Jump to content

Aiven

Medlemmer
 • Content Count

  11417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5899 :)

1 Follower

About Aiven

 • Birthday 01/02/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30703 profile views
 1. Å overlate framtidas ytringsfrihet (hvorav 99% vil foregå på internett) til private firmaer høres ut som en genial idé. De har jo ingen incentiver for noe annet enn å være gode og snille. Du får det også til å høres ut som det er en naturlov at man bestemmer på egen eiendom. Slik er det ikke. Det beste eksempelet er norsk lovgivning om at man ikke kan bortvise noen fra utendørs områder med allminnelig ferdsel. Internett er i høyeste grad et område med allminnelig ferdsel, så om vi fulgte logikken fra norsk lov, burde dette gjelde på internett også.
 2. Du går inn på den selv om du selv sier du ikke burde. Jeg er enig, du burde ikke ha gjort det. Den er propp-full av harde fakta. Du har ikke tid til å se den, men du har tid til å kommentere at du ikke har tid og trekke konklusjoner som du selv sier du ikke burde og kaste bort vår og din tid på dette.
 3. En ting er å diskutere det, en annen ting er når topp bransjefolk bekrefter og gir mer innblikk. Jeg er langt ifra ny her inne, jeg bare leser mye mer enn jeg skriver. Men hvis jeg har oversett noe lignende pek meg gjerne i den retning.
 4. Det mest attraktive med videoen er vel at 2 usedvanlig velrennomerte bransjefolk tar et oppgjør med vaksinepolitikken. Man får et innblikk i hvordan politikken vedtas og hvorfor det har gått galt, gjennom to som har sett det med egne øyne. Fordi dette er folk som kan faget sitt, gir de gode oppsummeringer om både Corona og vaksinene, med fokus på vaksinenes skadevirkninger og hvordan og hvorfor dette underrapporteres. Dette har du ikke sett noe annet sted, tips meg i så fall om hvor.
 5. Jeg skjønte at det var der du stoppa. De forklarer hvorfor de gjorde det i løpet av videoen.
 6. Da hører du nok feil. Synd, beste videoen jeg har funnet så langt om covid og jeg har sett mye.
 7. Poenget er at den ble slettet fra youtube, fordi youtube driver sensur. Det er en random fyr som repostet den på en annen kanal. Hvis du gjør litt research på de folka, så finner du at de er verdt å lytte til.
 8. Konspirasjoner til folket. Denne ble nettop slettet fra youtube. Se den og si at gutta ikke har peiling Brett Weinstein, Dr Robert Malone and Steve Kirsch – How to save the world, in three easy steps https://odysee.com/@Trump_Won_2020:b/How-to-save-the-world,-in-three-easy-steps---CCP-virus-COVID-vaxxine-convo-with-Brett-Weinstein,-Dr-Robert-Malone-and-Steve-Kirsch-06.10.21:6?
 9. Long shot, men han er vel ikke aseksuell? Det ville jo være nokså relevant i så fall.
 10. Takk for infoen! Men ikke helt korrekt. ICE 10GB er nå på tilbud til 250,-. Man får to mnd fri bruk (1000GB) med på kjøpet dersom man bestiller nå. Deretter 250,- per måned for 10GB (+100 kroner per mnd. om man ønsker fortsatt fri bruk av 1000GB). Ser ut som mitt 10GB abo automatisk gikk ned fra 350,- til 250,- nå. Nedgang fra 400,- forrige måned, eksellent.
 11. Stor fan av filmene, avventer nok noen anmeldelser og ratings før jeg handler. Har blitt lurt av trailers før.
 12. Tel A.I. ringer opp scammere i India og andre steder med en nokså avansert bot som svarer ut ifra det scammerne sier og kaster bort tiden deres. De har blokkert hele telefonsentre i timevis, med et system som ringer fra tusenvis av ulike numre. De legger ut opptak fra dette på youtube, jeg har sett alt som er der. De fortjener fler abonnenter.
×
×
 • Create New...