Jump to content

Nautica

Medlemmer
 • Content Count

  21979
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Nautica last won the day on May 16 2019

Nautica had the most liked content!

Community Reputation

5686 :)

About Nautica

 • Birthday 10/23/1962

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39092 profile views
 1. Og enhver brus- eller ølprodusent vil ha færrest mulig bokser med lekkasjefare. Ser ikke helt det problemet.
 2. Anbefaler alle og se dokumentaren til Michael Moore angående "det grønne skifte".
 3. Nå har vindkraftpådriverne i årevis sagt at vi "Norge" trenger denne kraften for og klare "det grønne skifte" her i Norge så hvorfor blir denne påståtte nødvendig kraften solgt ut av Norge på helt andre premisser er de forespeilete ?
 4. Fra wiki. Det er foretatt forsking på det området og pasientene har får aksepter sine symptomer.
 5. Javel, da lurer jeg på hvilken begrep du legger i ordet "gærne" hvis det ikke er synonymt med "alvorlig grad av psykisk utviklingshemming".
 6. Det er uttalelsen din " Problemet er tankegangen og resonneringen til el-overfølsomme, som er den samme mentaliteten som man finner hos flat-earthere, antivaksere og andre gærne konspirasjonsteoretikere. " Så hvis du mener at disse ikke er idioter og at de har en akseptert tankegang trekker jeg tilbake bruken av ordet idioter.
 7. Og kalle personer med en lidelser for idioter subjektivt er etter mitt syn hat-retorikk.
 8. Retorikken din tilsier og som du selv sier så respekterer du ikke personer som har et annen syn en det du har, og kalle personers lidelser for pseudovitenskap viser også at du ikke forstår dette.
 9. Det er nok mer korrekt i mange tilfeller, og de burde respekteres på lik linje.
 10. Du står fritt og velge ut de "faktaene" som du ønsker å støtte og de faktaene som du anser ikke passer til ditt livssyn, men og drive med ren hat-retorikk ovenfor personer som har en annen oppfatning en deg er bare trist.
 11. Anser du foreksempel LGBTH samfunnet for å være i samme kategori siden de hardnakket påstår at det finnes flere kjønn enn to ?
 12. Stort sett alle som utgir artikler anser at de er eksperter eller de bruker en som de anser er "ekspert"
 13. Ifølge din link så er det lite med nyere rekorder , men det spørs hva du legger i rekorder. Er foreksempel en rekord fra 1970 og karakterisere som et bevis på global oppvarming ? Ser du foreksempel på Nordisk sommerdag er det 1901, 1944 og 1992 som topper lista. Det er ikke en økning i ekstrem-vær, det er faktisk nedadgående.
 14. Det var 25.406 media oppslag angående global oppvarming/klimakrise i fjor her i lille Norge.
 15. Nå fikk jeg for første gang problemer med et SD-minnekort, etter og overført bildene ville ikke kameraet "LX3" akseptere kortet. Tok og formaterte sandisk ekstreme-kortet i PC'en og da gitt det greit i kameraet. Kortet er fra 2008, har blitt brukt nesten daglig til dokumentasjon siden den gangen, og en gang i uken overført til PC, etterpå formatert i kameraet så det er klart til neste gang. Skal se om det vil fungere utover i uken, eller om jeg skal dytte inn en nytt kort, ingen kjempekrise hvis det tuller siden jeg kan ta nye bilder ved et senere tidspunkt.
×
×
 • Create New...