Gå til innhold

Nautica

Medlemmer
 • Innlegg

  22 690
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Nautica vant dagen sist 16. mai 2019

Nautica hadde mest likt innhold!

Om Nautica

 • Bursdag 23. okt. 1962

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

41 585 profilvisninger

Nautica sine prestasjoner

6,2k

Nettsamfunnsomdømme

7

Hjelpsomme svar

 1. Vivaro, Trafic fungerer fint til langkjøring gjerne med den største motoren 135/145hk, blir ikke sliten/støl etter 12/14 timer i setet. Har kjørt mye med stor båt på henger og ligger på ca 0.85 på langkjøring og holder trafikken. Verste til langkjøring Toyota Hiace, spesielt 85hk uten turbo 😛 Drømmebilen er nok nyere vito/sprinter eller iveco daily med v6 motor
 2. Er det sammenlignbart ? kan hende jeg missforstår deg men dødtallene skyldes vel på underliggende sykdommer og i Sverige utbredt bruk av palliativ behandling.
 3. Mine tanker. Eskalerende egoisme grunnet god økonomi, omtrent alle blåser totalt i folk dem ikke kjenner noe som gir et kaldere samfunn og når ting skjærer seg er det ikke godt og si hva som foregår i hodet på dem. Alder har ingen betydning ser det ut som, om du vokste opp på 50 tallet eller 2000 tallet så er løsningene dem bruker like meningløse. Og /eller familie med 2 foreldre, ser at mange mener at USA sitt eskalerende mordrater ofte blir henvist til gjerningsmann oppvokst kun med mor som foreldre, derav blir det kort vei til gjengene. Kan hende en skikkelig børskrakk med medfølgende lavkonjunktur gjør at folk igjen samles, etter og vært med i div. foreninger så vi/jeg at etter krakket på 80tallet økte medlemstallet betydelig, folk ville ha en tilhørighet være endel av noe. Er ikke kirkegjenger men tror at også kirkene fikk en oppgang da.
 4. Et annet aspekt med selvutsjekk er fremtiden til ansatte og nærbutikkene, vi nærmer oss et kontantløst samfunn og etterhvert blir vi alle å handle mat på nett og hente på et sentrallager/matutlevering eller betale ekstra for utkjøring.
 5. Helt enig, så bruker det ikke mer. En av dagligvare butikkene jeg bruker mest er det samme person som sitter i kassa som også hjelper selvutsjekk og de blir prioritert så det kan ta litt tid og få betalt, så kanskje jeg skal begynne med og gå i selvutsjekk, trykke på hjelpknappen og la de skanne alle varene da går jeg forbi køen i kassa, skal jeg være virkelig vanskelig kan jeg også spørre hvor jeg putter inn kontantene
 6. Er det med forsett er det tyveri, men er det en glipp/missforståelse er det ikke tyveri, problemet er nok og bevise/motbevise påstander.
 7. Det er fort gjort og trykke på første bilde som viser bananer hvis man er litt kjapp i avtrekkeren, og hvorfor skal en kunde bruke tid på og sjekke hele registret for å se om det finnes flere eksemplarer ?
 8. Opplevde det samme 2 ganger på obs helt i startfasen med skanning av varer, begge ganger ble jeg stoppet etter utsjekking og gjort oppmerksom på dette, ingen problemer utenom måtte betale glemte/feilpriset varer. Grunnet dette "litt distre/andre tanker om surrer i hode" har jeg sluttet å påta meg jobben som ansatt i butikker med selv-utsjekking, bedre at et ekte ansatt gjør jobben. Edit: må nevne at det gikk en "kraftig rød blinkende lampe" når jeg skulle gå ut av selvskanningområdet, noe som er ubehagelig når det er masse kunder rundt deg som ser på deg.
 9. Nautica

  Tesla - kaféen

  Ja, litt diffust dette. Bilfirmaet hadde inntrykk av at det var "gratis lading" sikker via informasjon fra tidligere eier som byttet inn bilen. Dem selger brukte teslaer i bøtter og spann og ofte med gratis lader, men har i det siste opplevd dette problemet på noen salg. En følge av dette er at de nå sier at de slutter å reklamere med "gratis lading" når de averterer brukte teslaer som i utgangspunktet skal ha det.
 10. Nautica

  Tesla - kaféen

  Bilfirmaet, broren min handlet som privatperson. det er når bilselger er mellommann på salget at gratis-ladingen forsvinner.
 11. ved innershield/flux-cored sveising trenger du ikke munnstykket 😛
 12. Nautica

  Tesla - kaféen

  Et spørsmål, broren min kjøpte en brukt tesla i forrige uke fra en seriøs bruktbilforhandler hvor det var forespeilet "gratis lading" i kjøpekontrakten/bildata, etter handelen og omregistrering viste det seg at det ikke var lading inklusive allikevel, de ble enige til slutt og broren min fikk en noe nyere bil til en bedre pris uten lading "ca. 50K i avslag" Det jeg stusset på ar at det ble sagt at gratis lading forsvinner hvis bilen blir solgt av en forhandler, dvs den blir ikke videreført. Det firmaet har allerede brent seg noen ganger på dette ved og ta innbyttebil som i teorien skulle ha gratis lading ble det sagt.
 13. Har det blitt skrevet noe om Musk VS Disney teoriene her ? https://futurism.com/elon-musk-disney
×
×
 • Opprett ny...