Jump to content

PaladinNO

Medlemmer
 • Content Count

  2925
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

939 :)

About PaladinNO

 • Birthday March 4

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12302 profile views
 1. Disse auksjonene er ingen spøk - ligger et 3080 FE ute på Ebay til 20.050 Euro (~214.000 Kr.) med 22 bud.
 2. Nå har jeg bare kansellert en gang hos Proshop, men jeg måtte ta kontakt med support - jeg skulle kansellere kun 1 ordrelinje i en bestilling med flere varer. Men man kan kansellere en hel ordre selv ja. Har nå en bestilling inne med en rød "Avbryt"-knapp til høyre for bestillingen.
 3. Whoops! 3080 såklart. Takker for infoen. Og jeg som sjekket 3 ganger for å unngå den skrivefeilen en gang til - jaja, der har jeg for å se på film mens jeg skriver.
 4. Da har jeg lagt in en bestilling hos Proshop på ett 3080 Aorus Xtreme bare for å ha en bestilling inne. Er veldig fristende å legge inn en bestilling hos Komplett også - Gigabyte 3080 Eagle OC til 7829 Kr. med rabattkode. Regner med at det går greit å selge det ene hvis jeg ender opp med 2 stk. ^^
 5. Jaja, jeg ble stående utenfor jobben kl. 15:30 med punktert bakdekk. Så innen reserven var på og jeg hadde kommet meg hjem var klokken nærmere 17. Men jeg kjenner jeg sliter med å bry meg om 3080-kortene, for jeg finner fortsatt ingen specs / bilder / tester på 3080 Aorus Xtreme. Og av hva jeg har sett av AiB reviews så langt vil jeg ha mer info om det spesifikke kortet før jeg kjøper.
 6. Det er bare å lese de siste 100 sidene så har du flere utsagn. Som jeg sa, trenger ikke å ta mitt ord for det! EDIT: Se der ja - der kommer det argumenter fra flere for hvorfor et dyrere kort kan være verdt prisen.
 7. Da er det jo bare å søke etter forskjeller mellom 20xx-kortene selv, hvis det var det interesante. Virker veldig som en mening allerede er oppgjort, så det ville ikke spille noen rolle hva jeg sier. "Asus 2080 Ti ROG Strix er bedre med sånn og sånn mange prosent og dB." - "Mmhmm, og det skal jeg betale X kroner ekstra for?" Ville blitt et bortkastet argument å vise til. Vent på reviews, så gjør man seg opp en mening hvis man ikke ser noe man "må" ha (f.eks. Aorus Xtreme) og er villig til å betale ekstra for. Men greit: Asus TUF har vært støyende, Zotac har hatt varmeproblemer, Palit og Gainward har hatt kvalitetsproblemer.
 8. Kortene er jo ikke ute ennå!! Hvordan kan du be om informasjon ingen har!? Vent på reviews som skal komme senere i kveld (la oss nå ikke være påståelige uten fakta) og gjør deg opp en egen mening da.
 9. Det er bare å lese igjennom de siste 100 sidene hvis dere ikke tar mitt ord for det. Antok dere ikke gadd, derfor "TL;DR"-merket. Er ikke engang bare mine ord. Dette har vært diskutert ganske mye.
 10. Oh yes! ^^ TL;DR: Styr unna: Inno3D, Zotac, Asus TUF, Palit, MSI Ventus, Gainward, Gigabyte Eagle / Gaming. Gå for: Asus ROG, MSI Trio, Gigabyte Aorus. EDIT: Som en "TL;DR" hinter til: hvis man ikke har lest eller gidder å lese all infoen rundt begrunnelsen, så får man svaret uten grunn. Hvis man vil ha en grunn for argumentet, så er det bare å lese.
 11. NDA-en for 3080 AiBs (nå gidder jeg ikke skrive "tredjepartskort" flere ganger!) oppheves visst idag. https://forums.evga.com/Nvidias-NDA-Lift-time-m3079598.aspx
 12. Har vært en del diskusjon om dette tidligere (side 182) - skal du handle via Nvidia så må du forholde deg til Digital River, som har mildt sagt et frynset rykte. https://www.trustpilot.com/review/www.swreg.org EDIT: Er visst først ved en evt. RMA (retur) at Digital River kommer inn i bildet. Så da er visst gamblingen at hvis det blir problemer med varen...da har man et stort problem.
 13. Spørs på hva Proshop faktisk har også - leveringstiden ser ikke bra ut. Du skal ha 3090 Aorus Xtreme altså? Når var det NDA-en for 3090 ble opphevet? Det har vært så mange datoer, med forskjellige datoer for salg, når tredjepartskort kan selges, forskjellige datoer med 3080 og 3090, reviews som har blitt flyttet etc.
 14. Nei, 3080 FE er det KUN https://www.nvidia.com/nb-no/geforce/buy/ som har.
×
×
 • Create New...