Gå til innhold

Aiven

Medlemmer
  • Innlegg

    14 340
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Aiven

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

37 415 profilvisninger

Aiven sine prestasjoner

10,3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Breaking the Silence er ikke en nettside, det er en organisasjon. Og ja, endel av soldatene der er anonyme, men ditt gjennomsiktige forsøk på sverte organisasjonen med å påstå at alle der er anonyme er vel snart avverget antar jeg, selv om du liker å gjenta løgnene dine (og finne på nye). Hva du har diskutert med noen andre her inne er meg likegyldig, for å si det pent.
  2. Ja, rart hvordan alle disse israelske soldatvitnene som har vært på bakken i Gaza har misforstått alt, mens du tusen mil unna har skjønt alt. Det er lett å være for vold, når man aldri har utført det sjøl. Og ja, jeg ser alle videoer før jeg poster dem. Din gjengivelse er forvrengt og løgnaktig som vanlig, det kan nok alle andre som ser dem skrive under på.
  3. Ah, du har som vanlig "full oversikt". Og enda kommer du med: Evt. så bare skryter du på deg som vanlig, det er jo også en forklaring Her er et par "anonyme soldater" til, siden Breaking the Silence bare er en "nettside med anonyme angivelige soldatkilder".
  4. Utrettelige forsøk på å marginalisere, sverte, mistenkeliggjøre og stilne alle kritiske røster kan selvsagt ingen hindre deg i. Skulle dog ønske at du fikk med deg noen av disse selv, men det ville jo true bobla di Jeg poster et par "anonyme soldater" til jeg.
  5. Jeg antar at å flytte målstengene lurer noen av de som allerede er enige med deg. Men la meg allikevel få punktere følgende påstand en gang for alle: Her er et par "anonyme soldater" til (som forklarer hva Breaking the Silence faktisk er).
  6. Det er nok en del av forklaringen, men jeg har også merket at han bare later som han får med seg det andre poster. Jeg har postet flere ikke-anonyme videoer med soldater og offiserer fra Breaking the Silence før i tråden. Nå har han funnet et utsagn på hjemmesiden deres og tror tilsynelatende at alle soldatene er anonyme. (Obs: Palestiner blir skutt på video #2)
  7. Det er ikke en objektiv kontrollvariabel. Feilmarginen må være langt over de funnene de har gjort.
  8. Jeg er skeptisk til at det overhodet er mulig. Hvordan da?
  9. Du linket til en artikkel som linker til artikkelen du snakket om og kaster med andre ord gladelig bort andres tid. Nais. Det er vel som allerede påpekt gode grunner til å anta at korrelasjon mellom kulturforskjeller på fotballag og prestasjoner best forklares med at lag handler spillere over hele verden. Du finner vel knapt noen monokulturelle lag i de øverste divisjonene i Europa, med Athletic Bilbao som kanskje eneste unntak. Det er lommeboka som avgjør om et lag kan være bra i fotball. Hvis du mener at multikultur på fotballag er noe annet enn et resultat av tykke lommebøker, et globalt spillermarked og sterk konkurranse får du forsøke å argumentere for det. Linken din har betalingsmur.
  10. Hvis man skal linke til forskning for å forsøke å understøtte egne syn kan det lønne seg å lese den selv først.
  11. Det tror jeg er lite realistisk. Ikke bare er det ukjent hvor mye etnisitet og ferdigheter spiller inn, kanskje er det henholdsvis 0% og 100%. Men du har også andre faktorer som vil spille inn og påvirke resultatet. Såvidt jeg kan se er dette en overfladisk undersøkelse, som deler folk inn i rasekategorier. Det er ikke gitt at de marginale kulturelle forskjellene mellom en svart og en hvit amerikaner tilsvarer forskjeller mellom en egypter, en nordmann, en russer og en argentiner – faktisk vil jeg påstå at det neppe er særlig relevant. Amerikansk raseforskning ser jeg generelt lite verdi i. For det første er ikke svarte, hvite og latinos raser – det er stor genetisk og kulturell forskjell innad i disse sekkebetegnelsene. Generelt synes jeg dere burde roe ned rasetankegangen, den har aldri ført noe godt med seg.
  12. Du har sikkert vært igjennom endel også. Jeg tenker at det er formålstjenlig å se på det som at du er syk, da psykiske lidelser kan være like hemmende som fysiske lidelser. Og også like lite ens egen feil. Du kan sikkert klare å bebreide deg selv, det har jeg selv gjort mye også, men det er bedre å forsøke å godta situasjonen du er i. Og se på det som en fase, du vil få gode dager også i framtida, selv om det er vanskelig å se for seg nå. Jeg har erfart at i Norge kan man få god hjelp til å komme seg på beina, så det håper jeg du vil få også. Var du hos psykolog? Send PM om du vil chatte eller prate.
  13. Bare jeg som synes dette er litt umelodisk? Worst case scenario hvis du blir tatt for korrupsjon er at du får en velbetalt ambassadørjobb... Hun er sikkert egnet, når hun ikke driver privat business med de hun møter i USA selvsagt.
  14. Det går vel an å ha to tanker i hodet samtidig. Selv har jeg kastet bort altfor mye tid på spill, selv om det også har hatt noen positive sider. Skulle gjerne hatt tilgang på de sakene artikkelforfatteren lenker til, men har ikke råd pga. gaming.
×
×
  • Opprett ny...