Jump to content

Hansoen

Medlemmer
 • Content Count

  8304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hansoen last won the day on September 19 2015

Hansoen had the most liked content!

Community Reputation

1136 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg hadde ikke hatt jobb,så enkelt er det. Selv om situasjonen er kjip, har han 1 minutt til å sende en SMS eller mail å forklare situasjonen.
 2. Pereira har ett deilig tilslag på ball. Det er alltid ett godt tegn.
 3. Bare jeg som har kommentatoren et ørlite steg foran bildet?
 4. Er ingenting som tilsier at dette er det beste man får med Mourinho. Han er en av de mest suksessfulle managerne i dette århundret. Hvis han vil og klubben vil kan det bli meget bra. Det er rart å sette så bastante meninger på det. Det kan bli bedre, verre eller status quo. At ditten og datten har skjedd før, er ikke noen garanti for noenting. Vi vet at Mou kan. Etter årets sesong er det absolutt ikke grunnlag for å si at Mourinho ikke kan lykkes i Manchester United.
 5. Også var det flere sesonger med SAF hvor det var helt bånn i bøtta. Sånn er det. 2 i serien med sjanse på FA er ikke halvgærent. Vi er United,men vi må også innse at det pokalkjøret vi hadde i perioder ikke kan forventes i dagens fotball med mange flere ressursterke klubber.
 6. Jo, men det er jo ikke i nærheten av hva jeg har sett over 2 kamper her mot Roma. Tror Pool skal være meget glad for at Barca fucka det til for seg selv, hvis ikke hadde det nok blitt spansk drømmefinale.
 7. Hvordan Roma har kommet seg til CL-semi er jo helt utrolig. Tviler på at Liverpool klarer å stå imot RM, de ser mildt sagt shaky ut bakover, men vi får se. Rarere ting har skjedd.
 8. Hansoen

  United v Spurs

  Siden når ble det ikke lov å miste balansen?
 9. Eneste minus i går var hvor lavt vi lå til tider i andre omgang. Skulle gjerne sett at vi satt presset høyere i de periodene hvor vi lå med 8 mann på egen 16 meter.
 10. Ryktes rundt 450 000£ i uka. Det er helt håpløst hvis det stemmer.
×
×
 • Create New...