Jump to content

Sameboe

Medlemmer
 • Content Count

  8886
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

520 :)

About Sameboe

 • Birthday 01/15/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

26239 profile views
 1. Tror nok ikke at Shaw selges. Lovende back, som i tillegg er engelsk. Vil nok satses på han. Er han profesjonell så får han heller ta til seg kritikken, fremfor å bli grumpy.
 2. Biter meg merke til det at Sadiq El-Fitouri er i listen for A-laget. Har han i det hele tatt vært nærme benken så langt?
 3. Hadde jeg vært Enga hadde jeg slengt meg ned i forhandlinger, hvor Berge skriver under på 5 år i Everton, og Enga får låne han ut neste sesong i Norge. Dere hadde tjent godt med cash, og dere kommer ut av det på en god måte.
 4. Nacer Chadli til West Brom. Får vel ikke akkurat brukt sine styrker under Pulis...
 5. Ut med Søderlund, inn med Sørloth som faktisk imponerte på forrige samling. EDIT: Savner også Moi som har herjet for Basel etter han har dratt dit.
 6. Aaah... Dette tar meg tilbake til gode gamle dager da Sameboe troppet opp på united - city kamp med 32 bakpå drakten sin. Rett etter at tevez gikk til city Hver gang sameboe blir nevnt i forbindelse med drakter. Huskes fortsatt 8 år etter ja...
 7. Da var draktnummeret på plass. Ingen overraskelse akkurat
 8. 1. Hvilket lag vinner PL 16/17? Man Utd 2. Hvilke lag rykker ned? Burnley, Hull og West Brom 3. Hvilke lag overrasker? Middlesbrough 4. Hvilke lag skuffer? Liverpool 5. Hvilken spiller blir toppscorer? Ibrahimovic 6. Hvem blir årets spiller? Ibrahimovic 7. Hvem blir årets flopp? Leroy Sané 8. Hvem blir årets beste signering? Ibrahimovic 9. Hvem blir årets dårligste signering? Fernando Llorente 10. Hvilke spillere vil få sitt gjennombrudd kommende sesong? Oxford, Bailly
 9. Tror nok at Memphis blomstrer under Mourinho. Han kjører iallefall et vingspill som er spennende å se på, kontra "van Gaal" som sleit med alle vingene våre (Bare nevner Di Maria her, som herjet i PSG etter han dro fra oss...)
 10. Sotton mistet Vanyama, men erstatteren de har ordnet er røverkjøp! 12,5 millioner pund for Højbjerg. Kan utvikle seg til å bli en klassespiller på midten. Er det noe Sotton har lært seg så er det å hente billige talenter inn, og selge ut folk de har utviklet til blodpris. Og de lykkes stort sett alltid med kjøpene deres.
 11. Er jo snart OL med en fotballdel, kommer vel til å spille noen gode talenter der man eventuelt kan få øynene opp for.
 12. Med tanke på prisene i markedet, alderen, og hans prestasjoner så langt i karrieren så syntes jeg ikke det er overpriset. Kan jo nevne at Real Madrid vil ha 75 millioner Euro for Morata, en spiss som scorer noen mål, men langt ifra bøtter inn.
 13. Doumbia var jo nettopp i Newcastle på lån.
 14. Flott rollemodell på feltet for Rashford, og eventuelt Wilson.
×
×
 • Create New...