Jump to content

PaladinNO

Medlemmer
 • Content Count

  2049
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

458 :)

About PaladinNO

 • Birthday March 4

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10581 profile views
 1. Kanskje ikke så veldig godt tilbud, men kjøpte nettopp de 2 siste Normaster Lumos 7X til 1649 Kr. pr. stk. (-25%) i anledning "cyber week" på Arbeidslys.no. https://www.arbeidslys.no/normaster-lumos-7x-led-ekstralys ...Samt et par andre lysende ting til bilen. Siden Komplett ikke var særlig samarbeidsvillig angående en 9700K så får jeg bare vente med den nye PCen. Rabattkoden jeg har hos dem (via Komplett Club) varer til februar uansett. Kan virkelig ikke si det har vært mange spennende tilbud i år.
 2. Aha, så det er hensikten med justerbare reflektorer. Jeg trodde det bare var for nedblending ved bruk av fulltlys (hvis dette var xenon). Som sagt, så har jeg aldri hatt xenon i noen form selv så jeg har aldri lest meg opp på det.
 3. Pæren som skiftes der er en H7 halogenpære. https://www.arbeidslys.no/h7-halogenpaerer-piaa-hyper-arros Det kan hende du har såkalte bi-xenon lykter, hvor bilen har begge deler (xenon nærlys + halogen fjernlys tror jeg er standarden). Men det spørs jo fortsatt hvilken pære som har gått. Er det en halogenpære så er pæreskiftet ganske så rett frem. Men er det xenon - vel, jeg skal ikke uttale meg for mye om det da jeg ikke har xenon selv, men det er sikkert noen her som kan si noe om ballasten også må/bør byttes ved pærebytte. Isåfall kan det bli ganske dyrt: https://www.arbeidslys.no/xenon Er det nærlys- eller fjernlyspæren som har gått?
 4. Sorry, brain glitch. Bilens manual såklart.
 5. Det burde stå i vognkortet bilens manual hva slags pærer som brukes. Hvis bilen ser slik ut i fronten og det er snakk om lysene oppe til sidene: https://st.motortrend.com/uploads/sites/10/2015/11/2010-mazda-mazda6-i-grand-touring-sedan-front-view.png ...så ser det ut som xenon-lys. Det finnes også halogen lys med såkalt prosjektor linse, men de er sjeldne. En annen ting er fargen på lyset. Halogenpærer er mer varmhvit / gule mens xenon ofte er mer kaldhvit / lys blå. Men det finnes flere forskjellige xenonpærer, så du må vite hva slags pære som brukes uansett om det er halogen eller xenon.
 6. Som sedsberg sier så er det fargen som teller for blinklys. Om det er klart glass + oransje pære eller oransje glass med klar pære spiller ingen rolle. En mer omfattende måte å få gamle matte lykteglass klare igjen er på slipe dem ned. Dvs. slipe bort et tynt lag av glasset/plastikken og så pusse og polere dem igjen etterpå. Men dette krever både kompetanse og ikke minst dertil egnet utstyr. Jeg vet dette er mulig å gjøre (er videoer om det på Youtube), men aner ikke eksakt hvordan det gjøres. Det tar også en del tid, så blir dyrt om man skal sette en slik jobb bort til noen andre (de som driver med billakkering kan sikkert gjøre noe slikt).
 7. Okay, så skal jeg komme med noen ekstra mål hvis det er snakk om en Dell U4919DW (18,06" / 46 cm med fot) da jeg ikke har fulgt "den tidligere tråden" og ingen nevnte navnet på skjermen. 46 cm fra bordet og opp til toppen av skjermen (så bare 2 cm mer enn mine egne 27" 1440p skjermer). ~67 cm fra bordet og opp til den horisontale skjermen over. OBS: basert på mål fra VESA festet til skjermkanten i begge retninger + avstand mellom ekstra festehull i stativet. 48 cm + 10 cm ved vertikal montering + 9 cm fra de 3 ekstra festehullene. Som sagt, det skulle være god plass.
