Jump to content

G27

Medlemmer
 • Content Count

  3543
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

846 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nei. Nå ble jeg jo selvsagt ekstra negativ. Men føler det beste er å gi Solskjær en tupp i rævva og få inn Pochettino. Tydelig at nordmannen ikke har full støtte på overgangsmarkedet, og han klarer ikke gjøre gull av gråstein.
 2. Få Greenwood inn for Martial. Og gi han nr. 9. Martial vil aldri bli god nok. Fæl spiss.
 3. Han tenker på når Solskjær fikk utvidet kontrakt, og ikke lenger bare var han som skulle lede United frem til sommeren 2019.
 4. Tipper Solskjær sitter trygt inntil videre. Tror ikke han sparkes før topp 4 er utenfor rekkevidde, og vi er ute av alle cupene. Frem til da har han nok styres støtte. Må innrømme at det er noe rart at han ikke får forsterkningene han ønsker seg, til tross for at de er tilgjengelige og gunstig priset mtp. januarvinduet. Tenker da på Håland og Bruno Fernandes. Jeg støtter klubben i å nekte å betale overpris, men summene som nevnes bak disse to navnene virker å være overkommelig og greie. Og ja, jeg tror Håland hadde valgt å gjenforenes med Solskjær om United var villige til å matche kravene, eller gi høyere lønninger/bonuser mot at kravene om utkjøpsklausul og % av videresalg ble trukket.
 5. Jeg forstår at det skal være humoristisk. Jeg klarer bare ikke forestille meg at noen finner falske sitater morsomt. Minner litt om disse falske twitter profilene som poster diverse tull i andres navn. Off topic. Solskjær sier at han drømmer om å ta over Manchester City når Pep gir seg i klubben, da han liker blåfargen bedre enn Uniteds rødfarge. Var jeg morsom nå?
 6. Det var vi minst like sikker på i sommer, hehe. Best å ikke få for store forhåpninger før Simon Stone og resten av de seriøse gutta henger seg på.
 7. Blir fort kritisk til Ole og United når vi blir så til de grader overkjørt av andre lag, samme hvem. Men alle kunne se at de spillerne United måtte koste sammen og hive utpå mot Citys stjernegalleri var sjanseløse allerede før avspark. City har så mange klassespillere at de ikke er svekket selv om Silva, Aguero og Sane er ute. Og med så gode spillere over hele banen blir ikke tapet av Ederson eller Laporte særlig merkbart heller. Særlig ikke mot unggutter og stallfyll. Så dette er ikke riktig tap å starte hylekor etter. Det jeg er aller mest kritisk til er alle skadene. Det er noe vi har slitt med i alle år etter SAFs avgang, og det er garantert ikke bare uflaks. Det må gå dypere enn det. Alle som kommer til oss blir kjeks. Med 7 stoppere i stallen før sesongen mente de fleste at det var alt for mange, og at 2 burde selges/lånes ut. Nå har vi 1 skadefri, men sliten stopper, som allerede nevnt. Grøsser av tanken på en ny signering, som ender opp på sykestuen etter første kamp...
 8. Gutta virker rett og slett utslitt. Mye slurv, ingen innsats. Hvorfor er våre spillere i så latterlig dårlig form?
 9. Fy flate så svake vi er i dag. Arsenal får ikke motstand.
 10. En Solskjær ønsker. Enormt mange midtbanespillere der ute som ville forsterket vår midtbane, hvis det er det du hinter til.
 11. Helt riktig, Prophet. Midtbanen har skreket etter forsterkning lenge, og i stedet for å forsterke den i sommer, mistet vi Herrera. Det finnes ikke en unnskyldning for å ikke ha en ny midtbanespiller klar allerede noen dager inn i 2020. Men skjer det? Neppe.
 12. Tipper vi ender opp med å ha en svak sesong. Så svak at Solskjær får sparken ved sesongslutt, og Pochettino tar over.
 13. Svakt forsvarsspill, men flott mål av Joshua. Synes Bournemouth tok mer og mer over etter halvspilt omgang. Ikke ufortjent ledelse, selv om vi hadde noen store muligheter tidlig i omgangen.
×
×
 • Create New...