Jump to content

Lime Canes

Medlemmer
 • Content Count

  2076
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1650 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jones var awesome mot for eksempel Arsenal, men se nå hva vi møtte der. Cazorla-Ramsey-Özil-Wilshere krever en Jones-type på ankerplassen. Men hvor mange slike kamper spiller vi pr. sesong? Kamper der vi ikke forventer å styre banespillet? Ti stykker kanskje. Med Vidal inn vil vi ha Jones nede på stopperplass og en ENDA bedre ryddegutt på midten, som i tillegg kan katalysere angrep.
 2. Skremmende å se hvor enkelt Cardiff gled gjennom midtbanen vår i går. Bakerst var vi brukbart solide: Smalling har faktisk gjort noen kjempekamper på stopperplass denne sesongen. For meg er det klart at vårt beste stopperpar pr. nu er Smalling/Vidic sammen med Jones. Men hvor det levner midtbanen vår, er en annen sak. Med mindre vi forsterker ytterligere i januar, noe ingenting tyder på at vi gjør, Må kanskje Rooney trekkes ned og figurere der sammen med Carrick. Carrick, Fellaini, Cleverley, Fletcher og Giggs er altfor trege til å utgjøre en hel midtbane på egenhånd. Aller helst skulle jeg sett en kortvarig løsning på midtbaneproblemet vårt, om enn bare en låneavtale som sikret oss en kjappere SM ut sesongen. Da kunne Jones blitt flyttet ned der han hører hjemme, og midtbanen vår ville fått en ny defensiv dimensjon. Håper virkelig ikke vi kjøper så mye tung skyts fremover i banen i sommer (forutsatt at de som er der, blir i klubben). Med Mata, RvP, Rooney, Kagawa og Januzaj har vi (bank i bordet) en av de desidert beste angrepene i verden. Jeg ser faktisk bare City, Barca, Bayern og Real Madrid som konkurrenter på det punktet. Bakerst har vi en keeper som fortsatt er så ung at han har 8-10 år igjen til peak. Det er sykt. Med tre forsterkninger (igjen, forutsatt at ingen av stjernene våre forsvinner) i sommer er vi mer eller mindre komplette. En toveis midtbanespiller, en venstreback og en ny midtstopper er virkelig alt vi behøver pr. nu. Utover dette bør man prøve å gå for de virkelig store talentene (behandlingen av Januzaj bør kunne lokke flere 15-16-17-åringer til Manchester).
 3. Satan som jeg gleder meg til å se Mata i aksjon nå. Tenk bare hva vi kan få av kvalitet om han slår til i United: Vi vet allerede hvor gode United kan være med Rooney og RvP sammen på banen. Det har ikke skjedd for ofte i år (og de har spilt sammen i totalt 32 minutter av kampene vi har tapt denne sesongen!). Forutsetter vi at United "aldri" taper med disse to sammen, hvor gode kan de da bli med Juan Mata på banen samtidig? Med mindre han har blitt elendig av å slite benk i høst, så har vi skaffet oss en av de beste AMene i hele verden. Det skal heller ikke være noe problem å få plass til både Mata, Kagawa, Rooney, RvP og Adnan, om enn ikke på samme tid. Kagawa har vært briljant i Champions League, og vil sikkert spille en del der i vår. At Mata bare kan spille PL er på mange måter bare gunstig. Med Mata inn vil vi få nok kvalitet lengst fremme i banen til å slippe å være så bekymret for at ikke de sentrale midtbanespillerne scorer nok. Jeg har fortsatt troen på at Fellaini kan bekle en av de to rollene sentralt, men han trenger en kjappere spiller ved siden av seg enn Carrick (sa noen Vidal?). Og enn så lenge er jo tross alt Carrick foran MF i køen også. Jeg skal ærlig innrømme at kjøpet av Mata gjorde meg mer optimistisk mtp fremtiden. Ikke bare er det et signal om at United KAN kjøpe toppklassespillere (noe Moyes strengt tatt har fastslått hardnakket siden juni) - det er også en forsterkning av den posisjonen jeg mente vi aller mest trengte å forsterke før sesongen. Vingene våre, foruten Adnan Januzaj, holder knapt nok PL-nivå. Se bare hvor dårlige vi har vært i stort sett samtlige kamper mot de gode lagene, der spesielt Rooney og i senere tid Januzaj har måttet gjøre alt på egenhånd. Edit: Nummer 7 er fortsatt ikke i bruk, etter at Juan Mata nå har blitt tildelt #8. Hvem skal få det da? https://twitter.com/ManUtd/status/427795915227680768/photo/1
