Gå til innhold

Cyberpunk 2077 - Nyheter og offisielle oppdateringer


Anbefalte innlegg

Gjorde nettopp første del av "The Beast in Me" (street racing). Jeg savner litt "skryt" av bilen hvis man velger å bruke egen bil og stiller i en Caliburn (krever Street Cred level 40 for å få kjøpt en) - jeg antar også at man ikke vil få beskjed om at dette kjøretøyet ikke duger hvis man stiller i en MaiMai.
https://www.gamesatlas.com/articles/cyberpunk-2077-list-of-purchasable-vehicles-with-prices-how-to-buy-vehicles-in-cyberpunk-2077

En jublende Claire når hun ser vi stiller med en 1660 BHP superbil hadde vært å forvente.
F.eks. "Damn, V, a Caliburn! How did you get that!?"

Eller hvis hun ser en MaiMai bare holder en hånd over øynene og rister på hodet.
"We're so screwed..."

Man får valget om å stille med egen bil eller Claires, som er en modifisert Mackintaw, i løpene.
https://www.gamesatlas.com/cyberpunk-2077/vehicles/thorton-mackinaw-beast

Har nettopp fullført (og vunnet *host, host*) det ene i min Caliburn (stod mellom Caliburn og Turbo-R V-Tech, men V-tech liker å skli for mye - eller om det bare skyldes kjørestilen min...), så håper jeg får velge en annen bil når man kjøre i Badlands.

Snakker på kjøretøy - hvis noen har fått sin Villefort Cortes V5000 Valor i en annen farge enn rosa (*grøss*) så vil jeg gjerne høre det. Såvidt jeg forstod så er alle kjøretøy man kan kjøpe via fixers i en fast farge og kan ikke skfites eller fås i en annen.

Rart at ikke bilmalere er en ting i Night City. Skulle tro at custom decals og malejobber var noe med stor etterspørsel (jeg lukter DLC-er...).

Man får også tilbud fra Claire om skyss tilbake etter løpet - hvilket var rart, ettersom egen bil blir stående igjen i målområdet... - og turen tilbake (~2,2 Km) foregår i absolutt stillhet. Ingen samtale av noe slag, hvilket føltes ganske rart. Missed opportunity there by CDPR.

 

Jeg generelt savner også en liten parentes med hva samtalevalgene medfører (angry / friendly / polite etc.) siden man har 0 muligheter til å gå tilbake eller omformulere når / hvis man skjønner at den man prater med ikke liker svaret man gir.

Beskjeden "Cannot save right now" mellom hvert svar alternativ gjør at man ikke har noe annet valg ennå lagre før og etter (hvis man er fornøyd med utfallet) enhver samtale gjør at det hele føles ganske slitsomt i lengden og urealistisk.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Customization av biler bærer veldig preg av at er noe som ble kuttet litt i siste liten når man ser alle de forskjellige variantene med forskjellige, hjul, panser, dekaler, farger osv. man finner rundtomkring, ofte tilhørende de forskjellige gjengene. Jeg håper veldig at det kommer en DLC som adder dette senere, da det vertfall for min del er veldi "viktig" å ha eierskap av bilen sin i slike spill, så customization, når jeg fikk tak i Turbo-R V-Tech så var det stort sett den jeg brukte gjennom resten av spillet da det er eneste bilen jeg faktisk til dels likte kjørefølelsen på. 

I spoiler ligger en bil en får tak i i main story sammenheng, så for de som ikke vil få det spoilet anbefaler jeg å ikke åpne :)

Spoiler

Brukte og Johnny sin Porsche når jeg fikk tak i den en del  og riktignok.

 

Lenke til kommentar
Evil-Duck skrev (22 minutter siden):

Customization av biler bærer veldig preg av at er noe som ble kuttet litt i siste liten når man ser alle de forskjellige variantene med forskjellige, hjul, panser, dekaler, farger osv. man finner rundtomkring, ofte tilhørende de forskjellige gjengene.

Amen! Skulle gjerne gjort min Caliburn helt svart (karrosseri, felger, alt sammen - full mafia!) til min lille Corpo Assassin. Kanskje med en Gull "V" på sidene eller taket.

Jeg må tilstå jeg fikk veldig lyst på en Shion MZ Targa! Synd den ikke kan kjøpes. :(
https://www.youtube.com/watch?v=W3DodtXF0k4

Har sett et par av dem kjøre rundt - stjålet 1 for å prøve (døde like etterpå, men av andre grunner - var fortsatt verdt det ^^).

Har også prøvd å gjøre donuts på Corpo Plaza i førsteperson med V-Tech i Nvidia Surround med 3 skjermer...jeg ble så svimmel at jeg ble nesten kvalm IRL etter noen runder. Men det var forsatt gøy. ^^

Evil-Duck skrev (22 minutter siden):

Jeg håper veldig at det kommer en DLC som adder dette senere, da det vertfall for min del er veldi "viktig" å ha eierskap av bilen sin i slike spill, så customization, når jeg fikk tak i Turbo-R V-Tech så var det stort sett den jeg brukte gjennom resten av spillet da det er eneste bilen jeg faktisk til dels likte kjørefølelsen på.

Kanskje kjørefølelsen blir bedre med en analog kontroller? Med tastatur så hører jeg bare bilen ligge på turtallssperren hele tiden og ørene blir slitne etterhvert. MEN bremsene på V-tech er noen de beste! CDPR sier dette ikke er noen bilsimulator, men bremsene på de fleste bilene (på alt annet en Caliburn IMHO) føles alt for dårlige.

