Jump to content

Orwandel

Medlemmer
 • Content Count

  4495
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1349 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15188 profile views
 1. Jeg kjøpte en versjoen på Steam med alle utvidelsene. Jeg har ikke engang prøvd Lego-greiene.
 2. Joda, de er lett å lande uten å kræsje. Men jeg ville liksom lære å gjøre det korrekt.
 3. Jeg skjønner at MSFS ikke kan ha detaljerte treningsoppdrag for hver flytype og navigasjonssystem, men ble litt overrasket over hvor lite informasjon det var. Man må egentlig laste ned manualen for hver flytype for å vite riktig bruk av flaps, approach slope-vinkel, hastigheter for takeoff, landing, cruise etc. Man kunne i det minste fått en liten cheat sheet for hver flytype. Jeg kan egentlig (knapt) bare å fly Cessna 152 noenlunde korrekt (selv om jeg aldri ble fortalt hva jeg skulle gjøre med fuel mix'n), og hvis jeg prøver å overføre det til andre flytyper flyr jeg de helt sikkert ikke optimalt. Jeg kommer sikkert til å komme tilbake til det på et senere tidspunkt, men merket at jeg mistet litt lysten når jeg brukte mer tid utenfor simulatoren for å se YouTube-videoer enn jeg brukte å fly.
 4. Jeg har akkurat kjøpt MS Flight Simulator 2020 og er ganske ny i gamet (har spilt litt kampfly-simulatorer før, men det begynner å bli en stund siden). Førsteinntrykket var bra, og jeg likte treningsoppdragene. Men etter at jeg fikk 100% på de og karakter A på alt, så føler jeg at det mangler noe. Jeg lærte jo egentlig bare visuell (VFR) navigasjon, og ikke (moderne) instrumentell (IFR) navigasjon eller hvordan man planlegger og følger en rute ved å bruke GPS, flight director, autopilot etc. Så må man sitte på YouTube dagen lang for å lære dette, eller er det forklart i spillet en plass?
 5. Knights of the Old Republic 1 & 2? Vet de er på mobil, men har bare spilt de på PC, så vet ikke om kontrollene funker kjempebra. Men siden man kan pause det når man vil, burde det fungere bra.
 6. Eh... trodde det var slikt man ikke innrømmet at man spilte. Jeg har akkurat begynt på Microsoft Flight Simulator. Foreløpig føles det mer som en jobb enn et spill...
 7. Akkurat ferdig med Subnautica. Jeg trodde det var et survival-game hvor man svømte rundt og samlet ressurser, men spillet forandrer seg veldig mye mot slutten. Da kjører man rundt i en svær u-båt med en mech suit man man hoppe ut i. Jeg ble også overrasket over hvor engasjert jeg ble i storyen. Kommer garantert til å spille oppfølgeren, Below Zero, etter hvert! Spoileren under er fra et område man må til mot slutten av spillet.
 8. Det jeg ikke likte med spill jeg skaffet gjennom Windows Store (ikke mange), var at jeg ikke hadde tilgang til å rote rundt i mappene til spillet og endre på filer manuelt. Dette kan være viktig for å rette på feil, forbedre ytelse/grafikk, og ikke minst for modding. Jeg har det ikke installert akkurat nå, men synes å huske at FH3 hadde dette problemet. Det var hovedgrunnen til at jeg ikke kjøpte FH4 før jeg oppdaget at det hadde kommet til Steam.
 9. Jeg liker ikke UWP-apper, så her blir det kjøpt på Steam.
 10. Ja, fordelen med å kjøpe noe fra Komplett er ting som det. Jeg kjøpte RAM en gang, og oppdaget at det var noe galt. Prøvde en og en brikke og kjørte memtest. Den ene brikken var det mye feilmeldinger på. Tok bilde av skjermen og sendte de i en mail. De sendte en ny brikke samme dag uten å be om den gamle i retur.
 11. Nei, det er en vits. Her er raw footage fra siste episode uten snakking:
 12. Han der AR12 fyren må være den mest irriterende Forza YouTuberen. Hvorfor roper han konstant? Det er mange flere som er mye bedre, synes jeg i alle fall. Uansett... siste bossen i FH5 har lekket:
 13. Hadde håpet på litt mer, men her er en hel episode om himmel, vær og lys.
 14. Hvor har du fått den idéen fra? Det er i så fall feil. Forza Horizon 5 er utviklet av Playground Games. Turn 10 hjelper nok til, men de er ikke listet som utvikler noe sted. Når spillet ble presentert (se vedlagt video), var det med utviklere fra Playground Games, med Playground Games logoen i bakgrunnen, ikke noe Turn 10 å se noe sted.
×
×
 • Create New...