Jump to content

Nuttin

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nuttin

 1. Hvis ikke bakterier kan skape pandemi, slik du proklamerte det, så må man anta at du mener kun virus kan skape en pandemi. Noen pandemi basert på Prioner jeg i alle fall ikke fått med meg. Det flotte med slike bastante påstander, er å se dere kravle som mus oppetter en vegg, når argumentene dissekeres en etter en. Faktisk underholdende. Skal jeg komme med et eksempel på en bakteriell pandemi som ikke enda er forsvunnet til tross for flokk immunitet? Du har vel hørt om svartedauen. Så har du pandemi som ikke er utryddet, ikke finnes vaksine mot og som ikke har flokk immunitet og det finnes over 38 millioner som er smittet i dag? HIV/AIDS med det er vel ikke noen pandemi i dine øyne.
 2. HÆÆÆ Er det kun virus som kan skape en pandemi? Hvor har du det fra? Polio er nå nesten utryddet, men jeg skal spare deg for å lete frem at det aldri var en pandemi, kun en epidemi så du får cherry picke dine argumenter så du fremstår som klok og kunnskaps full.
 3. Tøvprat. Tuberkolose, Messlinger og Polio ble bekjempet med vaksine for å oppnå flokkimunitet. Malaria er det også funnet opp en vaksine mot og som du må ta før du reiser til Afrika. Det siste uthevede argumentet er gyldig KUN om du kjenner alle. Du kjenner ikke meg, for jeg har ikke fått noen form for korona. De ferreste jeg kjenner har fått kovid, men jeg er ikke så dum at jeg dermed proklamere at kovid ikke finnes.
 4. Trengte bare lese url til videoen. Den forklarte mye mer enn alt det TS så elskverdig har oversatt til en befolkning som faktisk har engelsk på grunnskolen.
 5. Det er ikke temperaturen i luften som gjør at isen i den Antarktiske ørkenen smelter.
 6. Avhengig av nesespray er ikke noe som kom etter covid. Følgende link fra 2016 forteller hvordan du blir kvitt den avhengigheten. https://forskning.no/medisin-forebyggende-helse-sovn/slik-blir-du-kvitt-nesespray-avhengigheten/393580 Hjernen er laget slik at om jeg ber deg om å ikke tenke på fargen rødt, så er det den fargen du likevel tenker på. Blir du bedt om å ikke se etter "disse" bivirkninger, så finner du da massevis av "disse" bivirkninger. Folk som ser etter spøkelser, ser de gjerne, men de finnes jo selvsagt ikke. Dette er ikke åndenes makt. Selv er jeg slik at hvis jeg får en medisin på resept av legen, så leser jeg ikke om bivirkningene, for de er der, men jeg registrerer heller hva som skjer med kroppen, så kan jeg gå tilbake etter en stund å se om det var bivirkninger.
 7. Tomt til leie.
 8. La du selve ISO fila på pinnen?
 9. Hei. Har ikke fått med meg, men DirectAccess er EOL med server 2019. Ser at de prøver å få folk over på Always On VPN. https://www.microsoft.com/insidetrack/blog/enhancing-vpn-performance-at-microsoft/ Alternativt kan jo OpenVPN AS settes opp. Der får man 2 tilkoblinger gratis for å prøve.
 10. -Deres svært begrensede mulighet til å jobbe på tvers av plattformer her er det kun Apple-produkter som gjelder for synkronisering av arbeid. -Enorm manglene apper, se hva Google og Microsoft tilbyr av strømmende apper. Slike apper man kan kjøre i en browser. Trenger ikke oppgi flere punkter da iCloud allerede på de 2 punktene er så langt bak at de ikke er et alternativ.
 11. Gidder ikke gi noe fullkomment svar, men driver man med barnslige personangrep, så har man meldt seg ut av enhver fornuftig diskusjon.
 12. Ikke gjør disse utryddelsene om til en konkurranse om hva som er verst. Under ingen omstendighet vil et opplyst menneske rangere disse motbydelighetene. Det fremstår som om du vil at holocaust ikke skal være så ille siden Maos utrenskninger var verre.
