Gå til innhold

Leaf

Medlemmer
 • Innlegg

  3 739
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Leaf

 • Bursdag 19. feb. 1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

14 369 profilvisninger

Leaf sine prestasjoner

574

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Endte opp med S1 etter dine anbefalinger og en del research på YouTube. Gleder meg!
 2. Takk for godt svar. Har etter å ha sett litt på YouTube begynt å tenke i samme baner. S1 har altså så mye "ekstra" at den er å foretrekke over Ender 3 V2? Kan føye til at jeg er forholdsvis handy og liker å justere og fikse ting.
 3. Hei! Dette er sikkert spurt om før, men jeg er på utkikk etter min første 3d printer. Hvilken printer burde jeg gå for? Ønsker en som er ganske rimelig, kanskje rundt 5000kr. Sett mye på Creality printerne, men det er jo et hav av modeller. Kan jeg like godt kjøpe en Ender 3 eller vil det være verdt å feks gå for Ender 5 eller CR10?
 4. Noen som har opplevd at laderen til watch 3 ryker? Får plutselig ikke ladet klokken, og krysser fingrene for at det er laderen. Finnes det noen alternative ladere, som for eksempel en vanlig "ladeplate" som kan lade denne klokka?
 5. Noen som har greid å skru av "trykk og hold hjemtasten" for å åpne Samsung Pay? Utrolig irriterende funksjon da jeg uansett ikke bruker Samsung Pay og stadig får betjent snarveien som åpner appen
 6. Sliter til stadighet med å koble meg opp mot apper som feks TV2 Sumo når jeg bruker WiFi på mobilen, men når jeg skrur av WiFi og over på 4g lastes appen inn med en gang. Dette gjelder flere apper. Tungvint å måtte over på 4g for å laste serier osv i appen, for så å måtte over på WiFi for å få kontakt med Chromecast. Alt fungerer som normalt på PC på samme WiFi-nettverk. Dette gjelder begge mobilene i husstanden, begge Samsung. Problemet eksisterte også før jeg skaffet meg mesh-nettverk. Hva kan dette skyldes?
×
×
 • Opprett ny...