Jump to content

WiiBoy

Medlemmer
 • Content Count

  1709
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

WiiBoy last won the day on September 24 2018

WiiBoy had the most liked content!

Community Reputation

1849 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om Tesla inviterte til dans, men krevde å styre musikken, eller om det var forbrenningsmotor veldet som ikke ønsket noen fremskritt vet jeg ikke.. Tesla har i hvert fall et lukket ladenettverk, ingen tredjeparter som produserer deler, kun teslaverksteder som kan serve bilene, osv.. Det er en trend med Tesla som jeg ikke liker, og det er flott om ladenettverket nå åpnes
 2. «Ingen risiko for gjentaking» er ikke det samme som "Det må også være en nærliggende fare for at han eller hun på ny vil begå en slik alvorlig forbrytelse." Det er overhode ikke spesielt å tro at dommere i lagmannsretten forholder seg til lovene.
 3. Nå har argumentene dine gått i sirkel. Poenget ditt opprinnelig var jo at JHA aldri vile tilstått om han var alene pga. faren for forvaring. Nå sier du at han ville fått forvaring FORDI han ikke ville forklart seg. Men uansett så har du en helt fullstendig feil forståelse av hva forvaring er og hvorfor det benyttes. Forvaring er IKKE en måte for domstoler å omgår maksstraffen i Norge. Forvaring er for de tilfellene hvor samfunnet trenger ekstra beskyttelse mot individet, som ikke kan tidsbestemmes. "Det må også være en nærliggende fare for at han eller hun på ny vil begå en slik alvorlig forbrytelse." Alle forbrytere har jo vært i stand til å gjøre handlingen som de har gjort. Det betyr ikke at det er nærliggende fare for at personen gjør det igjen etter endt soning, og dermed at alle alvorlige forbrytelser skal ha forvaring. Det er ingenting som tyder på at den juridiske straffen til JHA ville vært noe særlig annerledes dersom han hadde tilstått å ha gjort det alene.
 4. Hvorfor fikk ikke JHA forvaring da i noen av de to dommene? Han ble ikke trodd på at han var et offer.
 5. Nei, retten hadde ingen grunn til å anta at han ville gjenta alvorlig forbrytelser. Lovteksten la jo du inn. Leser du ikke dine egne referanser?
 6. Nei. Det at handlingen er planlagt er IKKE et kriterie for forvaring. Det er ingenting i JHA sin fortid, forklaring eller væremåte som gjør det nærliggende å tro at han vil begå nye alvorlige handlinger.
 7. JHA sier selv at han var veldig nære å tilstå tidligere. Han uttalte at de lange avhørene og vanskelige spørsmålene fikk han på nippet til å gi opp.. Det er ikke sikkert at hadde tilstått den gangen, men nok en gang kaster du bare ut noe som du ikke har den minste forutsetning for å være så bastant om.
 8. Kom med lovteksten ikke bare vage referanser og personlige meninger. Forvaring er klart og tydelig definert i loven, og JHA kvalifiserer ikke.
 9. Kom med en referanse til loven som forsvarer at JHA ville fått forvaring. Det har blitt forklart utallige ganger hvordan forvaring fungerer, og JHA hadde ikke fått forvaring for dette. Men du hopper sikkert bare over det, og kommer med ny tullete påstand om forvaring igjen om en side eller to.
 10. Jeg har aldri måtte betale for noe annet enn forbruk de stedene jeg har benyttet. Verken for brikke eller konto. Jeg har heller ikke noe betenkeligheter med å opprette konto hos Tesla, det er helt sikkert samme prosess som hos Fortum, BKK++. Veldig enkelt. Det er ekstremt enkelt å lage gode løsninger dersom du ikke bør ta hensyn eller samarbeide med andre. Det er derfor Tesla stasjonene oppleves som lettvinte, fordi de nekter å samarbeide. Det er forbrukerfientilig innstilling.
 11. Du misliker å måtte registrere deg, gratis, en gang hos hver av aktørene du skal fylle hos. Du hyller den aktøren som krever at du må kjøpe en bil av de for å få lov til å fylle? Det hadde vært helt grusomt om andre produsenter hadde gjort som Tesla. Hyundai KUN for Huyndai, Volvo KUN for Volvo, osv Kunne ikke vært mer enig. Enklere enn å betale for bensin til og med.
 12. 1. juni 2001 ble JHA dømt til 17 år i fengsel i tingretten. 257 dager sener, den 13. februar 2002, ble han dømt til 19 år i fengsel i lagmansretten. Hvordan du definerer "plutselig" vet jeg ikke, men din definisjon er ikke lik min definisjon.. Jeg tror at tanken på å ikke bli trodd kan ha streifet han i løpet av de 257 dagene mellom domsavsigelsene..
 13. WiiBoy

  Grændisen

  Jeg forstår ikke de som plukke av.. Hvorfor ikke bare kjøpe en ferdigbunn til 15kr og hive på det man vil? Steketiden er den samme. Hele poenget med frossenpizza forsvinner jo om man skal legge arbeid i den..
 14. Jeg håper virkelig ikke at man bruker forvaring for å omgå maksstraffen satt av stortinget. ABB fikk forvaring fordi han var/er fremdeles aktiv i "krigen" mot islamisering, og det er en stor fare for at han vil fortsette kampen om han slipper ut. Tilståelser bør alltid gi rabatt, ettersom det gir samfunnet ro rundt sakene. Rabattene reduseres kraftig dersom tilståelsen kommer sent, eller på et tilnærmet unødvendig tidspunkt. Bruken av strafferabbat, soningstid, forvaring, etc. bør evnt. diskuteres et annet sted og ikke i denne tråden her.
 15. Det må du gjerne tro, men det er uansett ikke relevant til den kommentaren du sitere på.. Når politiet hadde så håndfaste bevis, som ble presentert for JHA, så tror jeg at en tilståelse var rett rundt hjørne uansett. Jeg, og retten, tror det ja. JHA ble ikke trodd på at han ikke var med av fri vilje. "Alle" ser på JHA som en tidligere barnemorder og en overgriper.
×
×
 • Create New...