Jump to content

Bandidos-Pelle

Medlemmer
 • Content Count

  5615
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1522 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23488 profile views
 1. https://www.theguardian.com/football/2020/dec/03/the-fiver-manchester-united-and-the-blame-game Dette er poesi, fantastisk skrevet. 8000% enig.
 2. Mange som hadde en god kamp i dag, inkludert Van de Beek og Cavani. Men, den som bare blir bedre og bedre, og gjør nesten all drittjobben, må få litt ekstra anerkjennelse. Dat guy Fred. Blir så glad av å bare se det trynet der. Spiller aldri en dårlig kamp, han.
 3. Dette var faktisk en meget artig kamp. Vi var gode, selv om de selvsagt scorer to mål imot spillets gang. Sterkt å snu 0-2 til seier mot et lag som har fem seire på rappen.
 4. Hehe, snodig kø-løsning. Kom gjennom køen for et par minutter siden og ble bare sendt tilbake til PS5-siden på Elkjøp hvor det stå at den var utilgjengelig. Sees i 2021!
 5. De burde hatt en skriftlig tekst med en oppgave for å komme i kø! F. eks "Per kjøper tre epler, gir bort to av eplene sine til Kari som hadde null epler, hvor mange epler hadde Per igjen"? Bots begone!
 6. Jeg skjønner ikke helt hvordan systemet funker. De aller fleste her inne satt vel og refreshet annethvert sekund fra klokken 13:00, og jeg fikk opp køsystemet rundt 13:01:58 eller noe og trykket umiddelbart. Rart hvordan noen får opp knappen før andre, gir ikke helt mening. Sitter i kø på ca. 60 % nå.
 7. Jeg vet at Bruno får alle overskriftene og han gang på gang viser at han er ekstremt god, men: Frederico Rodrigues Santos. King.
 8. Mata var fantastisk i dag. Du ser han trives med spillere som har litt mer enn 5 i fotball-IQ. Synes kampen i dag var ganske bra. Uavhengig av om vi hadde vunnet eller ei, synes vi er gode både mot etablert og på kontring. Nesten alle spiller bra i dag, fra startellever til byttene. Kult!
 9. Jeg ser poenget til flere her, men det er vel ikke til å stikke under en stol at Shaw aldri ble den backen vi hadde håpet på. Først og fremst posisjoneringsmessig defensivt, men synes han er for forutsigbar i det offensive til å forsvare en startplass. Jeg vil ha en venstreback som dunker ballen inn bak stopperne hardt langs bakken. Typ De Bruyne/Robertson-legg. Det er først og fremst en god fot som er avgjørende for gode backer, de blir veldig ofte stående alene og kan forsøke innlegg eller velge avgjørende pasning som fører til mål. Det jeg har sett av Telles er veldig lovende, iaf offensivt - så får vi se hvordan han løser det defensive. Høyresiden med Greenwood synes jeg er ganske bankers. Han er ingen ren høyreving, men i og med at han er så god med begge bein er det vel ganske klart at han er soleklart førstevalg. Eller er diskusjonen her inne ikke på generelt grunnlag, men på grunn av Martials røde kort som gjør av vi endrer konstellasjonen? I så fall er Mata min personlige favoritt. James er, beklageligvis, milevis unna United-standard. Skikkelig West Ham-spiller. Har dessverre null tro på ham. Mata er såpass klok, og tror at Bruno, som også er et intelligent fotballhode, kan få mer ut av ham enn tidligere. At vi har et stort problem på høyresiden (når Greenwood ikke er der) er helt udiskutabelt, ja.
 10. Dere vet Pogba hadde Covid-19 for noen uker siden?
 11. Poenget mitt er at alle gir inntrykk av at dette var tidenes flakseseier, og at det var så sinnsykt ufortjent. Det er bare piss. Brighton var bedre enn oss, jeg så også kampen, men jeg husker flere kamper i fjor der vi tapte mye mer ufortjent enn dette.
