Jump to content

HolgerL

Medlemmer
 • Content Count

  3138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 :)

About HolgerL

 • Birthday 10/09/1986
 1. Det trådløse nettet mitt hopper stadig ut når jeg f.eks. åpner mange nettsider med flash-video eller browser i filer til andre maskiner på LAN-en. Det virker som om den gir opp når jeg gjør "mange" ting på internett om gangen. Nesten som om det er en maksgrense på antall tcp-koblinger eller noe. Jeg vet ikke. Oppsettet mitt er et trådløs modem med en trådløs ruter koblet til den ene av kontaktene dens. Jeg har også en annen maskin koblet direkte til en annen av kontaktene til modemet, og den har ingen problemer. Jeg har god signalstyrke og kun en dør mellom trådløs ruter og PC-en som har ustabilt nett. Den PC-en kjører Windows 7. Hva kan være problemet? Legger ved en tegning av oppsettet: LØST: Etter noen undersøkelser fant jeg ut at det ikke er slik utstyret skal kobles sammen og konfigueres. Jeg slo av UPnP og dynamisk ip (DHCP eller noe) på den trådløse ruteren og satte ip-en den til å være den den får utdelt av adsl-modemets switch. Også koblet jeg trådløs ruter til et av de vanligene LAN-punktene på modemet.
 2. Tilfeldigvis noen som vet om en billig bolig i Oslo som jeg kan leie for sommerjobben min?
 3. Også er det to setninger som mangler subjekt.
 4. Det riktige ville vært "Det begynner å bli slitsomt".
 5. Mindre arbeid for sensor. F.eks. slipper sensor å løpe rundt og sjekke om ark er mistet eller lagt feil.
 6. For et dårlig språk det var i den artikkelen. Det var som å lese en ungdomsskolestil.
 7. Hvorfor er ikke tittelen simpelthen "Texas forbyr Vista"?
 8. Kommer nok i stor grad an på hvordan man bruker vannet. Jeg antar du mener vannkraftverk forbindet med et vannfall, men der er det avhengig av høyden på fallet, effektiviteten til mekanikken i kraftverket, etc.
 9. Nei, nei, nei. Det skal være studasser på salene i 3. etg. på P15. Huk tak i en av dem og be om å få godkjent øvingen. Studentgrupper med dedikert studass og ordnede forhold kommer senere.
×
×
 • Create New...