Jump to content

Orwandel

Medlemmer
 • Content Count

  4296
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1155 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14318 profile views
 1. 'The Secret Of Monkey Island 2' er det vel ingenting som heter. Du tenker kanskje på 'Monkey Island 2: LeChuck's Revenge' ? Kanskje du ikke kjenner til disse spillene så godt... 😝
 2. Det er samme installasjonen av Windows. Jeg bare klonet den gamle SSDen med den nye. Det var etter at jeg trykte Troubleshoot at jeg fikk beskjeden i blått over. Jeg snakket med en fyr fra Microsoft. Jeg oppga en produktnøkkel jeg fant i Windows, men han sa det var en digital nøkkel som ikke funket, så jeg måtte finne den originale. Jeg tror ikke at det hadde vært noe hjelp å finne den originale, riktignok, siden det er en Window 7 nøkkel. Det er den digitale lisensen som nå gjelder. Men under Windows-innstillingene står det altså at Når jeg prøver å se enheter i selve Windows viser ingenting, men når jeg altså logger på Windows-kontoen min, viser riktig enhet (X570 AORUS PRO). Riktignok to ganger...
 3. Ja, det gjorde jeg. Jeg har søkt litt, og funnet ut at jeg bruker en digital lisens etter at jeg oppgraderte til Window 10, ikke en produktnøkkel. Når jeg prøver å aktivere, får jeg denne beskjeden: På Windows-kontoen min, står det to enheter. Begge er den samme maskinen med samme navn: X570 AORUS PRO (etter det nye hovedkortet mitt. På kontoen står det også at jeg har Windows 10 Pro på enheten(e).
 4. Jeg får ikke aktivert Windows etter at jeg oppdaterte maskinvaren (hovedkort, CPU, RAM, SSD). Jeg har brukt samme produktnøkkel siden Windows 7 (som jeg oppgraderte til Windows 10), som jeg nå har rotet vekk (den var klistret på et gammelt kabinett). Jeg har oppgradert før og fått aktivert Windows ved å trykke på at jeg har ny maskinvare, men det gikk ikke denne gangen. Noen som har noen tips eller vet en måte jeg kan få tak i en ny produktkode?
 5. Takk for responsen. Prisene var høyere enn forventet, så får prøve med litt mer cable management og se om det er verdt det.
 6. Har Type 3 som jeg muligens redigerte inn i posten over etter at du hadde lest den
 7. Strømforsyningen er en Corsair RM 750 kjøpt i 2014. På kablene som fulgte med står det Type 3.
 8. Ganske stive priser på de vanlige norske nettstedene. Her er en pakke til tusen kroner. Da kan man nesten like godt kjøpe en ny strømforsyning som allerede har "sleeved" kabler... https://www.dustinhome.no/product/5011011798/premium-individually-sleeved-type-4-pro Finnes det noen billigere alternativer?
 9. Jeg har akkurat oppgradert PCen, med nytt kabinett og hovedkort etc. Men jeg beholdt PSUen. Problemet mitt er at, selv om den er modulær, så har den kabler av gamlesorten - stive plastkabler som ikke ser særlig bra ut, samt at de er vanskelig å jobbe med siden de er så stive. Så jeg lurte på om noen vet om en plass hvor det går an å få et nytt komplett sett med kabler i "stoff" som ikke koster så alt for mye. På forhånd takk!
 10. Akkurat rundet Jedi Fallen Order! Spilte det på Jedi Master vanskelighetsgrad (nest høyeste), og det var ganske utfordrende til tider. Ellers likte jeg spillet godt, og skulle jeg gitt det karakter, ville jeg havnet omtrent på 8/10 tenker jeg. Det jeg ikke likte så godt var spesielt mekanikker hentet fra Dark Souls. Istedet for checkpoints hvor spillet lagrer, som i vanlige spill, må man her meditere på spesielle sirkler for at progresjonen skal lagres. Hvis man i tillegg hviler, respawner fiendene. Jeg synes dette var irriterende og "immersion breaking", og jeg løp stort sett bare forbi de uansett hvis jeg hadde drept de tidligere. Jeg liker bedre spill med logisk plassering av fiender, hvor de ikke bare spawner ut av tynne luften bak deg i et område du akkurat har klarert.
 11. Jeg har aldri vært noen fan av CoD, men må si jeg liker dette så langt! Noe av det beste med spillet er våpentilpasningen, noe som var en skuffelse i Ghost Recon Breakpoint. Jeg har aldri sett så mange sikter av ulike typer i ett spill, og man kan sette de fleste sikter på alle typer våpen, og man kan forandre selve siktet inne i "kikkerten" fra en prikk til et kryss eller mye annet i flere farger. Man kan forandre pipe, munning, magasin, kolbe, grep, sette på lasersikte, og til og med konvertere våpen til et annet kaliber (9mm M4A1 eller 10mm MP5 f.eks.). Selv spiller jeg mest Domination (ta over og holde posisjoner, samme som man gjør i Ground War, bare på mindre kart), men liker egentlig best coop og singleplayer. Kampanjen var for det meste meget bra, men jeg likte best de mindre oppdragene hvor man rydder trange bygninger for terrorister og husmødre. Jeg har ikke testet coop-delen ennå etter at jeg hørte det var en del bugs, pluss at det er egentlig bare en Wave Defense mode. Men skal prøve den nå når den har blitt patchet.
 12. Vil du ha meg til å forklare hvorfor de ønsker å tjene mest mulig penger før lansering? Se Zorks post over...
 13. Det finnes mange grunner til å kjøpe AMD til gaming, som f.eks. å spare penger.
×
×
 • Create New...