Jump to content

Sameboe

Medlemmer
 • Content Count

  8886
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sameboe

 1. Tror nok ikke at Shaw selges. Lovende back, som i tillegg er engelsk. Vil nok satses på han. Er han profesjonell så får han heller ta til seg kritikken, fremfor å bli grumpy.
 2. Biter meg merke til det at Sadiq El-Fitouri er i listen for A-laget. Har han i det hele tatt vært nærme benken så langt?
 3. Hadde jeg vært Enga hadde jeg slengt meg ned i forhandlinger, hvor Berge skriver under på 5 år i Everton, og Enga får låne han ut neste sesong i Norge. Dere hadde tjent godt med cash, og dere kommer ut av det på en god måte.
 4. Nacer Chadli til West Brom. Får vel ikke akkurat brukt sine styrker under Pulis...
 5. Ut med Søderlund, inn med Sørloth som faktisk imponerte på forrige samling. EDIT: Savner også Moi som har herjet for Basel etter han har dratt dit.
 6. Aaah... Dette tar meg tilbake til gode gamle dager da Sameboe troppet opp på united - city kamp med 32 bakpå drakten sin. Rett etter at tevez gikk til city Hver gang sameboe blir nevnt i forbindelse med drakter. Huskes fortsatt 8 år etter ja...
 7. Da var draktnummeret på plass. Ingen overraskelse akkurat
 8. 1. Hvilket lag vinner PL 16/17? Man Utd 2. Hvilke lag rykker ned? Burnley, Hull og West Brom 3. Hvilke lag overrasker? Middlesbrough 4. Hvilke lag skuffer? Liverpool 5. Hvilken spiller blir toppscorer? Ibrahimovic 6. Hvem blir årets spiller? Ibrahimovic 7. Hvem blir årets flopp? Leroy Sané 8. Hvem blir årets beste signering? Ibrahimovic 9. Hvem blir årets dårligste signering? Fernando Llorente 10. Hvilke spillere vil få sitt gjennombrudd kommende sesong? Oxford, Bailly
 9. Tror nok at Memphis blomstrer under Mourinho. Han kjører iallefall et vingspill som er spennende å se på, kontra "van Gaal" som sleit med alle vingene våre (Bare nevner Di Maria her, som herjet i PSG etter han dro fra oss...)
 10. Sotton mistet Vanyama, men erstatteren de har ordnet er røverkjøp! 12,5 millioner pund for Højbjerg. Kan utvikle seg til å bli en klassespiller på midten. Er det noe Sotton har lært seg så er det å hente billige talenter inn, og selge ut folk de har utviklet til blodpris. Og de lykkes stort sett alltid med kjøpene deres.
 11. Er jo snart OL med en fotballdel, kommer vel til å spille noen gode talenter der man eventuelt kan få øynene opp for.
 12. Med tanke på prisene i markedet, alderen, og hans prestasjoner så langt i karrieren så syntes jeg ikke det er overpriset. Kan jo nevne at Real Madrid vil ha 75 millioner Euro for Morata, en spiss som scorer noen mål, men langt ifra bøtter inn.
 13. Doumbia var jo nettopp i Newcastle på lån.
 14. Flott rollemodell på feltet for Rashford, og eventuelt Wilson.
 15. Vil si at vi har god erfaring med aldrende svenske spisser også.
 16. Embolo er vel det største talentet fra Sveits for tiden. Han er 19 år, men spilt nogenlunde fast for FC Basel i to sesonger allerede. Potensialet er høyt, men er jo med han som alle andre unggutter, man vet aldri om han når potensialet. Se på Sveits spille i EM, så får du se han spille.
 17. Julian Draxler og Breel Embolo med stor sjans for å signere i følge skysports. (5 er bankers, 1 er veldig lite sannsynlig) Tror vel neppe vi får inn begge, om noen av dem. Lært litt de siste sommerne...
 18. Er jo ikke no sjokk det. Han er jo den eneste manageren som har vært i nærheten av å få Gerrard til å bytte klubb når han var på topp i karrieren.
 19. Leste statistikk om at 6 stk hadde klart å drible seg forbi han forrige sesong. Det er ekstremt lite! Men når jeg ser på det klippet, så ser jeg at passningsspillet hans kan forbedres kraftig, stoppermessig er han absolutt kvalitet. Kan se ut til at han kan skyves over på backen også.
 20. Alle eksperter mener han bringer med seg konflikt og bråk. Vil vel ikke kalle van Gaal verdens ukontroversielle manager heller når det angår pressen. Personlig liker jeg managere som byr på seg selv, og lager litt show. Det fine med Mourinho er at vi endelig, siden SAF ledet klubben, har en manager som faktisk tiltrekker seg top notch spillere. Jeg forventer å se Zlatan komme inn, til tross for alder trenger vi en spiller med erfaring inn i gruppa, som vet hvordan det er å vinne ligaen, score mål osv. Jeg har også ekstremt lyst å få på plass Gareth Bale på høyrevingen vår, ser at media sier at Willian er ønsket, men jeg mener Bale er bedre på sikt! Midtstopperplassen trenger en forsterkning. Diego Godin, Raphael Varane, Kostas Manolas er alle gode navn! (Sistnevnte er vel den som er nevnt mest) Og jeg tror sjansen for at David De Gea blir i klubben er relativt høyere nå.
 21. Snart slutt på de fleste storligaene, og da kan man jo se på spillere som muligens bør få komme til EM. En spiller som aldri har vært god nok for Tyskland, har imponert denne sesongen, jeg snakker om Robert Huth. Fortjener han en plass i et tysk landslag som bogner med alternativer: Hummels, Boateng, Can, Ginter, Tah, Süle, Badstuber m.fl. Jeg mener at Tyskland bør ha med Robert Huth, kanskje ikke i startelleveren, men som en joker på benken. Mannen har i tillegg tilegnet seg mye rutine. Eneste som taler imot han, er at han har lite fartstid i tysk fotball, som mesteparten av resten av laget har.
 22. /Følg Kan si jeg har fått på plass et sterkt Alta IF lag, som jeg har vunnet TL noen ganger på rad med. Drar videre når alle trenerlisensene er på plass (Jeg startet med 0), rekordovergangsbudsjettet mitt med Alta er over 100.000.000, men skal sies at jeg solgte spillere sesongen før for over 100.000.000
 23. Fælt å si det, men det der minte meg om Pro Clubs laget mitt til tider på Fifa....
 24. Slik jeg forsto så gjøres alt i maskinen, men mulighet å tappe over på keg. Ville nok heller kjøpt meg et kjøkkenbryggeri på 25l, eller et bryggeri på 60l.
×
×
 • Create New...