Jump to content

G27

Medlemmer
 • Content Count

  3566
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

859 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Haha, tenkte det samme, ProphetSe7en. Er jo akkurat det samme med Sancho, så vi er kanskje ikke så nær Telles som den Tweeten antyder. Telles gjør meg mer entusiastisk enn Reguilon. Eldre, ja, men har mye mer å vise til. Vi trenger litt erfaring inn i det unge laget vårt, og backene bidrar i alt for liten grad med målpoeng, selv om de kanskje er gode i det oppbyggende spillet, trengs det også en sluttprodukt. Telles kan forhåpentligvis levere dette. Reguilon er lovende, men har bare én god sesong å vise til. Nok av spillere som ikke lever opp til forventingene etter en god sesong.
 2. Tror aldri United har vært så desperat at de har kjøpt en spiller med tilbakekjøpsklausul. Kommer ikke på noen ihvertfall. Er veldig positiv til en ny venstreback, og tror erfaringen Telles har fra CL, og ikke ikke minst de offensive ferdighetene hans, ville vært bedre enn en fortsatt ung Reguilon med bare 1 skikkelig sesong bak seg. Vi har allerede masse unge spillere. Når det er sagt er jeg positiv til begge.
 3. Tror faktisk dere kan være inne på noe angående formasjonsendring til diamant. Sancho er åpenbart førstevalget om vi skal ha en høyrekant, og kanskje eneste spilleren solskjær ønsker der pdd. Når han er utilgjengelig i sommer kan det være like greit å gå for plan B, nemlig bredde på midtbanen og omlegging til en formasjon der høyrekant ikke trengs. Er vi heldige prioriterer de da også en offensiv venstreback som kan bidra med målpoeng. Viktig i en slik formasjon. Reguilon eller Telles er supre valg i så fall.
 4. De £90 millionene dekker jo knapt over tapet vi hadde ved å ikke spille i CL forrige sesong. Husk at det er forventet at United er i CL hvert eneste år, og når det ikke skjer står det som tapt inntekt i regnskapet. Leeds har vært langt nede i mange år, og får endelig en økonomisk boost. Det er noe annet.
 5. Hvem har Arsenal hentet til hundrevis av millioner? Hvem som helst kan vel snakke om å signere spillere. Det er noe annet å gjøre det, noe Arsenal har til gode å gjøre. Når det gjelder Rodrigo er han ikke en spiller som ville styrket oss, og £30 mill er da virkelig overpris for en spiller med kun én skikkelig god sesong i karrieren. Et prakteksempel på overganger vi bør holde oss borte fra.
 6. Er det egentlig noen som forventer eller krever store forsterkninger denne sommeren? Fotballklubber verden over har tapt enorme summer etter at Covid 19 satte en stopper for tilskuere. Selgende klubber er desperate etter å få mest mulig for spillerne sine, og selv om United har klart seg bedre enn de fleste klubber i denne krisen, er det klart at klubben ikke kan bruke like mye som før Corona krisen. Vi vet ikke hvor lenge klubbene vil være uten inntekter fra tilskuere. Det er heller ikke mange klubber som forsyner seg på overgangsmarkedet i år. Chelsea har gjort noen solide forsterkninger, men det er da ikke rart mtp overgangsnekten de har hatt. Foruten dem er det ikke en dritt av nevneverdige kjøp.
 7. Tja, det var ingen god fotballkamp sett med United øyne. Spillerne virket slitne både i kropp og hode. Når det er sagt kunne vi vunnet mye mer, selv sjansene til FCK tatt i betraktning. Johnsson var fantastisk i danskenes bur.
 8. Heldige med den straffen. Deilig å få det målet uansett på en dag hvor ingenting fungerer. Vi har vært ganske gode i ekstraomgangen. Synd vi måtte vente så lenge
 9. Deilig!!!! Godt å se Lingard score selv om jeg tror han gjør best i å se seg rundt etter en ny arbeidsgiver. Tilbake i CL. Der vi hører hjemme!
 10. Sliter med å se på dette her. Virker ikke som om spillerne takler presset. Leicester ser ut som det mest erfarne laget.
 11. G27

  PL | United v West Ham

  Williams må være fullstendig tappet for energi. Fryktelig
 12. Nå vet jo vi ikke når verden vil få kontroll på covid-19 viruset, men synes ærlig talt det høres helt latterlig ut å skulle utsette den nåværende sesongen og dermed forskyve/påvirke neste sesong. Det holder med én sesong utenom det vanlige. Det beste er å avslutte alt slik det er nå, og krysse fingrene for at neste sesong kan starte som planlagt.
×
×
 • Create New...