 8. Hvis den var til meg så presiserte jeg at skjermen over står vertikalt. Setter jeg den horisontalt så får jeg mange ekstra centimeter. Jeg kunne også kun uttale meg om hvordan jeg har satt ting siden jeg ikke vet hvilken 49" det er snakk om.
 9. Iiglo MS410 - på salg til ut morgendagen. https://www.komplett.no/product/836099/datautstyr/skjermer/bord-og-veggfeste/iiglo-skjermfeste-ms410?offerId=KOMPLETT-310-836099 Bruk kun foten og det øverste skjermfestet. Jeg har dette skjermstativet selv med 3x 27" pluss 1x 24" satt vertikalt (på høykant) øverst. Festet har fortsatt ytterligere 3 festepunkter å gå på for enda høyere montering. Uten at jeg vet hvilken 49" ultrawide du har, så noen mål hos meg: 38 cm skjermhøyde. 44 cm fra bordet og opp til toppen av skjermen. 48 cm fra bordet og opp til den vertikale skjermen over + ~9 cm med de 3 ekstra festehullene. Jeg vurderer en slik løsning selv for...vel, med 3 skjermer i Nvidia surround så begynte jeg å savne en vertikal skjerm som jeg hadde før (2+1 oppsett). Og når jeg satte opp en vertikal skjerm så oppdaget jeg at skjermkortet hadde plass til en skjerm nr. 5 også - og da må man jo såklart sette opp en skjerm nr. 5. ^^
 10. Det var det jeg antok også. Og at det antageligvis er stor pågang i dag. Jeg prøver også å holde meg relativt kortfattelig: ...RIP BB-kode modus! Kan ikke engang endre på den nederste delen >-<
 11. Er det slik at det ikke er lov å prute med nettbutikkene under noen omstendighet? Det er jo ikke engang et klart svar å få fra dem. Har prøvd Ekstralys, Komplett og Multicom. Jeg får et unnvikende svar og når jeg etterspør detaljer/kommer med argumenter basert på svaret jeg får så får jeg ingen respons. I Kompletts tilfelle så spurte jeg om å få prisen på en 9700K ned til 3990 Kr. som den har ligget på lenge, også hos dem (nevnte prisgarantien de har og linket til Dustin sine priser) så jeg kunne få bruke en 10 % rabattkode jeg har (altså betale 3591 Kr. - og uten noen Black Friday "rabatt" involvert). Fikk tilbake en link til Komplett's supportsider vedr. prisgarantien og "ha en fin dag".
 12. Da har jeg fått "svar" fra Multicom: Så nå er det 8% rabatt istedet for 20 %.
 13. Trykk på den lille svarte pilen til venstre for Multicom-navnet for å få opp prisendringene. Tok meg noen minutter å finne ut selv. Og hvis jeg leser det riktig, og det kun er endringene som listes...så har prisen vært 2599 Kr. siden 2. april.
 14. Det står ikke på skriveferdighetene, men jeg kjenner klokken halv 3 er litt for tidlig til å skulle skrive en tilstrekkelig diplomatisk henvendelse. Men jeg skal la tvilen komme Multicom til gode og la dem få en sjanse til å ta imot tilbudet. Jeg presiserte hva slags pris dem har hatt på produktet i lengre tid, og jeg regner med dem, ihvertfall internt, vet dette. EDIT: Niceu! Mange takk! DEN skal ikke Multicom klare å sno seg unna! https://www.prisjakt.no/product.php?pu=4957051
 15. Det skal dem gjerne få hvis det ønskes noe skriftlig fra meg. Jeg så også etter en måte å pris-isolere Multicom på det produktet, men så ikke ut som det var mulig. Siste jeg kunne finne fra Multicom med 2599-prisen var 18 august, siden Prisguiden kun lister laveste pris (som har vært 2597 Kr. fra en annen butikk).
×
×
 • Create New...