Jump to content

KjellV

Medlemmer
 • Content Count

  6822
 • Joined

Community Reputation

875 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

12872 profile views
 1. Dustin har kansellert min ordre fra 07.01.21 på MSI 3080 Gaming X Trio. Noen som har fått noe lignende fra de? Forstår at de ikke får tak i denne, så da ønsker jeg alternativt produkt. Må vel være innafor? Har jeg ikke egentlig krav på dette siden det er inngått avtale? Anyone?
 2. Noen som vet om en side/kalkulator der man kan legge inn hashrate og tidsperiode og se hvor mye man hadde fått utbetalt i denne perioden? Eks 100MH/s fra 1.2. til 31.3. ville gitt meg x ETH.
 3. Forbrukertvistutvalget? Jeg fikk opp en sak om montering av kjøkken og tror ikke den er relevant
 4. Jeg driver 2 x 3090 og 2 x 3070 med en slik og da hyler den godt fra seg, virker som den går for fullt som MariusJS sier. Like over 70% last. Glad den står i et uthus. Er LHR på 3070Ti og 3080Ti tilsvarende den som kom på 3060 eller er den mer omfattende og rammer flere algoritmer?
 5. Stemmer, men det har ikke så mye med Ephrus sin påstand å gjøre.
 6. Hvor sikker er du på dette? At butikken har en vare for salg på nettsiden deres betraktes som et tilbud til kunden og bestilling er kundens aksept av tilbudet. Da er det inngått en bindende avtale ved bestilling, ref Forbrukertilsynet. Man kan ikke sno seg unna dette bare ved å vente med å sende ordrebekreftelse på epost. Når bindende avtale inngås Avtaler inngås ved at det fremsettes et tilbud som så aksepteres. For nettbutikker vil det normalt si at kjøperen går inn på selgerens side og finner den vare han eller hun vil kjøpe. Kjøperen legger så varen i handlekurven, aksepterer kjøpsbetingelsene, velger betalingsform og sender sin bestilling (aksepterer selgerens tilbud). Bindende avtale vil være inngått når kunden har sendt sin bestilling.
 7. Jepp, merge er ikke Eth2.0, det er "Eth1,5." PoW legges ned og man går over til Beacon chain og PoS. Frem til man når Eth2.0 vil man ikke kunne hente ut igjen Eth man staker, den vil være låst. Men fortsatt staking og slutt på mining. Planen var lenge PoS etter sharding, men det er gjort om slik at overgang til Beacon chain skjer før sharding. Se blant annet Vitalik Buterin sin "minimum viable option." Utviklerne har vært tydelige på at de er så godt som "good to go" med overgangen til PoS, de ser ingen store hinder i veien, så blir overrasket om dette har endret seg vesentlig.
 8. Hvor leser du disse ryktene? Utsettes merge eller er det mining eter merge det er snakk om? Har fulgt for lite med i det siste.
 9. I vanlig Nvidiastil selger de vel disse i bulk til minere 🤑
 10. Når bestilte du og når ble de kansellert? Ble de kansellert da du la inn ny skjermkortbestilling eller ut av det blå? Jeg bestilte to av hver da det var maks 2 kort man kunne bestille om gangen så skal være innafor. Gjorde det samme med Strix OC og den er levert. Håper det går bra om jeg sitter stille i båten. Og at Proshop får inn noen kort da, det har stått 0 i kolonnen for det meste (alle?) av 3060Ti på 3000-serieoversikten deres en god stund.
 11. Ja, det var også en ting. Jeg har ordre fra tidlig februar på 3060 Ti TUF / TUF OC og Strix liggende hos Proshop og er nesten først i køen på alle tror jeg, så tør ikke bestille andre skjermkort fra de. Ikke at jeg får til å bestille noe fra de da.. 🤣
 12. Er ikke medlem i den klubben. Hvordan går man frem? Må man ha Instagrambruker?
 13. Tips til alternativ sak som er litt på siden, men er en del her inne som har fått kansellert ordrer hos Komplett selv om det den gang ikke var opplyst om noen antallsbegrensning. Komplett fant ut på bakrommet at de skulle ha en begrensning på antall og kansellerte en drøss med ordrer som allerede lå inne.
 14. Etter det jeg har fått med meg er det ikke et forbud mot krypto, men siden krypto betraktes som høy risiko ønsker de å begrense påvirkningen på økonomien dersom det går åt skogen med krypto/mining. "Forbudet" rammer derfor de større aktørene/institusjonene som, dersom de selv får økonomiske problemer grunnet krypto, kan påvirke Kinas økonomi (destabilisere).
 15. Jeg bruker alltid Postnord. Aldri hatt problemer og Posten bruker 50% til 100% lenger tid på å levere.
×
×
 • Create New...