Jump to content

Akrabra

Medlemmer
 • Content Count

  5173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

742 :)

1 Follower

About Akrabra

 • Birthday 02/26/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15843 profile views
 1. Hørt noen positive ting om Wastelanders og siden spillet nå er på Steam så skal jeg faktisk gi det en sjanse. Har jo ingenting å tape siden det er gratis.
 2. Sucker Punch som står bak ja? Lurte på hva de har gjort de siste 6 årene eller noe siden Infamous spillet vi ikke prater om. Spent på å se mer.
 3. I lore så er det bare mannlige Witchers, med mindre man regner Ciri, men igjen ho er ikke en Witcher. Du må jo undergå mutasjonene og alt det koselige for og bli en Witcher. Trial of the grasses? Hvis jeg husker rett. Uansett jeg ville gjerne spilt en blank og helt annen Witcher, gjerne fra en annen skole som kan defineres litt mer enn Geralt. Type kan være mer som V ser ut til og bli i Cyberpunk.
 4. Er jo samme folka, og garantert samme motoren så en får nok en del Divinity inntrykk av spillet vil jeg tro. Jeg visste på forhånd at det nok ikke ble ett ARPG, og er midt på treet der. Syntes de kunne kjørt noe som Pillars of Eternity 2 hvor man har begge deler, var riktignok ikke på lansering, men ble lagt til senere. Jo eldre jeg har blitt jo mer foretrekker jeg rundebasert, men er ikke for alle. Får se hvordan spille utfolder seg etterkvart, pent var det ihvertfall.
 5. pbs.twimg.com/media/EOa2ITXW4AAbcag.png:large Cyberpunk utsatt til September
 6. Kanskje komme med ett argument i mot? istedenfor og bare hevde. Jeg er helt enig med anmelder. Det er god underholdning hvis man skrur av hjernen, men det føles ut som noe som ble produsert på 90 tallet, reddet av noen gode øyeblikk med Geralt og Jaskier. Det endrer også ganske mye på bøkene, som jeg driver på å leser nå for tiden og endringene er ikke for det bedre. Føler folk gir det pass på sin dårlige kvalitet fordi det er univers som er meget elsket igjennom sine spill, spesielt det tredje i serien. Egentlig litt skammelig at CD Projekt Red gjør en bedre jobb med å lage fan fic av universet enn denne tv serien gjør med og fortelle bøkene på sin måte.
 7. Siden rundt 90% av Edmonton teamet jobber med nytt Dragon Age som har slippdato i 2020-2021, så er det nok ikke en ny serie tittel som blir annonsert. Tipper remake, EA har jo hoppet litt på den bølgen i det siste med Command & Conquer som er i produksjon nå. Mass Effect er Bioware sin desidert mest populære og streamline IP, remake/remaster er det mest logiske.
 8. Jeg spiller igjennom dem på rundt 30 - 40 timer per spill, da på høyeste vanskelighetsgrad og gjør alt i spillene. Men går mye på autopilot da jeg har spilt de tonnevis av ganger. Vil si 20 timer per spill om man fokuserer bare på hovedhistorien. Ah du stilte ett annet spørsmål enn hvordan jeg leste det. Men er generelt sett mindre combat hvis det var det du tenkte på enn det er i 3ern da er mer linære spill med mer åpne soner. Som tidligere Bioware spill.
 9. Jeg anbefaler C, mest fordi jeg syntes alle spillene i serien er temmelige solide og utrolig nok er TW 2 fortsatt min favoritt. Men det er veldig lett å komme seg inn i historien selv om man bare hopper rett på 3ern.
 10. Kult, ett veldig bra spill alt i alt, men føltes ut som det manglet noe, vanskelig og putte fingeren på. Uansett utvidelser gjør seg sikkert godt. Blir ikke å spille spillet igjen før det ankommer på Steam uansett. Ikke noe mer gamepass for min egen del.
 11. Ett av de få kortspilla jeg faktisk likte, men igjen har blitt en stund siden jeg spilte det. Var kanskje mest fordi jeg bryr meg halvveis om universet det var satt i, men også gameplayet var temmelig solid. Synd at det får kroken på døra, men ikke fullt så overraskende.
×
×
 • Create New...