Jump to content

Flin

Medlemmer
 • Content Count

  3578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Flin last won the day on June 26 2013

Flin had the most liked content!

Community Reputation

1548 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En ting du burde lære deg med engang er at sin(n*pi) = 0 for alle heltalls n. Du burde også lære deg at cos(n*pi) = 1 hvis n er even og -1 hvis n er odd. Kanskje det hjelper deg litt.
 2. Jeg er enig med the rat her. Du vil få mye mer for pengene din hvis du bygger selv. Den en du linker til har en Ryzen prosessor med 2 666 MHz minne, disse prosessorene trenger raskere minne for å fungere optimalt. Hvis du absolutt ønsker en prebuild så vill jeg undersøkt andre alternativer.
 3. Hva skal du bruke PCen til? Hvor viktig er pris versus ytelse?
 4. Anbefalinger for et sted å kjøpe bitcoin? Jeg har coinbase, men de tar jo et ganske fint gebyr.
 5. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.stardroid&hl=no Denne appen er fin for å finne ut hva du ser på.
 6. Nå må man ikke få helt panikk heller. Det er helt åpenbart at du ikke oppfyller kravene for testing. Dessverre er det ikke mulig å teste alle som har litt vondt i halsen. At du aldri har hatt influensa betyr ingen ting. Jeg hadde aldri hatt det før jeg fikk det en gang i 20 år og jeg har ikke hatt det siden. Litt tilfeldigheter tror jeg. Hvis du er bekymret så kan du gjøre som andre har anbefalt, ta deg en sykemelding. Det er nok lett å få seg.
 7. Kan vel si at jeg har flyttet en del. Første gang flyttet jeg fra et lite sted i nærheten av Oslo til en av de "store" byene i Norge for å studere, jeg var vel 19 år. Det var uproblematisk å få seg venner, jeg hold godt kontakt med familien og mistet kontakt med vennene mine fra ungdomstiden. Jeg trivdes på videregående, men etter at jeg fikk meg nye venner på universitetet innså jeg at jeg egentlig ikke savnet de jeg vokste opp sammen med. Jeg har kontakt med de av og til, men jeg har ingen behov for å kommunisere med de. Etter at jeg var ferdig på universitetet flytte jeg til utlandet, til en en virkelig storby i Tyskland. Jeg hadde fremdeles god kontakt med familien og jeg beholdt kontakten med mange av vennene mine fra studietiden, noe jeg setter pris på. Jeg ser de selvfølgelig ikke så ofte som jeg skulle ønske, men det går bra. Jeg fikk meg relativt lett nye venner dit jeg flyttet til, men det hadde nok litt med arbeidsplassen å gjøre. For litt over et år siden flyttet jeg igjen, denne gangen til Tysklands hovedstad og jeg bor her sammen med kjæresten min. Jeg har kontakt med vennene fra Tyskland, men mange av de har flyttet til andre land. I helgen hadde jeg besøk av en venn fra den første tyske byen jeg bodde i og jeg treffer forskjellige venner fra den perioden en håndfull ganger per år. Jeg trives ganske godt med det. Jeg har fremdeles god kontakt med familien og vennene fra studietiden, selv om det snart nærmer seg 10 år siden jeg bodde i Norge. I Berlin ble ting litt annerledes, jeg bor sammen med kjæresten min og kollegaen mine er utrolig kjedelige folk. Jeg har ingen interesse av å se de uten for jobb. Jeg har egentlig ikke hatt den samme motivasjonen som jeg hadde før til å bli kjent med nye folk, men det har nå skjedd likevel. Kanskje jeg kommer til å melde meg inn i en klubb eller noe, for å bli bedre i tysk, og for å bli kjent med litt flere folk. Jeg tror det handler mye om hva du gjør, hvor aktiv du er for å holde vennskap i live. Noen forsvinner, noen blir. Det er greit for meg. I Norge tror jeg det handler veldig om å få seg de første vennene og så introduserer de deg for nye mennesker. Det er vel egentlig sånn i Tyskland også.
 8. Trådløse hodetelefoner har vel en funksjon som apparater med kabel ikke har, nemlig trådløshet. Det har nok en del fordeler, en del av de har allerede blitt nevnt her. Hypotesen din burde heller vært at du ønsker andre ting fra produktet ditt enn de som benytter seg av trådløse løsninger. La meg også innrømme at det kommer et punkt der jeg ikke evner å høre forskjell på lydkvalitet. Noen ganger er økningen i kvalitet så liten i forhold til hvor mye ekstra det koster at det ikke er verdt det. Nå blir jeg sikkert sett ned på av de snobbene, men jeg er bare en simpel fyr som ikke legger veldig merke til den subtile smaken av sedertre i en fancy fransk vin. Det er greit nok at du har en hobby og at du er opptatt av lyd og at du kan, det hadde vært artig med en blind test, høres forskjellen på lydkvaliteten, men du må forstå at andre ikke er like opptatt av det som du er. Andre mennesker har andre prioriteringer. Jeg har et kabla Denon headset, vurderer å kjøpe meg et trådløst ett nå snart. Avhenger av hvor god lydkvalitet jeg kan finne innen for et budsjett på noen tusen.
 9. Det virker som om du vet akkurat hvem det er. Jeg foreslår at du slår av en prat. Hvis du ikke slutter så kontakter jeg politiet. Hvis han naboen ikke gir seg etter det så anmelder du denne personen. Det er en grunn til at vi har lover, politi og domstoler. Sannsynligvis vil politiet iallefall kalle personen inn til avhør. Det kan være nok til å få problemet til å stoppe. Det er desverre mulig saken blir henlagt og at naboen forsetter, da er det bare å sikre nettverket bedre. Åpne løsninger er uansett veldig dumt.
 10. Det finnes også en del open-source verktøy. Jeg ser du sier at du har en del av passordet, hvis du har brukt et ord eller noe i den duren kan du kanskje være tjent med å bruke en ordliste.
 11. I innlegget ditt over her, siterer du utleier? Normalt sett er det huseier som er ansvarlig for å utbedre feil og mangler i leiligheten. Hvis disse feilene skylles mislighold fra din side så er saken en annen. Hvis det er usikkert hvorfor feilen oppsto er det nok du som er tjent med den usikkerheten. For det første, kan du beskrive situasjonen litt bedre? Hva har skjedd, hva har du gjort, hva har huseier sagt og hvor villig er du til å gå i konflikt? For det andre, hvis huseier påstår at du har gjort noe galt burde du be om en begrunnelse. Husk at normal bruk av en leilighet kan påføre slitasje og føre til feil som må utbedres.
 12. Det har du rett i gitt. Man kan fremdeles spare tre tusen ved å gå for en C27. Det er betydelig mye billigere.
 13. Hvorfor ikke gå for noe som en Acer Aspire C24? Da sparer man seks tusen. Kanskje det finnes bedre alternativer, men jeg ville sett bedre på de alternativene som finnes.
×
×
 • Create New...