Jump to content

Akrabra

Medlemmer
 • Content Count

  5219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

776 :)

About Akrabra

 • Birthday 02/26/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16417 profile views
 1. Med første blikk så ser det ut som mye bedre produksjonskvalitet, og takk for det. Syntes første sesong hadde utrolig mange B øyeblikk, hvor det nesten føltes ut som en parodi av noe. Nilfgaard rustningen! Men alt i alt syntes jeg sesong 1 var svak, og casting var bare så som så. Spennende å se om de har utnytta suksessen bak serien og tar det ett steg videre og om manuset er litt strammere og mindre hva skal man si? fornærmelse av kildematerialet.
 2. Får håpe på det beste. Venta i 7 år nå, begynner og bli litt utålmodig.
 3. Har så mange gode minner fra demo på disc. Spesielt Demo disc 1 til PlayStation. Som jeg spilte i 6 måneder mens vi sparte opp til ridge racer. Det var jo andre tider også, nå flyter det jo over av spill og folk har mye mer penger. Nå er problemet at man har for mange spill, den skumle backlog. Uansett jeg savner også en større test for spill, men så savner jeg også mer uforutsigbarhet med produktene som kommer ut. Føler jo at jeg har spilt det samme spillet om og om igjen i hver sjanger de siste årene og da dabber spillkjøpet av. Og som flere nevner at produktet er ferdig på slippdato. Siste spillet jeg har kjøpt nytt de siste 5 åra er Cyberpunk og vi vet hvordan det endte opp.
 4. Og siden det ikke er aktuelt i Norge så bare drit i og stenge ned alt.
 5. Nå lever ikke vi i ett kommunistisk styre der militæret stenger folk inne i husene sine blant annet. Samt tror vi virkelig at Kina sine tall ikke er fiksa på? Vi vet nesten ingenting om hvordan utbruddet der rammet og hva som skjedde i den første tiden med Covid. og hvor lenge det varte. De kan for all del ha store mørketall.
 6. Er jo bare snakking rundt grøten hele tida. Så utrolig lei av å høre på politikere, de sier jo ingenting med noe faktisk tyngde bare svada.
 7. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/eKq1eQ/smitteutbrudd-i-tromsoe-smittede-blir-uthengt-paa-sosiale-medier?fbclid=IwAR1MnfZgSeLOdzMTRQCoKQVpefgIgy8TWkgsDZatWRvm3SQW5dP-DJo_c-g Det her er klassisk eksempel på hysteriet og moralpoliti rollene folk har tildelt seg under denne pandemien. Blir rett og slett skuffa over folk. Og for en som jobber med ungdom, er det rart at de mobber hverandre? Voksne viser jo til at det er greit sånn som de driver på.
 8. Må fint regne av 1/100 eller 1/1000 gir blanke f med tanke på hva enn som helst i hele verden og de kan ødelegge alt for de 99 eller 999 personene. Er sånn samfunnet er bygd opp. Så du kan velge og fokusere på den ene drittsekken, eller på de 99/999 andre som gjør en god innsats. Virker som menneskets hjerne automatisk går til og fokusere på den ene.
 9. Trodde det var Rothschild som var the big bad stort sett.
 10. Eller fordi så langt i pandemiens første år så har vi ikke måtte bruke munnbind på Sørlandet? Det er en stor omstilling for folk. Min by er fortsatt uberørt, men ikke lange veien til Kristiansand, så spennende å se hvor det ender.
 11. Forventet, men utrolig mye tid sløst på det her som kunne vært brukt på Dragon Age Rise of the Dread Wolf og eventuelt neste Mass Effect. Bioware trenger en win etter Andromeda og Anthem.
 12. Blir vel de som har god råd som får reise i fremtiden, samt de som har tatt vaksinen. Må ikke glemme at reise er en luksus, som så mye annet vi eier og har i våre liv.
 13. Det som er rart for meg er at når det kommer til vaksiner så er det alltid "For the greater good", men så mange andre beslutninger skal baseres på følelser? Henger ikke helt på greip. Om du sanksjonerte bruk av en vaksine, hadde du hatt samvittighet til å se en person ødelagt av samme vaksine i øynene å si at du tok det rette valget?
 14. Kjenner en person som fikk ME av hjernehinnebetennelse vaksinen. Hele livet sitt ødelagt av noe personen ikke en gang hadde ett valg i. Var med i prøvegruppe på Ungdomskolen. Er vel ikke så lenge tilbake siden det var søksmål ang mange som har langvarige skader fra den vaksinen. Klart at personer som har opplevd noe slik blir skeptiske til det som nå nærmest er en pålagt vaksine. Ta den eller bli holdt tilbake i samfunnet.
×
×
 • Create New...