 4. Det handler ikke om å legge skylden på De Gea for at vi røk, men han er katastrofal på baklengsmålet i det 119 minutt. Hadde han holdt den, hadde vi vært i finalen nå. At det var hans første virkelige tabbe denne sesongen er en annen sak, jeg klandrer ikke De Gea for noe mer enn det at han slapp Bardsleys skudd. At Kagawa ikke spiller hele kampen forstår jeg dog ikke. Kagawa er en fantastisk fotballspiller som både Moyes og delvis Ferguson har forsømt ved å bruke han utelukkende i en posisjon han ikke er komfortabel i. Hva skulle han liksom hviles til? Jeg har sett samtlige United-kamper i år, bortsett fra Norwich (1-0) og Wigan (2-0). Kagawa har vært god når han har spilt bak spissen, HVER gang. Se bare på kampene mot Leverkusen og Real Sociedad i CL, eller for den saks skyld da han ble satt inn i mellomrommet mot Swansea (2-0). Hvorfor Kagawa ikke har blitt brukt mer er et mysterium, rett og slett. At Januzaj tar straffespark i en ligacupsemi er greit nok. Han skal tåle litt motgang, og jeg tipper han er den første som tilgis av de som misset. Vi vet alle hvor ung og lovende han er. Det hadde strengt tatt vært verre om han bommet i en finale i Champions League. Og forresten, ta meg gjerne på dette i mai: Om vi får Mata i dag, og med Rooney og RvP på bedringens vei, så snur Uniteds sesong i dag. Jeg tror vi kommer til å kjøpe en-to spillere til i januar. Kommer Vidal inn nå eller til sommeren, samt Mata, så har vi på papiret en av de beste startelleverne i hele verden. Det kan vel knapt nok diskuteres på engang.
 5. Er dere egentlig så overrasket over at Sunderland slo oss ut i går? Se på laget United starter med. DdG er grei (selv om han faktisk var direkte skyld i at vi ikke avanserte). Forsvaret er også helt ok, men mangler Vidic, Evra og Phil Jones. Midtbanen med Carrick og Fletcher er for tynn, selv om Carrick var en av de få som faktisk levert helt ok. Lengst fremme er problemet derimot voldsomt. Welbeck og Chicharito er ikke gode nok. Chicharito er en vanvittig begrenset spiss, med dårlig touch, dårlig teknikk og egentlig også ganske dårlige avslutningsferdigheter. Det han er god på, er å stå på rett sted til rett tid. En slags fattigmanns Van Nistelrooy. Det blir ikke mange mål per kamp med Welbeck og Chicharito øverst på topp. Når Moyes i tillegg tar ut Kagawa faller stort sett hele ansvaret på Adnan Januzaj, som spilte en svak kamp i går (selv om han nok en gang var best av angriperne). Dersom Fellaini hever spillet sitt, og får mer offensiv frihet i midtbanerollen sin, så ser dette laget mye bedre ut: - DdG - Rafael - Jones - Vidic/Smalling - Evra - - Carrick - Fellaini - Januzaj - Kagawa/Rooney - Mata - - RvP - Fire/seks av disse spillerne startet i går. Når et lag mangler Rooney, RvP, Vidic, Jones, Fellaini og evt Mata ut fra det man bør kunne stille med, så er faktisk Sunderland jevngode med oss. Og selv om vi vel alle skulle sett en ny midtbanespiller komme inn nå, så er jeg enda mer bekymret for midtstopperne og backene til United. Tør vi være så gale og håpe på tre kjøp i januar? Kan man få hentet Luke Shaw og en stopper/midtbanespiller?
 6. Useriøst? Jeg er liker seriøs som deg. Så får du reflektere over hva det betyr.
 7. Ikke Moyes sin skyld at spillerne ikke kan sentre og legge inn.
 8. Jeg er helt sikker på at eventuelle kjøp i januar er gjennomtenkte. Nå har de fått satt seg i setet, både Moyes og Woodward. Om vi skal stole på rapportene har de speidet på et sykt antall spillere i høst, og ikke minst fått kartlagt svakhetene og styrkene i laget basert på kampene som er spilt. Jeg så ikke problemet på stopperplass i sommer, det gjrø jeg nå. Jeg så ikke problemet med Fellaini i sommer, det gjør jeg nå. Og vinger har vi vel behøvd siden 2009. Det er lov å ikke være superfan av Moyes, men han er smart nok til å se at 12 poeng bak lederlaget samt en stall som aldri tar CL-gull ikke er bra nok for Manchester United.
 9. Øh, nei. Som det nevnes så har Rafael vært mye skadet. Rafael i form utgjør en syk høyreside. Alene. Ikke er han så kjedelig at han slår innlegg hele tiden heller, han kan løpe med ballen helt inn i målet når han er i form. Rafael kontra Jones/Valencia/Smalling på høyreback er som natt og dag.
