Jump to content

Orwandel

Medlemmer
 • Content Count

  4534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1369 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15685 profile views
 1. Nå som man kan laste ned og installere komplette og stabile mod-samlinger med "ett trykk", har det blitt kos å spille modda Skyrim igjen!
 2. Hvis man skal boikotte alle firmaer som drives på en måte som ikke er forenelig med det norske idealet, så tror jeg det ikke er mange igjen, dessverre. Jeg personlig er opptatt av at arbeidere skal kunne være fagorganisert og ha gode rettigheter, mens det heller er unntaket heller enn regelen i store (ofte amerikanske) spillselskaper. Så hvor skal man sette grensen for hva man vil støtte?
 3. Jeg holdt tilbake når jeg kalte det motstand i hermetegn. Jeg har ikke noe imot motargumenter. Det jeg ikke gidder er kommentarer som: gå og heng deg, håper du dør, du er stygg, mora di er ei hora etc. Redigert vekk noen skriveleifer.
 4. Så du vedkjenner at massiv "motstand" (mobbing/uthenging/kritikk) på twitter/sosiale media foregår og er et problem, men vi skal ikke nevne det eller snakke om det? Fordi det er en taktikk som alt-right-gjengen bruker? Det er noe "alle" snakker om, ikke bare folk helt ytterst til høyre, fordi det er en realitet. Jeg har konsekvent holdt meg unna å diskutere politiske emner på sosiale medier hvor jeg bruker fullt navn hovedsakelig fordi jeg ikke orker å forholde meg til en eventuell massiv mob som kommer med ukvemsord og kommentarer ment for å såre.
 5. Poenget er ikke hvorvidt man liker/ikke liker meldingene Corano/Gunn skriver på twitter, men om det er greit at det skal føre til at twitter-mobben gjør at de får sparken. Og folk over her skriver at de ikke er kansellert, men har fått sparken fordi bedriften de jobbet for ikke likte meldingene de skrev. Disney hadde aldri brydd seg eller fått det med seg om ikke twitter-mobben hadde gått amok. I James Gunn sitt tilfelle så fikk han jobben sin hos Disney tilbake etter at han beklaget seg, og at det er potensiale for at han kan skaffe de masse penger, såklart. Corano er bare en skuespiller med biroller, så jeg tviler på hun får den samme muligheten.
 6. Det er forskjell på politikk i spill og spill som politisk propaganda. Jeg får en uggen følelse når jeg innser at et spill er propaganda for en bestemt ideologi, men jeg elsker spill som har forskjellige fraksjoner med forskjellige politiske overbevisninger. Et eksempel på det første er America's Army, mens et fantastisk eksempel på det andre er Wasteland 3 (hvor man kan velge hvilken politisk fraksjon man støtter).
 7. Ja, og James Gunn vitset om Holocaust og pedofili. Så det går an å få jobben tilbake og ikke bli kansellert for alltid.
 8. Jeg kom på at han hadde laget en video om Gina Carano for en stund tilbake, og det er en del paralleller mellom hvordan hun ble kansellert (twitter-mobben fikk henne sparket fra Disney fordi hun hadde fornærmet de på twitter) og hvordan Rowling nå bli forsøkt kansellert. At Carano forsvant fra Star Wars-seriene er et mye større tap, for meg personlig, siden hun er en av ytterst få kvinnelige skuespillere som faktisk kan å slåss, og som samtidig er en ok skuespiller (alt er relativt, såklart). Det er ikke så enormt mange kvinnelige "fantasy"-forfattere og action-skuespillere som gjør det bra, og synes det er trist når de blir kansellert. Husker det var noe styr når twitter-mobben forsøkte å kansellere James Gunn etter at de hadde blitt fornærmet av noe han hadde skrevet på twitter, men han ser ut til å klare seg fint nå om dagen. Så håper Carano får seg jobb i noe annet enn B-filmer i fremtiden! Her er videoen jeg refererte til: Og siden vi snakker om spill, så har Carano også vært med i et spill, nemlig Red Alert 3:
 9. Det skjer med "alle" hobbyer som går fra å være nisje til å bli mer mainstream. Folk som ikke er en naturlig del av "miljøet" havner inni det av en eller annen grunn, og så prøver de å forandre det til noe de føler seg mer komfortabel med.
 10. Er ikke greia at Rowling har poengtert at det faktisk ER en forskjell mellom biologiske kvinner (hvis viktigste oppgave fra naturens side er å føde barn), og transkvinner som er biologiske menn som identifiserer seg som kvinner? Hadde hun gitt de et kallenavn, kunne det kanskje sammenlignes.
 11. Jeg synes det er viktig å faktisk sitere folk med "kontroversielle" meninger slik at leseren får førstehåndskunnskap om hva som er blitt sagt. Dette mangler i artikkelen, og det kan virke som enkelte har overreagert på noe de har oppfattet som diskriminerende uten at det er det. Jeg håper artikler som tar opp "kontroversielle" holdninger i fremtiden tar med sitater slik leseren får med seg hva forfatteren oppfatter som problematisk.
 12. Gidder ikke spille det igjen før jeg vet at politiet har blitt oppdatert. At de ikke bare spawner inn rett bak deg eller rett rundt hjørnet, at de forfølger deg i biler, og at de ikke vet nøyaktig hvor du er etc. Også skuffende at de ikke har fått til et fungerende tog/undergrunn-system.
 13. Det burde ikke være mulig å sikte (ADS) mens man hopper spør du meg. Med en gang man hoppet, burde våpenet gå ned til "hoften". Hip-fire burde være mulig.
 14. Jeg vil utvide kampanjen til å inkludere alt for mye pels, hodetattoveringer og hipster-sveiser. Sjefen for Rebellion - de som lager Sniper Elite-spillene - har en YouTube-kanal hvor han tar for seg diverse spørsmål fra middelalderen, som hva slags mat de forskjellige klassene spiste, hvor effektive ulike våpen er (sverd vs frontruten på en bil f.eks.), ulike teknikker når man slåss fra hesteryggen, og ikke minst flere videoer hvor han har på seg ulike rustninger (hovedsaklig fra sen middelalder) og gjør ulike sprell. Her forteller han litt om brynjen, og både viser og forklarer hvorfor den var så populær i nesten tusen år.
×
×
 • Create New...