har fått svar på én uke.
 15. Snakk med han om din seksuelle frustrasjon. Man kan ha mye moro med partner mens man tenker på andre forresten. Alle har perioder der man tenner mer og mindre på partner, og dette er helt normalt. Om man ikke tenner på partner pga latskap, ikke tar vare på seg selv, etc, så handler det mer om kjærlighet, er min erfaring. Kommunikasjon er uansett det viktigste her. Vet han om din frustrasjon (da tenker jeg ikke på at du fantaserer om din "kollega"), ingen skade i å fantasere litt? Om din mann ikke har samme drift som deg, så får du være ærlig å si at du trenger mer sex. Kanskje han er med på det, eller kanskje, som min frue, tenner på at partner har sex med andre.
×
×
 • Opprett ny...