Jump to content

Nuttin

Medlemmer
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)

About Nuttin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er ikke temperaturen i luften som gjør at isen i den Antarktiske ørkenen smelter.
 2. Avhengig av nesespray er ikke noe som kom etter covid. Følgende link fra 2016 forteller hvordan du blir kvitt den avhengigheten. https://forskning.no/medisin-forebyggende-helse-sovn/slik-blir-du-kvitt-nesespray-avhengigheten/393580 Hjernen er laget slik at om jeg ber deg om å ikke tenke på fargen rødt, så er det den fargen du likevel tenker på. Blir du bedt om å ikke se etter "disse" bivirkninger, så finner du da massevis av "disse" bivirkninger. Folk som ser etter spøkelser, ser de gjerne, men de finnes jo selvsagt ikke. Dette er ikke åndenes makt. Selv er jeg slik at hvis jeg får en medisin på resept av legen, så leser jeg ikke om bivirkningene, for de er der, men jeg registrerer heller hva som skjer med kroppen, så kan jeg gå tilbake etter en stund å se om det var bivirkninger.
 3. Jeg fikk det slikt, men jeg regner med du vet hvordan det skal se ut. Du må bruke installer deres. Kom ny for 8 dager siden. Og prøv først med en ISO du ikke har tuklet med. Den pennen skal ha 2 partisjoner, når du er ferdig. https://github.com/ventoy/Ventoy/releases
 4. La du selve ISO fila på pinnen?
 5. Ved nærmere ettertanke, så er ikke barnehagen Diskusjon rette arena for dette. De samme ungene her inne som var barnslige for 10 år siden, har ikke blitt en dag eldre.
 6. Hei. Har ikke fått med meg, men DirectAccess er EOL med server 2019. Ser at de prøver å få folk over på Always On VPN. https://www.microsoft.com/insidetrack/blog/enhancing-vpn-performance-at-microsoft/ Alternativt kan jo OpenVPN AS settes opp. Der får man 2 tilkoblinger gratis for å prøve.
×
×
 • Create New...