Jump to content

Bandidos-Pelle

Medlemmer
 • Content Count

  5608
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1584 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23097 profile views
 1. Mata var fantastisk i dag. Du ser han trives med spillere som har litt mer enn 5 i fotball-IQ. Synes kampen i dag var ganske bra. Uavhengig av om vi hadde vunnet eller ei, synes vi er gode både mot etablert og på kontring. Nesten alle spiller bra i dag, fra startellever til byttene. Kult!
 2. Jeg ser poenget til flere her, men det er vel ikke til å stikke under en stol at Shaw aldri ble den backen vi hadde håpet på. Først og fremst posisjoneringsmessig defensivt, men synes han er for forutsigbar i det offensive til å forsvare en startplass. Jeg vil ha en venstreback som dunker ballen inn bak stopperne hardt langs bakken. Typ De Bruyne/Robertson-legg. Det er først og fremst en god fot som er avgjørende for gode backer, de blir veldig ofte stående alene og kan forsøke innlegg eller velge avgjørende pasning som fører til mål. Det jeg har sett av Telles er veldig lovende, iaf offensivt - så får vi se hvordan han løser det defensive. Høyresiden med Greenwood synes jeg er ganske bankers. Han er ingen ren høyreving, men i og med at han er så god med begge bein er det vel ganske klart at han er soleklart førstevalg. Eller er diskusjonen her inne ikke på generelt grunnlag, men på grunn av Martials røde kort som gjør av vi endrer konstellasjonen? I så fall er Mata min personlige favoritt. James er, beklageligvis, milevis unna United-standard. Skikkelig West Ham-spiller. Har dessverre null tro på ham. Mata er såpass klok, og tror at Bruno, som også er et intelligent fotballhode, kan få mer ut av ham enn tidligere. At vi har et stort problem på høyresiden (når Greenwood ikke er der) er helt udiskutabelt, ja.
 3. Dere vet Pogba hadde Covid-19 for noen uker siden?
 4. Poenget mitt er at alle gir inntrykk av at dette var tidenes flakseseier, og at det var så sinnsykt ufortjent. Det er bare piss. Brighton var bedre enn oss, jeg så også kampen, men jeg husker flere kamper i fjor der vi tapte mye mer ufortjent enn dette.
 5. Jeg vet at alle eksperter kommer til å hevde at dette var en flakseseier, men det er jo også fordi alle skuddene Brighton tar er fra helt umulig vinkler som ender opp i stanga (med et par unntak). I følge xG vinner vi denne kampen fortjent. Også ekstremt mange gode muligheter som blir skuslet bort, både hva gjelder Rashford som på død og liv skal være 50 cm i offside på annulert scoring selv uten noen i nærheten av ham, eller dumme valg i overtall rundt deres seksten. Ingen god kamp av oss, men synes vi har hatt mye større ran enn det her tidligere - ikke minst imot oss.
 6. La meg i denne anledning ta for meg noe av det som irriterer meg mest med fotballfans. Scenario 1 - kampen ender som den gjør. Fans: "RÆVA, SYKT ELENDIG FORSVAR OG HVOR ER BYTTENE TIL OGS??? ELENDIGGG!!!22222" Scenario 2 - vi scorer på en av de tre milliardene av sjansene vi har alene med keeper, og vinner fortjent: "God kamp, dominerer fra start til slutt". Det er selvsagt skuffende å tape, men er det noe mer typisk enn fotballfans som utelukkende kritiserer på grunnlag av resultat? Vi kan vinne kamper ufortjent, man kan også tape ufortjent. Dette er en kamp vi vinner 9 av 10 ganger med samme sjanser. Når vi da taper er det selvsagt kjipt, men fotball er ikke en sport hvor det beste laget vinner hver gang. Lyon vant over City i går - også helt sinnsykt ufortjent. Disse tingene skjer. Uavhengig av resultatet i dag hadde jeg sagt det samme, noe jeg har sagt gjennom hele sesongen og etter at tredjeplassen var et faktum; vi er mange spillere unna å ha en god tropp. Mange. 5-6-7 for å kjempe om seriegull. 2-3-4 for å kunne stabilt være tredje best. Oppløftende kamp i dag, men taper 2-1. OK, that's life. Helt ufortjent, selvsagt, men det er fotball.
 7. Jeg mente under Mourinho at vi trengte 10-11 signeringer. OGS har gjort 3-4, så nå er vi nede på 6-7-8. Vi har en god XI, men elendig backup. Det er i mine øyne problemet.
