Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

ITEA/UNINETT overvåker ikke hva du laster ned og stenger deg ute hvis de ser du holder på med Fargo.1996.720p.BluRay.x264-SiNNERS eller lignende. De tar først affære hvis de får en klage fra rettighetshaverne eller en av deres interesseorganisasjoner som har vært ute og snoket og ser at IPen din laster ned ulovlig materiale. Det er offentlige trackere (type tpb eller isohunt) som er farlige her.

 

De overvåken hvor mye du laster ned og kutter nettforbindelsen hvis du har gått over 20GB opp eller ned på 48 timer. Da blir du utestengt i 2n døgn der n er antall ganger du har gått over grensen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De overvåken hvor mye du laster ned og kutter nettforbindelsen hvis du har gått over 20GB opp eller ned på 48 24 timer. Da blir du utestengt i 2n døgn der n er antall ganger du har gått over grensen.

:dremel:

Går man over 20GB på 24 timer blir man iallfall utestengt.

 

Reglene sier 10GB per 24 timer, men de kjører kontrollen på 20GB per 48 timer.

 

Okey. Er litt skummelt med den grensen. Heldigvis finnes det transfer cap i µTorrent.

 

Ser ut som den går på dager og ikke timer, og den er dermed et farlig verktøy.

Endret av KjellV
Lenke til kommentar

Hvordan er det med nedlasting og opplasting i SiT studentbyer? Tenker da på om det er vanlig å bli tatt for ulovlig nedlasting og opplasting, og dermed bli utestengt. Eller skjer dette bare når man overskrider grensene?

 

 

 

Om du ikke bruker peerblock eller lignende er det godt mulig det oppdages. Kjenner to stykker som fikk epost fra orakeltjenesten om misbruk av nettet. Da gir de deg en frist eller noe på å svare på eposten hvor du gir uttrykk for at du har forstått reglene, og du er utestengt frem til du svarer. Ved videre overtredelse mener jeg de sanksjonerer med ganske lange utestengelser.

 

Peerblock og liknende verktøy har jeg liten tiltro til effektiviteten av.

 

AtW

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er uansett veldig mye. Eneste gangene jeg har fått problemer er da jeg har glemt å skru av upload på en public eller da jeg lasta ned Starcraft 2. Snakka med orakel da og de sa at det var et problem at grensen begynte å bli for liten så jeg håper det Horrorbyte sier stemmer.

Lenke til kommentar

Apropos ITGK-sensur som ble tatt opp tidligere.

 

Vår eksamen hadde en MC-del bestående av totalt 25 spørsmål, med maks poengsum 25, og dermed 25% av eksamen. Det ene spørsmålet ble strøket fra eksamenssettet grunnet feil i oppgaven. Jeg ser at maks antall poeng i MC-delen likevel er 25, og at jeg fikk en rund poengsum, altså ikke f.eks. 18 + 18/24. Totalt antall mulige poeng for eksamen var også fortsatt 100.

 

Hvor er da tilpasningen gjort, med tanke på fjerningen av 1 spørsmål?

Lenke til kommentar

Har meldt meg opp til PSY1004, biologisk psykolgi, og de har nå innført obligatoriske øvinger.

Er det noe ala Youkok for dragvollere?

Har planer om å gjøre minst mulig, og gjerne stryke i faget. Men noen som vet noe mer om faget? Er det vanskelig? Er det mulig å finne "svar-på-øvinger" lett via internett?

Lenke til kommentar

Du bør legge ned litt innsats i faget selv; da det faktisk krever mye mer enn de andre psykologifagene, selv når målet kun er en ståkarakter.

 

Har du hatt 2 år med biologi på vgs så har du vært borti nok til at det blir enklere.

 

Hvorfor ikke velge et annet psykologifag om målet er å gjøre minst mulig? F.eks organisasjonspsykologi er jo kjempeenkelt i forhold + gir 15sp.

Lenke til kommentar

Det står på både SiT og NTNU IT sine nettsider. Jeg har også selv vært over den gamle grensen uten at noe har hendt, så den er nok endret gitt.

Oi, fantastisk glimrende! Jeg har gått og tenkt på å ta kontakt med SiT/ITEA for å få i gang en diskusjon rundt den altfor lave 10GB/24h-grensen, men da slipper jeg det. De kunne godt ha gått enda litt høyere, man ville fortsatt ikke opplevd den helt store økningen i trafikk siden det var 3-4% av brukerne som var det store problemet, men det er iallfall et steg i riktig retning.

 

Ser også ut som de har gått bort fra 2n-karantene:

 

Q: For how long will my internet access be blocked?

A: If you have passed the import or export limit you will be blocked for 48 hours.

Endret av KjellV
Lenke til kommentar
Elsker itgk sitt online sensur system, skrive inn random kandidatnummer å se resultatet.Den første jeg prøvde fikk 39 av 100, og dermed stryk pga ett poeng, haha.Dette burde bli gitt som obligatorisk øving i statistikk kurset.
Jeg presterte å få utrolig tilfredsstillende 89,5%.Er det noen grunn til ikke å klage, og håpe neste sensor gir et halvt poeng mer i delvis score?Fikk 2,5/5 , 9/10 og 4.5/5 utenom MC.

Jeg fikk 86%, klagde og fikk C. En veninne av meg hadde 89,4% gjorde det samme - og fikk samme utfall. Så ville nok klagd først.

Lenke til kommentar

ITGK eksamen. Fikk bare 4 av 10 poeng på en oppgave hvor man skulle legge sammen en liste for så å trekke fra det største tallet og det minste tallet i en liste. Svaret var å bruke innebygde sum, max og min funksjoner. Mens jeg lagde en sorteringsfunksjon og la sammen de tre midtre elementene da vi ALDRI har fått lov til å bruke slike innebygde funksjoner på øvingene.. Er det vits å klage?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...