Jump to content

Prusk

Medlemmer
 • Content Count

  11234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3240 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har testet NXT en periode, til ymse, og det fungerer bra. Eneste jeg sliter litt med er når telefon hopper fra 5G til Wifi (om jeg har brukt den utenfor huset), og jeg slår over til TV eller annen streaming-enhet. Da hender det jeg blir stengt ute. I forhold til det, så løste de dette via nettsiden på 1 minutt da jeg tok kontakt med dem. Foreløpig har det løst seg ved å avslutte app før jeg går inn i huset/kommer på wifi, så gå rett på streamingenhet. Disclaimer: Jeg ser selvsagt bare på NRK, men jeg har fra andre gode kilder at sportskanalene også fungerer veldig bra.
 2. Prusk

  Manchester United

  McT fungerer jo dritbra med Eriksen og Bruno. McT traff faktisk på 26 av 26 pasninger mot Arsenal. 😁
 3. Flere som selger HP Omen etter Power sitt live salg på Finn. 14-15k for den må sies å være et greit kjøp, til tross for at den kostet 10k hos Power. https://www.finn.no/271438104
 4. Prusk

  Manchester United

  Tja, United overbetaler jo for de fleste. Jeg tipper han forventer rundt £250k
 5. Prusk

  Manchester United

  Lov å være forsiktig optimist mot Liverpool nå? Håpe på en kjedelig 0-0? Vinner vi, så ligger vi faktisk over dem på tabellen etter 3 runder, med 2 tap!
 6. Bestilte gjennom Telenor og T-We. Får selvsagt ikke streamet til iPad/Apple-TV. Antar det er fordi T-We-boksen ikke står direkte koblet til Telenor sin Wifi-ruter, men etter en switch. I tillegg kan du kun streame innenfor husets fire vegger. Jeg streamer normalt ca. 10 kamper i året fra jobb/på reise. Ser kampene i dag, og avbestiller shiten innenfor angrefristen. *i morgen*..
 7. 🤪Jeg har ikke tenkt på dette engang. Jeg har t-we, og det fungerer jo faktisk greit til å streame med. Ser kun sport live, inkl. F1.. Sist jeg hadde PL gjennom TV-leverandøren, hadde jeg Altibox, og opplevde stadig at jeg ikke var hjemme da kamper skulle spilles. Fortsatt en stiv pris, men veldig overkommelig i forhold til høvdingen jeg så for meg. Det er vel som bensinprisene. man endrer verdensbilde straks prisene stiger veldig. Ser jeg 23-tallet nå, så håper jeg nesten at tanken er under halvfull..
 8. Sjekk RIF-statistikk for ditt eksamensår. Pluss på litt om du har annen erfaring i tillegg. Skal du jobbe for en av de store (hvem er de fire store? Jeg regner alltid Norconsult, Multiconsult, Sweco, Cowi, Rambøll og Asplan med i gjengen), må du forvente at de peker på RIF-statistikken. RIF fungerer i bunn og grunn som et lønnskartell. RIF sikrer at alle tjener omtrent det samme. Som nyansatt i et av kartell-selskapene bør du havne på minst øvre kvartil. Du faller stort sett raskt ned igjen når lønnsoppgjørene kommer.
 9. OK. Ikke så gale, etter at TV2 gjorde hva de kunne for å få oss tilvendt høyere priser. Dette må jeg nok stå i. Takk for svar! Både UFC og Formel 1 ser jeg en gang i blant. Bundesliga er litt mindre spennende etter at Haaland gikk til City. Som United-supporter håper jeg virkelig han reiser videre til Real etter to år hos naboen. Vi trenger uansett 2 år for å komme på skuddhold til City og L'pool.
 10. Ok, for dere som er mer opplyst enn meg, koster PL faktisk 1000,- per måned nå?! Alt annet i pakken er egentlig irrelevant for meg. Ungene ser på Disney+ og Netflix, og HBO sparer jeg 60,- pr måned om jeg sier opp, men det varer neppe evig..
 11. Konate gjør en god takling. Om han ikke treffer ballen der, så er det jo straffe.. Uansett - hva er egentlig poenget med musikkinnslaget før kamp? Jeg kunne ikke gitt mer faen om jeg var supporter på kamp, og enda mindre om jeg var for å se en finale. Hvem ønsker egentlig en rekke medley-sanger av X-random artist før kampen? Pek på den supporteren som ble mer engasjert før kampstart på grunn av musikkinnslaget, så kan jeg sikkert peke på en supporter som ikke holder med noen av lagene, og som hadde hatt det samme engasjementet om det var en finale i NBA, NHL eller whatever.
 12. Finnes det ingen begrensing for hvor lenge keeper kan holde ballen lenger? Pickford står jo med den i hendene minst 15 sek hver gang.
 13. FIS kunne avlyst resten av sesongen. Begrunnet det med Russland sitt angrep på Ukraina. Nå vil russerne internt snu dette til at Norge og Sverige m.fl. utnyttet situasjonen for å snyte russerne for verdenscuper.
 14. Overføre eierskap av kjøretøy i familien | Statens vegvesen Sett bilen direkte på deg. Ingen avgifter på slikt.
 15. Nå var han da først over mållinja på 5-mila i Oberstorf i fjor. I tillegg var han på 4 plass på skiathlon, bak Bolsjonov, Krüger og Holun. Klæbu i form har vist at han kan være i toppen på en 5-mil. Det er klart han ikke stiller som favoritt, men på en god dag er han lett topp 10, og gjerne topp 3. Med magetrøbbel, så går kreftene tom, enten det var 10km eller 30km man skulle gå. De gikk ikke i 5-mils tempo siden distansen ble kuttet ned. Tenker det er fornuftig å bryte om man ser man ikke har sjanse. +10.plass i OL for Klæbu betyr ingenting.
×
×
 • Create New...