Jump to content

Nautica

Medlemmer
 • Content Count

  22023
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Nautica last won the day on May 16 2019

Nautica had the most liked content!

Community Reputation

5718 :)

About Nautica

 • Birthday 10/23/1962

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39633 profile views
 1. De personene som du synes er uinteressante er de samme personene som har gitt oss "pandemien" så de kan tjene enda mer penger, det er også de samme personene som driver full lobbyvirksomhet for og få lurt mest mulig penger ut av stater/personer under påstanden "globale klimaforandringer".
 2. Tja, regner med at tidevanntidene er det som vil avgjøre trafikken i tunnelen, kan fort komme opp i 4 knop. Man kan ikke regne ut dette rent teoretisk siden det er for mange usikre momenter, så som svell, borde/borde hastighet, reversering-distanse, etc. som igjen er i konstant forandring utifra skip og skipper/los. Trafikken blir nok samkjørt med sjøtrafikksentral/VTS og skipper/los. Fritidsbåtflåten får nok egne klokkeslett og seile igjennom på, foreksempel 0900, 12.00, 15.00, 18.00.
 3. Vel her legger du egget, ved å generalisere. Kan jeg da si at rike personer er gjeldsatt til over pipa og hver gang det er nedgangstider går de på ræva så det uler. Kan hende de er smarte på den måten at jo rikere du er jo bedre støtte får du av staten når du har mistet dine millioner/milliarder.
 4. Så du ser ned på personer som er i en vanskelig situasjon, gjelder det alle som er vanskeligstilte uansett sosial situasjon eller har du noen unntak ?
 5. Enig i at det kan virke veldig irriterende for miljø-teknokrater at realiteten slår til når det gjelder missbruk av begrepet biomasse "herunder modifisert pellets" og påstå at det er co2 nøytral og derfor ikke skal regnes med i co2-regnestykket. Men som jeg viser/viste er det er enorm forbruk av trevirke som skal til for å mette disse ombygde kullkraftverkene.
 6. Godt mulig det blir totalforbudt mot vedfyring om noen år hvis et lovforslag EU jobber med blir godtatt, det blir attpåtil satellittovervåking for og kunne arrestere forbrytere som fyrer med ved.
 7. Vi har dessverre ingen alternativer hvis vi ikke skal gå helt sosialistisk da Men ta vi foreksempel siste hendelse hvor Kina fløy 28 militære fly over Taiwan, har jeg ikke hørt noe knys fra den kanten.
 8. Det vil bli hypotetisk og spekulere i om den gamle frihandelsavtalen ville vært bedre eller ikke, ser man til fiskeriavtalen "som ikke er inkludert i EØS-avtalen" har vi større råderett og kan diktere våres krav. Selvfølgelig velger nasjoner andre nasjoner og samarbeide med for å få en bedre sikkerhet og stabilitet, men i dag tror jeg ikke EU, FN og NATO er for folket, det har blitt en overklasse med skolerte politikere/lobbyister som helst vil implementere egne merkelige livssyn/politikk. Bare se på alle de merkelige resolusjonene som FN har produsert de siste årene fremlagt av "røverstater". Foreksempel FN-resolusjon som kritiserte Israel for kvinners rettigheter, hvor bla. land som Iran, Saudi-Arabia og Jemen stemte for, akkurat som om de landene bryr seg så mye om kvinners rettigheter. eller: https://www.vl.no/nyheter/2019/08/05/rike-land-kan-kjope-seg-fri-fra-darlig-omtale/
 9. Jeg har aldri påstått at EU og EØS er det samme, hovedforskjellen er at vi ikke har stemmerett, og vi "Norge" står fritt om vi vil akseptere alle forordninger/direktiver som EU produserer. Og siden frihandelsavtalen fortsatt er oppegående kan/kunne vi ha like gode betingelser og fortsatt være et selvstendig land. Bare og se på fiskeriavtalen hvor god den er og det er ene og alene grunnet vi har 100% råderett uten EU/EØS innblanding. Faktisk har Norge v/kystvakta avløst skudd mot utenlandske fiskebåter som har fisket ulovlig. Forøvrig anbefaler jeg og lese denne artikkelen av Hans Gaarder fra 2014
 10. Gjennomsnittlig elektrisitetsforbruk per husholdning i EU ligger på mellom 2 500 og 5 000 kWh i året. For en gjennomsnittlig europeisk husholdning var sluttbrukerprisen på elektrisitet i 2013 1,9 kr/kWh, mens den for en gjennomsnittlig norsk husholdning med et forbruk på 16 000 kWh, var 1,1 kr/kWh.
 11. Burde holde med og si at befolkningen i Norge ikke ønsker og være medlem av EU men likevel har vi signert under absolutt alle forordninger fra EU, godt over 11000 har det blitt av dem.
 12. Hvis vi tar hypotesen som ofte fremkommer at "alle har råd til elbil" dvs. personer med dårlig økonomi kan kjøpe en brukt elbil billig, eldre elbiler har dårlig rekkevidde så personer som ender opp med disse må ofte lade med en gang de kommer hjem fra jobben hvis de skal bruke bilen til aktiviteter på kveldstid, så der også straffes personer med dårlig økonomi.
×
×
 • Create New...