Jump to content

Nautica

Medlemmer
 • Content Count

  22334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Nautica last won the day on May 16 2019

Nautica had the most liked content!

Community Reputation

5891 :)

About Nautica

 • Birthday 10/23/1962

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

40082 profile views
 1. Hvis grunnen for eksplosjonene er og stoppe fremtidlige leveringer av gass fra Russland vil jeg si at det firma som tilbyr og reparere rørledningene lever en farlig tid.
 2. Du må ta med dybde, 100 meter dybde burde utligne 100 bar trykk til ca. null trykk.
 3. Et nytt moment, men ingen er vel så dumme at de tror ingen ser en sammenheng hvis de bare slår av AIS i området ?, når man samtidig hemmeligstempler aktivitet i område gir det brensel til konspirasjonsteoriene.
 4. Nei, Tyskland selv besluttet og stoppe prosessen med å fullfør NS2, og nå som det hintes om og åpne NS2 så var det prekært å få stengt den ned for godt.
 5. Hva Russland påstår: "Eksplosjonene på Nord Stream-rørledningene fant sted i en sone som fullt ut er kontrollert av amerikanske sikkerhetstjenester".
 6. Tenkte faktisk på det i går, det ville være mest fornuftig og sikre sabotasjen med backup på begge ledningene, eller det jeg tenkte var at en inspeksjon ville avdekke en udetonert ladning som ville vært uvurderlig for etterforskningen.
 7. Ville det ikke vært relativt enkelt å kjøre opp trykket i rørene till de revner hvis Russland ville ødelegge de totalt ? I etterkant kunne de sagt at det var en systemfeil/menneskelig feil, men det ville ikke gitt samme symboleffekt da. Så hva ville Russland tjene på å være de som sprengte rørene, gi vesten en visuell advarsel ?
 8. Kan det være noen som vil skynde på "det grønne skifte" med og tvinge befolkningen ? eller noen som vil stoppe det grønne skiftet med og initialere til en ny krig ?. Begge leirene har god kapital til å kunne gjennomføre en sådan operasjon.
 9. Hvis det allerede er plassert eksplosiver hjelper det ikke med overvåking, det må til en statlig inspeksjon umiddelbart "anonymt?"
 10. Disse rørene er gravd ned stort sett over alt med pukk for og unngå skader fra bunnredskaper/anker, så ligger rørene ca. under 1meter med pukk skal det til en ganske stor ladning for og utgjøre en skade, eventuelt en retningstyrt eksplosjon.
 11. Tja, bare tråledører veier fort noe tonn. Og med moderne tråle-teknologi har man både overvåking "Video" og posisjondata av tråleposen
 12. En god etterforsker vil nok ha alle eventualiteter åpne frem til de blir avskrevet, ikke lurt å anta at butleren er uskyldig. Skal vi diskutere konspirasjonsteorier kan vi spørre oss om hvorfor vi "Europa" slipper inn hundretusenvis av stridsdyktige menn fra Russland nå om dagene ?
 13. For og sitere meg selv 😛 Flere som anser det litt rart at Sverige var veldig raske denne gangen med tiltak, pressekonferanse, etc. så det antydes at de hadde forhåndsinformasjon.
 14. Ikke helt umulig, de vil nok ha minst mulig oppmerksomhet mot kommende invasjon mot Taiwan. sånn som USA holder på om dagen for å fukke opp Kina angående Taiwan kan alt være mulig.
×
×
 • Create New...