Jump to content

WiiBoy

Medlemmer
 • Content Count

  2164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

WiiBoy last won the day on September 24 2018

WiiBoy had the most liked content!

Community Reputation

2857 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så dersom jeg løfter opp en parkert moped uten for butikken og kaster den på panseret på min bil, så er det ansvarsforsikringen til mopedeieren som må dekke dette.. og eventuelt mopedeieren personlig dersom hen ikke har forsikring? Billig måte å få reparert/lakkert egen bil i så fall.. Høres ikke riktig ut, og jeg tviler på om det hadde stått seg i retten..
 2. Hvilken ville du brukt om du bulket en bil med min gressklipper, min hammer eller en sko du låner av meg.? Jeg forstår ikke hvorfor dette er bileiers problem når bilen står parkert, og handlingen ikke har noe med bilen å gjøre. Det er jo passasjeren som tilfører energi her.
 3. Det er jo klar, men handler avtalen kun om resultat eller handler det også om hva en fagmann estimerer størrelsesorden til? Dersom bilen din ikke starter og verkstedet sier at de må plukke fra hverandre hele motoren for å feilsøke. Dette er svært omfattende og de kan fikse det for en fastpris på 40'000. Du aksepterer, leverer inn bilen og så bytter de tennpluggene og alt er i orden. Er det da riktig at "avtalt pris er avtalt pris", når fagmann feilestimerer? Resultatet er jo at bilen virker, så resultatet er jo levert.
 4. Det ville vært helt latterlig å bruke flerfoldige millioner på en hvalross (som det foregår lovlig jakt på på Grønland og i Russland) kun fordi den har blitt kjendis. Vi må ha fornuftig forvalting av både dyr og penger, og fornuften ble fulgt i denne saken (rent bortsett fra hvalrossbaderne da)
 5. En hvalross som har vært i media blir avlivet og det blir nærmest landesorg, samtidig slaktes kuer, sauer og kylling i enorme mengder hele tiden. «Koronakjeledyr» står nærmest i kø for å avlives nå som sydendøren har åpnet seg igjen, og det ikke lenger passet å ha dyr. Men det er klart at kjendiser skal jo ikke behandles som Jørgen Hattemaker, uansett hvilken art de måtte være..
 6. Jeg er ikke helt enig i dette. Dersom en fagmann sier at det er veldig omfattende arbeid (dyrt) og foreslår fastpris, men gjør jobben raskt og enkelt, så nærmer man seg svindel.
 7. Dette er absolutt en svært god ting om de får dette på individnivå. Koble dette mot sykejournaler vil gi en svært god oversikt over produkter og sykdommer, som man ikke så lett ser ellers. Man kan med de dataene se etter fellesnevnere i matvarene til kreftpasienter, for å avdekke kreftfarlig produksjonsmetoder eller stoffer. Problemet er å få dette anonymt på en sikker måte. Kunne Datatilsynet hatt en rolle med å anonymisere disse dataene før SSB fikk de?
 8. Det er jo mye frukt som kan kjøpes. Banan, grovt rundstykke og lett Litago er noe som metter og kan tas i farten. Det er ikke ultra light, men det gir mye variert næringsinnhold.
 9. WiiBoy

  Medeier bil

  Dersom hun ikke skal dekke utgifter og ikke ha noe eierskap ved salg, hva er da poenget?
 10. Hvordan mener du at slikt skal foregå? Skal man varsle dette noen uker i forkant? Hva skal man få ut av slike ting dersom man sier at «vi tror du har store mengder narkotika i leiligheten din, så om 14 dager kommer vi og sjekker» Dette skal selvfølgelig skje «plutselig». Det er en svært formell vei gjennom retten og ledelsen for å få til noe slikt. Dersom det skulle vise seg at FBI ikke har gjort det riktige forarbeidet, da kan man begynne å kaste beskyldninger.. inntil da blir dette for dumt. Ps. Du hoppet dessuten glatt over svaret jeg ga deg om påstanden «FBI har vært demokratenes løpegutter i seks år», sånn du ofte gjør når du blir tatt i å spre BS.
 11. Er dette et tidligere felles bosted? Har dere tidligere bodd sammen, og når flyttet dere fra hverandre? Det er svært annerledes om hun flyttet ut av huset for en uke siden enn om det ble slutt mellom dere for ti år siden.
 12. Siden 2017, altså i fem av de seks årene du nevner, er FBI ledet av en person Trump nominerte. Han fikk 95 stemmer av senatet, så alle republikanerne var for han. Men selvfølgelig er han en løpegutt for Demokratene… du må slutte å spre slik oppgulp.
 13. Hele innlegget ble fullstendig uinteressant bår du har med denne setningen «i.flg. Gulliani». Den mannen har jo ingen troverdighet lenger.
 14. Uten erfaring, men du må bestille det på forhånd og alle spørsmål de stiller er jeg ganske sikker på at handler om din sikkerhet. Utelukke utpressing, svindel, etc. Jeg ville absolutt aldri noen sinne funnet på å møte en selger jeg har møtt på nett med x antall tusen i kontanter. Det er en nydelig måte å rane folk på; «ta med 200’000 kroner og møt meg bak Esso klokken 01:00»
 15. Batteribyttestasjoner er helt idiotisk i et land som har god elektrisk infrastruktur og enorme muligheter til hjemmelading. Om jeg kjører Larvik-Trondheim, så trenger jo jeg byttestasjoner på andre steder enn en som kjører Lillestrøm-Trondheim for å få optimal utnyttelse. Jeg trenger også stasjoner på andre steder om jeg kjører strekningen på vinteren enn når jeg kjører den på sommeren. Hurtiglading «overalt» løser dette på en smidig måte.
×
×
 • Create New...