Jump to content

genser

Medlemmer
 • Content Count

  13458
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

392 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det ser ut til å mangle en gul lapp på frontruta. Håper de fikser dette før den endelige versjonen lanseres.
 2. Kan ikke se hvordan vi får glede av så mange aktører på markedet. En modell a bysykler i Oslo hadde vært å foretrekke. Evt en lisensordning med et begrenset antall aktører, men strenge forpliktelser og direkte ansvar. Det er jo fint med elsparkene, men nå er det bare kaos.
 3. Ikke rask, og ikke multilader, men vil anbefale Ikea sin Rällen/Nordmärke om man vil ha laderen helt plant med bordet. Vesentlig penere enn svære trådløse ladere som ligger på bordet, synes jeg.
 4. Tror jeg blir å kjøpe denne nå. Løser de samme oppgavene jeg ventet på AirPower for. https://www.prisjakt.no/product.php?p=4925531
 5. Jeg liker denne satsningen. Kombinasjonen av en passe god TV med et uvanlig godt design er en sikker vinner. Personlig har jeg ingenting imot litt rammer rundt skjermen, om det bidrar til et pen TV. .. Men er ikke bildene i artikkelen svært støyete?
 6. Ingen av toppmodellene til verken Huawei, Samsung eller Apple er nærmere 4K enn 1080p.
 7. At noen her påpeker at løsningen her er dialog mellom mor og far vitner om særdeles dårlig forståelse av den store skalaen av familierelasjoner som finnes der ute i det ganske land. Og enn så liten forståelse for andres situasjon fremstår enda verre når det kommer fra en moderator på forumet. Kvalm oppførsel.
 8. Jeg antar det er veldig mange som bruker totrinnsverifisering, men ikke er bevisst på det. Min mor har totrinnsverifisering på hotmail, facebook og appleid, enkelt og greit fordi tjenestene har det som standard.
 9. Det er visst ikke bare bloggere som tjener penger på barna sine.
 10. Det er forsåvidt flott med prismatch, men det er jo mye bedre om butikken i utgangspunktet presser prisen selv. Det hjelper ikke om alle har prismatch, men ingen presser priser.
 11. Ja, skal man vurdere hva som er et best kjøp må man selvfølgelig se på markedsprisen, helt enig i det. Men uttallelsen om at "prisen er satt opp 3500 kr" er misvisende da den altså sammenligner veilledende pris og markedspris. I så fall bør jo da artikkelen oppdateres hver gang markedsprisen endrer seg. Også er det jo artig at prispressingen allerede er i gang, med 12 899 kr hos Nidaros Data. https://www.nidarosdata.no/apple-macbook-air-133-dual-core/cat-p/c/p10429684
 12. Det blir forvirrende når man snakker om prisendringer, men blander mellom butikkpris og veiledende priser. Når man viser til prisen på nye Air er det snakk om veiledende pris, men sammenlignes mot "presset" butikkpris på gamle Air og Pro. Antar at nye Air også får redusert pris via konkurranse innen ikke så lenge. Ser nidarosdata er godt i gang.
 13. Er ikke 7820HQ en prosessor myntet på bærbare PC'er?
 14. På et halvt år går man fra kun Sony, til Sony, Nikon, Canon og snart Panasonic, med sine speilløse fullformatsystemer. Blir spennende å se utviklingen over tid. Virker som nye RF og EF-M har vesentlig mindre til felles enn forgjengerparet EF og EF-S. Tanker om dette?
×
×
 • Create New...