 10. Jeg er for dødsstraff for folk som gjør hverdagen min verre. Jan Helge Andersen gjør ikke det, men du gjør det.
 11. I sin posisjon, ja. 500 mill ga Arsenal Özil. Bayern fikk Götze og Thiago for den summen. Klart det kan gi gode spillere. Spurs' vindu kommenterte jeg ganske heftig før sesongen: Kjøpene var hårreisende i forhold til hva man kunne fått for den mengden penger.
 12. Handler vi Baines har vi et påskudd for å fortsette med de jævla innleggene. Det er den absolutt fremste grunnen til at jeg ikke vil ha Baines i United. Jeg er enig angående Rafael, men at Valencia og Giggs har vvært gode i år? Selvsagt har de hatt gode minutter, men jeg ser ikke hva Valencia kan som ikke Usain Bolt kan like bra. Han er elendig teknisk, elendig til å crosse og latterlig forutsigbar. Han kan løpe og har store lår. That's it. Og hva Giggs angår, så er han førti år, og vi har vel tapt noe sånt som ti-femten poeng etter at han har blitt kastet inn på banen? Selvsagt kan det være andre årsaker til det, men Giggs kastes inn for å sikre ledelsen med rutinen sin. Og det har hatt motsatt virkning, HVER gang i år. Zaha har visstnok knulla dattera til Moyes.
 13. Everton er såpass gode at det ikke nytter å bare ha én spiller i form på førstelaget. Rooney var svak i går, i likhet med mange andre. Jeg har så langt tatt feil av Fellaini; han har vært svak. Rett og slett håpløst svak, faktisk. De gangene han spiller bra, er han i rollen bak spissen, og der er vi godt besatt fra før. Fellaini-Giggs-Kagawa på midten er en ELENDIG oppstilling, fordi ingen av disse tre spillerne er ballvinnere. Skal Fellaini starte, bør han starte med Jones eller Carrick ved siden av seg. Men nå er det ikke Fellaini sin skyld at United er nummer ni (?) på tabellen 5. desember. Fellaini har ikke vært svakere enn Cleverley, Young, Welbeck, Giggs, Ferdinand, Valencia eller Nani i år. Å skylde på enkeltspillere over så mange kamper blir for dumt. Og United har ikke vært HELT elendige i år heller. Vi gikk videre fra en hard CL-gruppe (med uavgjort hjemme mot Shakhtar vinner vi gruppa). Vi har hatt et hardt PL-program, og med skjerpings i formen der er vi fort bare seks-syv poeng bak lederen ved nyttår. Det er ikke så ille, tross alt. Så til det som irriterer meg: 1) Innlegg. Hva faen er det som feiler deg, Moyes? Ser du faen ikke at ALLE, og da mener jeg ALLE (100%, full pakke, ALT) innleggene våre er elendige? INGENTING treffer. Scoret vi på innlegg mot Spurs? Ja, det var et elendig innlegg som traff Walker og havnet hos Rooney. Innlegg er like ille som viljehands for oss. Det er bare å gi ballen til motstanderen. Og hhåhåhåhåhå, vi slår faen meg MYE innlegg... satan så irriterende det er. 2) RvP. Med han og Rooney på banen kan vi slå hvem som helst. Uten han eller Rooney kan vi slås av hvem som helst. 3) Evnen til å avgjøre kamper. Det er en mangel på killer instinct foran kassa for tiden. Rooney og RvP er de eneste angriperne med ståkarakter i år. Kagawa, Valencia, Nani, Young, Welbeck og til dels Chicha og Januzaj er ikke kliniske nok. 4) Mangelen på klassespillere. Vi har pr. nu tre spillere i ypperste verdensklasse i sine posisjoner: DdG, Rooney og RvP. Før sesongen ville jeg inkludert Vidic og Rafael også, men ingen av dem har vært i nærheten av forventet standard så langt. Jeg hater å si det, men: Vi må kjøpe i januar. Vi må kjøpe tungt. Finn en super dynamo på midten, finn en ving og en midtstopper. Squadspillere har vi nok av, men vi trenger tre spillere som kan gå rett inn i startelleveren. Bruk gjerne 500 millioner. Så, til kampen mot Newcastle. Med Rooney ute håper jeg på følgende lag: - David de Gea - - Rafael - Evans - Vidic - Evra - - Carrick - Jones - Fellaini - - Januzaj - RvP - Kagawa -
 14. Jeg forstår fortsatt ikke hva Moyes ser i Rooney som han ikke ser i Kagawa. Bortskjemt, grinete sippeunge. Tålte til dels fjeset hans helt til han lasha ut mot SAF i forrige uke.
 15. Arbeidsledighetsmålet til Stoltenberg-regjeringen var vel på rundt 4 %, for å unngå overoppheting av økonomien. Det er forresten veldig mange stillinger i Norge som er rettet rundt det å vedlikeholde arbeidslediges rettigheter, samt få arbeidsledige tilbake i jobb igjen. Altså skaper arbeidsledigheten paradoksalt nok arbeid.
×
×
 • Create New...