Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Men så er Will Keane 23 år gammel og har han ikke imponert noe særlig til nå så sier det seg selv at tiden holder på å renne ut i U23/reservelaget.

Er også ganske åpenbart at ikke alle fra reservelagene kommer til å få sjansen. Sånn er det bare. Vi har verken tid eller plass til å gi alle sjansen.

Endret av Mr. President™
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med ikke god nok så mener jeg ikke god nok for oss. Skal han slå ut Zlatan eller Rashford? Jeg har for øvrig heller ikke fått vist meg på A-laget til United, men jeg er ikke god nok. Jeg er nok ganske sikker på at han ville fått sjansen i bananas-sesongen til LvG da alle unggutter som kunne krype og gå fikk prøve seg pga. alle skadene.

 

Grunnen til at vi ikke hadde sett mye til Rashford er pga alderen hans. Will Keane er 23 og burde vært på et brukbart nivå allerede for noen år siden. Will Keane er rett og slett ikke god nok, alle blir ikke toppspillere, iaf ikke fra et allerede problemfylt akademi som har havnet i bakleksa på flere av de større klubbene.

Lenke til kommentar

Han fikk jo sjansen og imponerte, men ble langtidsskadet i den kampen han fikk.

Lyskeskaden forrige sesong du sikter til? For et par-tre-fire år siden røyk han vel korsbåndet også hvis jeg ikke husker feil. En alvorlig kneskade var det i hvert fall. Skader ødela nok mye dessverre, men fint hvis han klarer å få seg en OK karriere allikevel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...