Jump to content

Orwandel

Medlemmer
 • Content Count

  4475
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Orwandel

 1. Ja, handling er viktigere enn fart. Man trenger aldri å kjøre fra noen, men trenger ofte å navigere 90-graders svinger i trange gater, så jeg bruker sjelden Caliburn. Kjører enten Type-66 Javelina, eller en motorsykkel. Litt skuffende at det i praksis bare er tre forskjellige sykler: Den Akira-inspirerte Yaiba Kusanagi, Nomad-sykkelen Brennan Apollo, og sykkelen Jackie bruker Arch Nazaré. Jeg bruker denne mest:
 2. Fant tidlig en helt svart Caliburn i hulen hvor man gjør et av de første oppdragene med Panam
 3. Jeg rakk å lese én artikkel før jeg ble stoppet av en paywall, men denne var ganske interessant: https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-16/cyberpunk-2077-what-caused-the-video-game-s-disastrous-rollout Litt "behind the scenes" fra CDPR under utviklingen av Cyberpunk 2077. Virker som ledelsen trodde "Bioware magic", som Bioware kalte det, skulle løse alle problemer.
 4. Mer info utover det som ble sagt i videoen over: https://www.cyberpunk.net/en/news/37298/our-commitment Det var mye han/de ikke sa noe om. Det var ikke bare bugs som var problemet på PC, og de nmevnte ikke at anmeldere ble nektet å vise egne klipp, men måtte bruke klipp sendt fra CDPR. Så er ikke helt fornøyd med denne beklagelsen...
 5. Du kan bruke tastaturet til å få tilgang til alle menyene i photo mode. Men håper de fikser disse widescreen-problemene. Over til noe annet: https://www.cyberpunk.net/en/dlc "Free DLC hitting Night City early 2021. Stay tuned for more info!
 6. Dette handler om Steam-versjonen, så ytelse på konsoll har liten påvirkning. Og folk flest har vel forstått at fokuset til spillet ikke var polti-og-røver-delen, så de henger seg kanskje ikke så mye opp i det. Faktisk så kan man unngå å havne i bråk med politiet i en hel gjennomspilling, så det kommer nok an på hvordan man spiller.
 7. https://www.retbit.com/2020/12/29/cyberpunk-2077-highest-selling-title-steam-3rd-week-pc-cdpr-bugs-ai-sales/ Cyberpunk 2077 Was The Highest-Selling Title On Steam For Third Consecutive Week Fortsatt på topp av Global Best Sellers-listen til Steam.
 8. Har man et oppsett som mindre enn 1% av alle som spiller spillet har, kan man ikke forvente at spillet støtter dette 100%. Sånn er det bare. Det er en av grunnen til at jeg unngikk SLI i sin tid. Det samme gjelder joystick/HOTAS. Jeg regner med at det kun er et fåtall spill som støtter HOTAS. Det kan godt hende at CP2077 støtter HOTAS, og man kan kontrollere gassen med gasspaken og kan styre med joysticken, men jeg hadde ikke blitt overrasket om det ikke funket problemfritt. Det samme gjelder med tre skjermer. Det er så få som har et slikt oppsett at det ikke spiller noen rolle om de ikke har god støtte for det. Mindre enn 1% av de som spiller spillet har et slikt oppsett, så det er ikke en god utnyttelse av tiden å bruke mye ressurser på det. Dette er så klart annerledes i simulator-spill, som allerede er nisjeprodukter, og hvor en større andel av de som spiller de har flere skjermer, HOTAS, ratt og pedaler etc. Men i et cross platform mainstream action-adventure-spill, hvor hovedinntektene kommer fra konsoll, hadde ikke jeg forventet støtte for det ovennevnte.
 9. Jeg skjønner ikke helt hvorfor det er slik. RDR2 hadde også svarte sidebarer i cut scenes og i menyer, men når jeg lastet ned en mod som fjernet de svarte sidebarene var det absolutt ingen problemer eller grafiske glitcher. Det tok ikke modderen lag tid å lage modden etter at spillet kom ut til PC heller, så det kan ikke ha vært utrolig komplisert å få til.
 10. Jeg snakket ikke om AIen. Jeg snakket om at du ble overrasket av at de som lagde Witcher, Witcher 2 og Witcher 3 har laget enda et spill med mye dialog. Og at du sammenligner CDPR med Kim Jong-un og beskylder de for å bruke kommunistisk propaganda blir for dumt.
 11. Det er umulig å vite om en piratversjon har problemer som en lovlig kjøpt versjon ikke har. Som oftest kan den heller ikke oppdateres med en gang, så da har man ikke siste versjon får lenge etterpå. Så det blir meningsløst å diskutere bugs når du kjører en piratversjon. Tror også det er i grenseland å dele informasjon som tilrettelegger for andre å få tilgang til piratversjoner av programvare ol. på forumet. Uansett... du sa at hovedårsaken til at du sluttet å spille var at det finnes områder i spillet hvor du ikke kan bruke våpen. Det var det jeg kommenterte, og synes er flisespikkeri. De fleste spill har slike områder. Helt sikkert Dying Light også.
