Jump to content

Golf'ern

Medlemmer
 • Content Count

  5903
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

607 :)

About Golf'ern

 • Birthday 10/08/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11162 profile views
 1. Da er banen åpen, men med kopp som går over hullet, eller coronagreener inntil videre, range og treningsområder stengt.
 2. Alle PL klubbene har og gjøre som Barca, kutt lønnen med 70% hvor hjerteløse er fotballspillere? helt enormt opptatt av penger og sørge for at de flyter i så mange mill som overhodet mulig...
 3. Får nesten håpe det ikke stemmer.. blir for dumt.. skal de ha masse mill i uka for å gjøre ingenting?
 4. Er bare så ekstremt unødvendig å gjøre det.. uansett så kan du komme i store problemer siden du ikke har grunnlag for å dra dit.
 5. Ikke dra til utlandet! hvor vanskelig kan det være?
 6. Range og bane stengt frem til minst 13 april. siden de følger de tiltakene som er nå og de kommer til å være lenge, og kanskje bli enda strengere, er det fare for at hele sesongen går i vasken.
 7. Da har plutselig Storbritannia strengere tiltak enn oss, selv om det så ut som de ga bengen, blir det flere tiltak i morgen mon tro? folk hoier jo rundt på fotballbaner/skateparker..spiller basket osv.. fullt i marka er det og.
 8. Tomme tribuner da eller? hva skjer om en spiller eller en fra treningsapparatet blir smittet? 3 lag i karantene da... virker som de ikke har skjønt hva som skjer her.
 9. Hvorfor spiller de sjakk enda? hvorfor stoppes ikke dette? galskap.
 10. Hviterussland spiller fotball som normalt! for en gjeng med idioter!
 11. Er vel bare å gi de spillerne kontrakt videre til sesongen er ferdigstilt, må da være mulig å løse det.
 12. Veldig bra fristen er fjernet da ser det ut som man spiller ferdig når man kan.. det blir nok masse utsettelser frem til det.. men fint at de får spilt ferdig, det eneste riktige.
×
×
 • Create New...