 13. iCloud er et så innskrenkende produkt, at det IKKE er på listen over alternativer. Under ingen omstendigheter har iCloud noe ekstra å by på.
 14. Ja av de litt over 1000 konsentrasjonsleiren, var det bare 5 reine utryddelsesleiren. Selv om mange ble drept i Auschwitz-Birkenau, så var det ikke en ren utryddelsesleir. En del av leiren var utformet for ren utryddelse der de i enkelte uker var oppe i 60 -70 000 mennesker som ble gjort om til aske. Noen som har vært på konsert eller fotballkamp med 60 000 tilskuere???? Da vet man hvor mange personer det virkelig er og ikke bare et femsifret tall i tekstform. Tenk at på en uke, ble så mange drept og gjort om til aske, den neste uken like så. Og den neste, og den neste............ Om man regner årene 1942,43 og 44 som hoved år for drapene av vel 18.5 millioner mennesker (1100 dager) så er vi oppe i neste 17 000 om dagen. Tallet er selvsagt lavere, men slenger man på to år til (1826 dager), så er man likevel oppe i over 10 000 om dagen.
 15. Under ingen omstendigheter var utryddelse av et folkeslag satt i et slikt enormt system, som utryddelsen av jødene under andre verdenskrig. Selv ikke Stains Gulag-leire var det et SYSTEM som drepte sine "innsatte". Å sammenligne andre elendighet opp mot holocaust forteller bare at du ikke har fått det hele bildet med deg. Å bare se på antall drepte forteller ikke om hvilket SYSTEM som stod bak. Her er litt av det systemet. - På hele jernbanenettet hadde tog til leirene forkjørsrett. - Gettoer rundt omkring i Europa der jødene ble internert før den endelige løsningen kom på de problemene. - Tyster nettverket som angav hvor jøder skjulte seg og hvem som skjulte de. Og alt det var satt i et system for å gjøre jøder om til aske mest mulig effektiv og minst mulig kostbart. Det kalles for utryddelses industrien, for det var en en industri og logistikken bak er Tysklands arv etter krigen. De er rett og slett fantastisk på logistikk med tysk presisjon, som man sier. Om jeg har sympati med dagens oppførsel til Israelerne? Selvsagt ikke, men de visker ikke ut historien. TS sier denne historien begynner for han å blekne. Det er rett og slett fordi du ikke har satt deg godt nok inn i historien. Dermed er DU en av de som kommer til å gjenta historien nettopp fordi du ikke har lært historien godt nok.
 16. Ved nærmere ettertanke, så er ikke barnehagen Diskusjon rette arena for dette. De samme ungene her inne som var barnslige for 10 år siden, har ikke blitt en dag eldre.
 17. Ved nærmere ettertanke, så er ikke barnehagen Diskusjon rette arena for dette. De samme ungene her inne som var barnslige for 10 år siden, har ikke blitt en dag eldre.
 18. Ved nærmere ettertanke, så er ikke barnehagen Diskusjon rette arena for dette. De samme ungene her inne som var barnslige for 10 år siden, har ikke blitt en dag eldre.
 19. Ved nærmere ettertanke, så er ikke barnehagen Diskusjon rette arena for dette. De samme ungene her inne som var barnslige for 10 år siden, har ikke blitt en dag eldre.
 20. Ved nærmere ettertanke, så er ikke barnehagen Diskusjon rette arena for dette. De samme ungene her inne som var barnslige for 10 år siden, har ikke blitt en dag eldre.
 21. Får bare sendt 0 pm'er om dagen. Men de er en av de 10 på denne listen, så litt leting må du gjøre. Setter inn bilde, så ingen skal tro det er noen affiliate-linker her.
 22. Forskjell på mobilt bredbånd og trådløst bredbånd.
 23. Deknings kartet vil aldri kunne fortelle deg hva du kommer til å måle, om du går for den løsningen. Fiber derimot.
×
×
 • Create New...