Jump to content

WiiBoy

Medlemmer
 • Content Count

  1180
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

WiiBoy last won the day on September 24 2018

WiiBoy had the most liked content!

Community Reputation

973 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stort sett alle kvinner bruker/ har brukt brystene aktivt i sin egen seksualisering. Pushup, kløfter, utringninger, implanter,++ Da kan man ikke samtidig late som at det ikke er noe seksuelt med kvinnebryster. Om det er bra/dårlig at det er slik kan diskuteres, men man kan ikke få i pose og sekk.
 2. Det er rart at man sier at det «finnes bra mennesker på begge sider» når det er nazistisketendenser, og «venstre ekstreme terrorister» når det er BLM. Det er soleklart idiotisk å slå ned store opprørte folkemengder med vold og makt. Det bare utsetter konflikten, om den ikke eskalerer umiddelbart.
 3. Så om du er håndverker som skal låse deg inn på et oppdrag, men går feil( eller kommer på feil tid) så er det fritt frem for folk å skyte deg da? Og femåringen til naboen bør tidlig lære seg hvilket hus han hører til..
 4. Nei, du sa « Så teknisk sett er jo det( at hvite blir drept) et større problem», noe som helt tydelig viser at du ikke forstår tall og statistikk. Jeg prøvde å gjøre det enklere for deg med å vise til krigen, men du forstår fremdeles ikke. Jeg gidder dog ikke å bruke tid på å lære deg elementære ting rundt statistikk, for av erfaring kommer du ikke til å ta til deg noen ting av det andre skriver..
 5. Under WW2 er det. estimert at 72 millioner døde, men kun 6 millioner jøder. Med din logikk så kom jo jødene godt ut av krigen..
 6. Det du taper er trygghet. Du lokkes inn litt og litt, helt til du sitter i garnet. Disse folkene er dyktige og engasjerte. Hold deg laaaangt unna.
 7. Har aldri vært et savn for min del. Synes brikken fungerer veldig godt, eneste minuset var å opprette alle profilene første gangen.. men det var en gang for over et år siden..
 8. WiiBoy

  Spåing

  Nei, når man koker alt ned til alt, så er det fremdeles ekstremt stor forskjell på vitenskapelig tilnærming og synsing.
 9. WiiBoy

  Spåing

  Så kun basert på løse personlige refleksjoner, uten at noen gjør en gjennomgang.. Dette er personlig synsing, basert på egen magefølelse, og det kan på ingen måte kalles « 17 års observasjon under høy kritikk».
 10. WiiBoy

  Spåing

  Du trenger ikke gjenta deg 500 ganger, det holder med en forklaring. hva legger du i « 17 års observasjon under høy kritikk»?
 11. Så du «finner noe som er greit å se på», altså «går aktivt inn og velge det du skal se». Pussig at du ikke vet hva du vil ha og Ikke vil ha. Linær TV handler kun om vaner. Mange ville beholde fasttelefon også, slik er det alltid når gamle vaner rokkes ved.
 12. Har ikke hatt linærtv på mange, mange år. Forstår ikke helt at Get og Tv2 tørr dette. Ingen kommer til å bytte tilbake til linær TV om de begynner å bruke alternativene. De fremskynder jo her sin egen død..
 13. I den første posten til TS, så er «har rundet 30» eneste grunn som oppgis. Det alene er ingen grunn til å oppsøke lege.
 14. Det er jo noe bedriftene selv dekker i det private helsevesenet. Det går derfor ikke utover de offentlige helsetjenestene. Dersom en fastlege har 1200 pasienter, og hver pasient tar en 30 minutters konsultasjon i året uten noen grunn, så tar det 600 timer. Det vil si at 30% av legens tid. Det er tid som burde brukes på de som er syke, svake eller har symptomer.
 15. Dersom du, uten noen grunn, «stjeler» ressurser fra helsevesenet vårt, så er det andre som får mindre. Er du 30 år, så oppsøker du lege kun når det er behov.
×
×
 • Create New...