Jump to content

Nautica

Medlemmer
 • Content Count

  21988
 • Joined

 • Days Won

  7

Nautica last won the day on May 16 2019

Nautica had the most liked content!

Community Reputation

5687 :)

About Nautica

 • Birthday 10/23/1962

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39202 profile views
 1. Jeg begrunner mine innlegg og jeg synes du skal linke til en såkalt metastudie som tar hensyn til all relevant informasjon som du nevner i ditt innlegg. Og du kan gjerne ha i minne at denne tråden omhandler regnvær i Oslo.
 2. Ser ut som politikeren har begynt og forstå at de har blitt rundlurt av vindkraftlobbyen. link
 3. Ifølge tidligere toll- og avgiftsdirektør Bjørn Røse utgjorde subsidier til elbil nesten 13 milliarder i 2019, er det en fornuftig klimapolitikk ? Kunne de pengene bli brukt til andre klimatiltak ?
 4. Kan det ha noe med at Canon har begynt og selge seriøse speilløse kameraer ?
 5. Det hjelper heller ikke på at i vindkraftlandet Sverige ligger strømprisene nå på ca. 2.- kilowatten, og i vannkraftlandet "Norge" ca. 10 øre kilowatten.
 6. Spørmålet er om vi "mennesker" kan regulere klimaet på jorden, klimaprediksjoner er akkurat det de er, spådommer. Du nevner grønlandsisen, så her har du noen artikler som viser at det ikke er så ille som du tror det er. TV2: Grønland var varmere for 80 år siden enn i dag. Eller "forskning.no" som forklarer at is-utbredelsen både vokser og krymper og de er usikker på hvorfor. Det samlede vulkanske utslippet fra vulkanen Etna av CO2 ligger årlig på 0,6 milliarder tonn, i fjor slapp Norge ut 50,3 millioner tonn CO2-ekvivalenter. Enda en digresjon "klimakrisen rammer hardest i Oslo"
 7. Du er nok påvirket av den massive klimastrømmen som er i medier. Når det gjelder ekstremvær i Norge har det vært på nedadgående over en periode, faktisk var det ingen registrerte ekstremværhendelser i 2019. WIKI, ekstrem-vær. Det er også en signifikant nedgang i antall dødsfall relatert til ekstremvær/naturkatastrofer de siste 120 årene. Som en digresjon så påstå Dagbladet 1juli 2017 at vi hadde kun 3 år på oss og redusere klimautslipp eller så ville det bli irreversibel og det ville være for sent, det merkelige er at utslippene bare har økt siden 2017 så da er det vel bare og gi opp ? "Det skriver tidligere klimasjef i FN, Christina Figueres, fysikeren Stefan Ramstorf og fire andre prominente forskere og diplomater i et åpent brev til verden. Gruppa konkluderer med at dersom jorda klarer å senke utslippet av klimagasser permanent innen 2020, så vil de globale temperaturene trolig ikke nå en fryktet irreversibel grense."
 8. Og enhver brus- eller ølprodusent vil ha færrest mulig bokser med lekkasjefare. Ser ikke helt det problemet.
 9. Anbefaler alle og se dokumentaren til Michael Moore angående "det grønne skifte".
 10. Nå har vindkraftpådriverne i årevis sagt at vi "Norge" trenger denne kraften for og klare "det grønne skifte" her i Norge så hvorfor blir denne påståtte nødvendig kraften solgt ut av Norge på helt andre premisser er de forespeilete ?
 11. Fra wiki. Det er foretatt forsking på det området og pasientene har får aksepter sine symptomer.
 12. Javel, da lurer jeg på hvilken begrep du legger i ordet "gærne" hvis det ikke er synonymt med "alvorlig grad av psykisk utviklingshemming".
 13. Det er uttalelsen din " Problemet er tankegangen og resonneringen til el-overfølsomme, som er den samme mentaliteten som man finner hos flat-earthere, antivaksere og andre gærne konspirasjonsteoretikere. " Så hvis du mener at disse ikke er idioter og at de har en akseptert tankegang trekker jeg tilbake bruken av ordet idioter.
×
×
 • Create New...