 12. Eh... du var klar over hvem som lagde spillet? Det har laget et par RPGs tidligere med ganske stort fokus på dialog og karakterer, ikke hjernedød action.
 13. Jaja, man kan ikke forvente at alle spill er for alle. Jeg er glad jeg ikke avinstallerer spill bare fordi det finnes noen få områder i spillet hvor man ikke kan bruke våpen, og at jeg ikke får det beste utstyret i spillet fra begynnelsen av.
 14. Jeg synes Keanu gjør en overraskende god jobb. Vanligvis er han ganske stiv i filmene han spiller, men synes han viser frem nye sider som Johnny! Jeg tror jeg må runde historien før jeg gjør meg opp en mening om selve karakteren.
 15. Ubisoft prøvde med Watch_dogs. Det gikk ikke helt smertefritt.
 16. Den åpne verden er ikke alt, og var nok ikke hovedfokuset. Men hvis en bra historie, godt skuespill, gode karakterer, og god design ikke interesserer deg i spill, så får du nok holde deg til filmer. Og spill som The Division blir kalt et RPG, så at dette ikke er et RPG blir vanskelig å argumentere for.
 17. Ja, litt rart at Meredith Stout (eller han andre fra Militech hvis du ikke fulgte hennes instrukser) fra Militech ikke headhuntet deg til noe mer enn hun gjorde med tanke på at du hadde overlevd å bli kastet ut av Arasaka (hvis du spilte som corpo), og sikkert hadde mye info hun kunne bruke. De kunne sikkert funnet en annen vinkel for å gi deg oppdrag som ikke-corpo, også.
 18. Jeg synes Watch Dogs Legion hadde en bra løsning på det med taxi. Du kunne enten sette deg inn i en taxi, som kjørte deg til målet ditt, eller sette hvilken som helst bil på auto-drive, og den fungerte som en taxi. Da kunne du bruke tiden på å se på omgivelsene, høre på radio, eller hva som helst. Synes også at de løste fast travel på en bedre måte. Der brukte man undergrunnen som fast travel. Man fikk dessverre ikke gå ned, men kunne hoppe fra stasjon til stasjon. I CP2077 er ikke fast travel logisk, men bare som en teleporteringsstasjon. Men tror utviklerne må gjøre en stor jobb for å få CP2077-trafikken til å fungere godt nok for en taxi. I sekvensene der du sitter på med noen, er turen scriptet og ikke styrt av AIen. Kommer det noe i veien, så kjører scriptet bare rett gjennom det uten å miste fart. Det er også tydelig når man ser på hvordan bilen svinger og beveger seg. Det er et script som styrer bilen, og ikke AIen som blir bedt om å gjøre sitt beste for å komme fram.
 19. Får ta et eksempel hvor Cyberpunk 2077 gruser GTA, or alle andre åpne verden-spill og RPGs. Det er bare dedikerte skytere, som Call of Duty, som kan måle seg, og ikke alltid de engang! Veldig detaljerte og varierte animasjoner, bra lyd, og mange forskjellige typer våpen. Legg spesielt merke til at V har avtrekker-disiplin.
 20. Det handler ikke så mye om når spillet er laget, men mer om hvor fokuset ligger, som Buddy Dakota nevner. GTA IV hadde bedre fysikk enn GTA V på mange områder. Far Cry 2 hadde bedre fysikk enn alle andre Far Cry etter det på mange områder. Jeg kan lett lange en video med områder hvor CP2077 knuser GTA V. Jeg er likevel skuffet over den åpne verden i CP2077. Jeg hadde ikke forventet at det skulle være bedre enn GTA, men det er ikke bedre enn noen andre åpne verden spill i urbane strøk som jeg kan komme på. At ikke bilene har individuelle soner som kan skades er ikke så ille, men at politiet oppfører seg så unaturlig er et mye større problem. De kjører ikke etter deg, de spawner inn rett ved siden av deg (spesielt komisk om du står på et tak), de prøver ikke å arrestere deg hvis du ikke har gjort noe veldig alvorlig (de gjør enten ingenting, eller prøver å drepe deg), og om du kiter gjengmedlemmer som skyter etter deg bort til politiet, reagerer ikke politiet på det - selv om de blir skutt på - men de skyter heller deg om du skyter mot gjengmedlemmene. Det håper jeg de tar tak i etter at kritiske patcher som fikser kræsjer og stabilitet er på plass.
 21. Patch notes. Redigert: Kom forresten over en gratis bil. Ganske sweet, og den raskeste bilen jeg har kjørt (210).
 22. Tror ikke det går an å plukke opp folk på motorsyklene på legitimt vis, dessverre.
 23. Ok, skjønner. Jeg var litt for utålmodig til å komme meg videre slik at jeg fikk tilgang på kule motorsykler og damer og slikt. Gjerne begge på en gang.
 24. Støvsuget du Watson før du gjorde deg ferdig med act 1?
×
×
 • Create New...