Jump to content

Prusk

Medlemmer
 • Content Count

  11105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3215 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Saxo. Skulle gjerne sagt Saxo platinum (min 2M) eller VIP (min. 10M), men jeg er ikke i nærheten. Jeg har en Nordnet-konto for å sammenligne mot venner i interne års eller månedskonkurranser. Per i dag har jeg ingenting i USD uansett. Minkurtasje hos Saxo er $3. Aksjekurtasje | Saxo Bank (home.saxo) Raskt overslag så ender du omtrent på det samme hos Nordnet ser jeg. Kjapp på avtrekkeren, og jeg trekker min påstand.
 2. Nok til at ikke jeg gidder Nordnet på US-stocks. NOAP: Ser sånn ut. Snittet meg som nevnt ned mot 70, og nå ser det ut til å være vanskelig å få inn noe av volum under 70. Lite volatilitet, nesten skrapt for selgere, og alle som vil være med ser ut til å være inne. Har gått fra 52 til 66-67 de siste 3-4 ukene. Ligger nå med fint positivt moment.
 3. Hvordan kan de avsløre at JHA lyver? Når det viser seg at ca. ingenting av det han sier stemmer? Det førte til masse ekstraarbeid, og man gjorde krumspring med de få konkrete bevisene man hadde for å få det til å stemme med tidslinje og mobilbevis, som likevel ikke var så viktig.
 4. Slik saken står nå, så er det ingen andre enn JHA som med sikkerhet kan si hva som foregikk. Det er ingen tvil om at VK, med sin historikk, var enkel å trekke inn i saken. Hadde det ikke vært for DNA-profilet sporet på JHA, så var det antakelig VK sin historikk med overgrep som også pekte i retning av JHA i utgangspunktet. Om JHA lyver om VK, så vil han nok holde på den løgnen til han går i graven. Det er all grunn til å holde på den historien for å framstå som litt mindre monster selv. Det har allerede gitt ham 3-4 år i strafferabatt, og jeg antar det også gir ham litt ro i sjelen at han ikke er hovedmann i rettens øyne.
 5. This aged well.. Har forøvrig fortsatt trua, men inntektene ligger nok så langt fram i tid at en ikke kan forvente noe rekyl. Har snittet meg godt ned da den har vaket på 50-tallet, og har nå break even rundt 70.
 6. Prusk

  Manchester United

  Når vi er lur taktisk og bytter inn våre antatt beste straffeskyttere, så er det rart at vi ikke er lurt taktisk og bytter inn vår antatt beste keeper på straffer. I en normal straffekonk skal keeper i aksjon ca. 5 ganger, mens utespillerne kun skyter en gang. Jeg så straffene i opptak, og flere ganger hvor DDG er i nærheten av å ta ballen (ingen fare, skal du si..), så har han gjort et helt unødvendig hopp på 10-15 cm ut fra linjen før han kaster seg til en side. Det ligger sikkert i ryggmargen, men han bør kanskje øve tilstrekkelig på straffer slik at en mirakuløs redning blir stående en i framtiden.
 7. Klandrer ikke DDG for å bomme på straffe, men jeg mener bestemt at Ole burde byttet inn Deano. Det ville LVG ha gjort, det ville antakelig Mourinho ha gjort, og det burde OGS ha gjort.
 8. DDG syndebukk. Overraskende nok på straffe han skjøt. Dårlig av Solskjær å gå til straffer med DDG.
 9. DDG hopper ut fra strek på enkelte av straffene. Om han først redder, så risikerer vi ny straffe.
 10. DDG kaster seg når de er i tilløpet?
 11. Rart at vi ikke bytter inn Dean før straffekonken. DDG er antakelig den dårligste toppkeeperen på straffer de siste 5-7 år. Nå føler jeg vi er underdog, og jeg tror vi taper 3/4 konkurranser. Satse på at Villareal bommer.
 12. Solskjær er ikke kald nok til å bytte inn Deano. Han vet Dean er bedre på straffer, men velger å være loyal til DDG.
 13. Bare få inn Henderson. Straffestats: David de Gea - Penalty statistics | Transfermarkt Dean Henderson - Penalty statistics | Transfermarkt Gero Rulli - Penalty statistics | Transfermarkt
 14. Greit nok, vi skal vinne uten hjelp av dommeren, men dommeren dømmer ikke likt for begge lag her.
 15. Vil Solskjær bytte keeper i slutten av 2. ekstraomgang? Jeg ser ikke at vi vinner straffekonk med DDG.
×
×
 • Create New...