 12. Jeg vet at alle eksperter kommer til å hevde at dette var en flakseseier, men det er jo også fordi alle skuddene Brighton tar er fra helt umulig vinkler som ender opp i stanga (med et par unntak). I følge xG vinner vi denne kampen fortjent. Også ekstremt mange gode muligheter som blir skuslet bort, både hva gjelder Rashford som på død og liv skal være 50 cm i offside på annulert scoring selv uten noen i nærheten av ham, eller dumme valg i overtall rundt deres seksten. Ingen god kamp av oss, men synes vi har hatt mye større ran enn det her tidligere - ikke minst imot oss.
 13. La meg i denne anledning ta for meg noe av det som irriterer meg mest med fotballfans. Scenario 1 - kampen ender som den gjør. Fans: "RÆVA, SYKT ELENDIG FORSVAR OG HVOR ER BYTTENE TIL OGS??? ELENDIGGG!!!22222" Scenario 2 - vi scorer på en av de tre milliardene av sjansene vi har alene med keeper, og vinner fortjent: "God kamp, dominerer fra start til slutt". Det er selvsagt skuffende å tape, men er det noe mer typisk enn fotballfans som utelukkende kritiserer på grunnlag av resultat? Vi kan vinne kamper ufortjent, man kan også tape ufortjent. Dette er en kamp vi vinner 9 av 10 ganger med samme sjanser. Når vi da taper er det selvsagt kjipt, men fotball er ikke en sport hvor det beste laget vinner hver gang. Lyon vant over City i går - også helt sinnsykt ufortjent. Disse tingene skjer. Uavhengig av resultatet i dag hadde jeg sagt det samme, noe jeg har sagt gjennom hele sesongen og etter at tredjeplassen var et faktum; vi er mange spillere unna å ha en god tropp. Mange. 5-6-7 for å kjempe om seriegull. 2-3-4 for å kunne stabilt være tredje best. Oppløftende kamp i dag, men taper 2-1. OK, that's life. Helt ufortjent, selvsagt, men det er fotball.
 14. Jeg mente under Mourinho at vi trengte 10-11 signeringer. OGS har gjort 3-4, så nå er vi nede på 6-7-8. Vi har en god XI, men elendig backup. Det er i mine øyne problemet.
 15. Uansett om man henter inn Poch, Klopp, Pep, Tom Nordlie eller beholder OGS: Vi har ikke kjangs på ligaen neste sesong. La det være klinkende klart. Eneste sjansen United har på gullet er dersom vi henter inn 6-7-8 spillere som kan kjempe om startplass. Ikke 2. Og det er selvsagt helt urealistisk. Så jeg vet at mange her kommer til å komme her etter neste sesong med en "ser du! Vi burde ansatt X eller Y", men poenget er at tredjeplass er det absolutt maksimale vi kan kjempe om inntil vi får en haug med forsterkninger, samt kvitter oss med mye ræl. Om to eller tre sesonger kan vi være tilbake, men da må det investeres rett (ikke nødvendigvis mest). Her er mine viktigste områder: 1. Stopper. Åpenbart. Har tidligere redegjort for hvem jeg vil ha. Upamecano øverst. 2. Ny venstreback. Williams er høyrefotet, han skal være backup til Wan-Bissaka. Jeg vil ikke ha en dyr, engelsk utfordrer til Shaw. Det finnes typ 100 gode spanske venstrebacker som koster under 20 mill euro. Pick one. 3. To midtbanespillere. Drømmen er Zakaria, men det er lite sannsynlig. For en tank, ville gått rett inn i XI foran Matic. Den andre rollen vil jeg helst ikke ha Grealish, vet at mange her inne digger han, jeg mener det er mye bedre value for money der ute. Van de Beek er én. Saul er en annen. 4. Ving. Sancho åpenbar her. Det finnes uendelige muligheter, men vi må kjøpe mye og godt for å være med i toppen. Uavhengig av hvem som er manager.
×
×
 • Create New...