 8. Uansett om man henter inn Poch, Klopp, Pep, Tom Nordlie eller beholder OGS: Vi har ikke kjangs på ligaen neste sesong. La det være klinkende klart. Eneste sjansen United har på gullet er dersom vi henter inn 6-7-8 spillere som kan kjempe om startplass. Ikke 2. Og det er selvsagt helt urealistisk. Så jeg vet at mange her kommer til å komme her etter neste sesong med en "ser du! Vi burde ansatt X eller Y", men poenget er at tredjeplass er det absolutt maksimale vi kan kjempe om inntil vi får en haug med forsterkninger, samt kvitter oss med mye ræl. Om to eller tre sesonger kan vi være tilbake, men da må det investeres rett (ikke nødvendigvis mest). Her er mine viktigste områder: 1. Stopper. Åpenbart. Har tidligere redegjort for hvem jeg vil ha. Upamecano øverst. 2. Ny venstreback. Williams er høyrefotet, han skal være backup til Wan-Bissaka. Jeg vil ikke ha en dyr, engelsk utfordrer til Shaw. Det finnes typ 100 gode spanske venstrebacker som koster under 20 mill euro. Pick one. 3. To midtbanespillere. Drømmen er Zakaria, men det er lite sannsynlig. For en tank, ville gått rett inn i XI foran Matic. Den andre rollen vil jeg helst ikke ha Grealish, vet at mange her inne digger han, jeg mener det er mye bedre value for money der ute. Van de Beek er én. Saul er en annen. 4. Ving. Sancho åpenbar her. Det finnes uendelige muligheter, men vi må kjøpe mye og godt for å være med i toppen. Uavhengig av hvem som er manager.
 9. Godt presisert, når jeg mener ikke god nok for United mener jeg ikke god nok for en ellever som skal kjempe om seriegull. Vil gjerne ha ham som tredjevalg, men noe sier meg at Victor har større ambisjoner enn som så. Han er etter mitt syn altfor veik, og altfor ofte klarer motstandernes spiss å holde ham unna eller utnytte hans mangel på styrke. Men han er milevis bedre enn alt annet vi har hatt på lang tid, bevares, men er han på seriegull-nivå? I mine øyne nei
 10. Jeg liker ikke at folk er reaksjonære, så dermed er jeg nå sikker i min sak - det er tross alt tre år siden han kom: Lindelöf er ikke god nok for United. Han er en brukbar stopper med en god fot, men han er ikke spesielt god i luften, ikke rask og heller ingen defensive kvaliteter som forventes av en stopper på et lag som skal være med i toppen. Jeg er av den oppfatning at Maguire er god. Nedenfor lister jeg opp realistiske signeringer jeg mener kan utfylle ham godt: 1. Upamecano. Er forelska i fyren. Ekstremt rask (pissa på Timo Werner på sprinttester), veldig god med ballen i beina og kan strø baller over hele fjøla, veldig sterk. Han kommer til å bli verdens beste stopper. Mark my words. 2. Konaté. Makkeren til Upamecano. Er veldig lik ovennevnte, men er hakket høyere og er ligaens beste hodespiller etter min mening. Er som Upamecano svært ung, men har ståltro på at dersom han får litt mer erfaring vil han være en fantastisk signering. 3. De Vrij. Nærmer seg aldersmessig peak, men har hatt en strålende sesong i Serie A. Minner om De Ligt, men er etter min mening hakket bedre i lufta og en del defensiv kvaliteter. Ikke like god som De Ligt med ballen i beina, men vil åpenbart være en stor oppgradering. Jeg mener det er ganske klart at vi må få inn en ny stopper til neste sesong for å kunne kjempe enda høyere.
 11. Vedder hele oljefondet på at alt blir utsatt nå. Ingenting å lure på.
 12. Bruno ass. Han er for god for oss. Takk og lov han er vår.
 13. Når er sist vi fikk inn en spiller som tok nivået SÅ RASKT, og i tillegg er en av våre beste utpå der hele kampen gjennom? Jeg bare elsker alt jeg har sett av Bruno så langt, og han oppfører seg som en kaptein fra første sekund. Jeg trodde han var god, men han har overgått mine forventninger. Rett og slett en knallsignering.
 14. Noen som kommer på sist vi hadde en like dårlig spiller som var fast i XI enn Pereira? Første jeg kommer på er Tom Cleverley. Det er helt utrolig hvordan vi alltid ender opp med en Championship-spiller i en av de viktigste posisjonene. Pereira er helt usannsynlig svak.
×
×
 • Create New...