Prøvde forresten V-Tech på en liten offroad tur i Badlands igår - jeg klarte IKKE å få bilen til å gå i en rett linje. :thumbs:
https://1drv.ms/v/s!AuFMZD__7mN2lT3bh3-wjIw7OY-i

Første gang jeg prøver OBS mens jeg spiller CP77 - sikkert innstillinger som kan gjøres for å fjerne hakkingen. Det hakket ingame også når jeg gjorde opptaket - er ikke slik når jeg ikke tar opp (spill er på egen SSD, opptak gjøres til egen HDD).

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Top tip hvis man kjøper våpen (Legendary (oransje) våpen selger av forskjellige vendors rundom i spillet): hvis man får et våpen med stats man liker så lagre spillet der, men uten å kjøpe det. Skip time (24 timer) noen ganger og se om man får et bedre ett.

Var på jakt etter en ny "Nue" (power pistol - kjøpes hos Wilson, selgeren under Vs leilighet) og gjorde nettopp det. Samme level, samme alt sammen, bare hoppet frem en del ganger:

Cyberpunk2077-18-Nue.thumb.jpg.2545ff50a1d310c2a727b3e7e2df1725.jpg

^ Pistolen til venstre var den jeg hadde - den i midten var den jeg fant først (og lagret) - den til høyre fikk jeg etter å hoppet noen dager.

OK, jeg ser nå jeg kunne hoppet flere ganger og fått en med 4 mod slots. Men en "Crunch" (+X damage) spiller liten rolle på dette nivået uansett. Countermass, Vendetta og Pacifier gjør jobben. ❤️

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
Evil-Duck skrev (3 timer siden):

Jeg craftet stort sett bare på iconic utstyr jeg fikk tak i gjennom min gjennomspilling og brukte stort sett bare vendorene til å kjøpe materiell. Litt samme som i Witcher 3 med witcher gear :p 

Blir smått lei av crafting etter en stund. De burde hatt knapper som gjorde at en kunne lage x antall av forskjellige ting.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Heiti skrev (12 timer siden):

Blir smått lei av crafting etter en stund. De burde hatt knapper som gjorde at en kunne lage x antall av forskjellige ting.

Yeah gjorde crafting første runde igjennom og du blir fort lei av å holde inne knapper. En craft all eller velge hvor mange av noe man vil crafte er ett must.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Akrabra skrev (5 minutter siden):

Yeah gjorde crafting første runde igjennom og du blir fort lei av å holde inne knapper. En craft all eller velge hvor mange av noe man vil crafte er ett must.

Tror jeg hadde 6000 grønne batteri mot slutten, orket ikke å konvertere de om. 

Men folkens, hva håper dere blir lagt til i den store patchen som er blitt annonsert? Selv håper jeg på en overhaling av crafting systemet og  new game+.

Lenke til kommentar
Akrabra skrev (2 timer siden):

Yeah gjorde crafting første runde igjennom og du blir fort lei av å holde inne knapper.

Jeg har ikke prøvd crafting overhodet så kan du dumme ned problemet for meg?

Jeg har dog brukt MASSE components på upgrades (som ikke krever poeng i Technical Ability) og kun en liten del på legendary Quickhacks.
En upgrade av en legendary Corporate blazer koster nå 500 blå (Rare) upgrade components så jeg må finne meg en salgsboks og duplisere litt mer - hvilket for meg involverer MANGE museklikk...

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Hvis noen lurer på maks antall mods det er mulig å sette på legendary klær (hvis man gjør rerolls - save/reload - for å få de beste):
OBS på at hvis man ser stats på det man finner før man lagrer så er det for sent. Se lootfargen, lagre og så gå å se på stats.

Head: 3
Face: 3

Outer torso: 4
Inner torso: 4

Legs: 3
Feet: 3

"Special" gjør ingenting utover å gjøre visuell forandring. Man beholder de stats som klærne man har på.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
PaladinNO skrev (På 17.1.2021 den 15.33):

Amen! Skulle gjerne gjort min Caliburn helt svart (karrosseri, felger, alt sammen - full mafia!) til min lille Corpo Assassin. Kanskje med en Gull "V" på sidene eller taket.

Fant tidlig en helt svart Caliburn i hulen hvor man gjør et av de første oppdragene med Panam :love:

 

Lenke til kommentar
Orwandel skrev (20 minutter siden):

Fant tidlig en helt svart Caliburn i hulen hvor man gjør et av de første oppdragene med Panam :love:

Har vært i hulen, men ikke møtt Panam ennå. Men jeg vet det er en gratis Caliburn hvis man gjør oppdragene - dvs. valgene... - rett. :)

Kan starte på Ghost Town nå (ville bare grinde meg opp til level 50 først), så antar Panam ikke er så langt unna.
Fullført The Beast in Me og fått begge bilene (Beast og Type-66 Cthulhu). Alle gateløpene var så enkle med Caliburn at det var nesten ikke gøy engang.

Har lest om den gratis Caliburn, men ikke sett specs. på den ennå. Har gratisbilen også 1660 hester og veier 3682 (jeg antar Lb - pounds/1670 Kg)? Hadde vært gøy med en russisk modifisert verstingbil eller noe. :cool:

...Og hentydet ":love:" til bilen eller Panam? ;)

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
Evil-Duck skrev (3 minutter siden):

Caliburn tror jeg er av de verste bilene på spillet å kjøre, gir snap oversteer en helt ny mening :p

Du må spøke! :scared:

Turbo-R V-Tech er den verste, med klar margin! Er omtrent håpløs i hente inn igjen hvis man er litt for ivrig i en sving. Med Type-66 Jen Rowley på andreplass.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...