Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Skremmende å se hvor enkelt Cardiff gled gjennom midtbanen vår i går. Bakerst var vi brukbart solide: Smalling har faktisk gjort noen kjempekamper på stopperplass denne sesongen. For meg er det klart at vårt beste stopperpar pr. nu er Smalling/Vidic sammen med Jones.

 

Men hvor det levner midtbanen vår, er en annen sak. Med mindre vi forsterker ytterligere i januar, noe ingenting tyder på at vi gjør, Må kanskje Rooney trekkes ned og figurere der sammen med Carrick. Carrick, Fellaini, Cleverley, Fletcher og Giggs er altfor trege til å utgjøre en hel midtbane på egenhånd. Aller helst skulle jeg sett en kortvarig løsning på midtbaneproblemet vårt, om enn bare en låneavtale som sikret oss en kjappere SM ut sesongen. Da kunne Jones blitt flyttet ned der han hører hjemme, og midtbanen vår ville fått en ny defensiv dimensjon.

 

Håper virkelig ikke vi kjøper så mye tung skyts fremover i banen i sommer (forutsatt at de som er der, blir i klubben). Med Mata, RvP, Rooney, Kagawa og Januzaj har vi (bank i bordet) en av de desidert beste angrepene i verden. Jeg ser faktisk bare City, Barca, Bayern og Real Madrid som konkurrenter på det punktet. Bakerst har vi en keeper som fortsatt er så ung at han har 8-10 år igjen til peak. Det er sykt.

 

Med tre forsterkninger (igjen, forutsatt at ingen av stjernene våre forsvinner) i sommer er vi mer eller mindre komplette. En toveis midtbanespiller, en venstreback og en ny midtstopper er virkelig alt vi behøver pr. nu. Utover dette bør man prøve å gå for de virkelig store talentene (behandlingen av Januzaj bør kunne lokke flere 15-16-17-åringer til Manchester).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stort sett enig, men angående Jones på midtbanen, så synes jeg han fungerer veldig bra, spesielt mot de bedre lagene. En typisk spiller som alle hater å spille mot. En rabiat pitbull som spurter rundt på banen og jager ballen konstant, og som ikke stopper før han får den. Problemet oppstår når vi møter lag vi skal angripe mot, da særlig når han ikke har en mer offensiv makker. Fellaini er egentlig fortsatt et spørsmålstegn, da han ikke har fått nok tid til å bevise noe.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke kritikken mot Jones på midten - ser det hagler på Redcafe også. I min lille (lilla?) verden har han vært vår beste sentrale midtbanespiller i år. Carrick har ikke vært helt på hugget, mens Jones har gjort alt man kan be om når man setter den typen spiller sentralt. Giggs derimot skjønner jeg godt kritikken av. Spiller DM som om han er spydspiss fritatt for alle defensive plikter. Var ikke i nærheten av å stoppe Noone, Mutch og hele Sunday League-gjengen fra Cardiff (Greit, Noone er god, men han har vel aldri passert en spiller enklere i PL enn Giggs i går - HVER GANG)

Lenke til kommentar

Jones var awesome mot for eksempel Arsenal, men se nå hva vi møtte der. Cazorla-Ramsey-Özil-Wilshere krever en Jones-type på ankerplassen.

 

Men hvor mange slike kamper spiller vi pr. sesong? Kamper der vi ikke forventer å styre banespillet? Ti stykker kanskje. Med Vidal inn vil vi ha Jones nede på stopperplass og en ENDA bedre ryddegutt på midten, som i tillegg kan katalysere angrep.

Lenke til kommentar

Det sies at vi kan få en draktavtale verdt £70m året! Til sammenligning så signerte Arsenal nettopp en rekord-avtale på £35m i året.

Synes Nike passer best for United, men sier ikke nei til Puma eller Adidas. Warriors derimot, kan holde seg langt unna!

 

Hva er galt med Warriors?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...