Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Zepticon skrev (11 timer siden):

Hva er folks oppfattning av Gran Turismo 7?

Helt greit, men blitt lite spilling av det etter å ha gjort ferdig Cafe oppdragene. Endel grinding har det blitt med Tomahawk x bilen..

Og savner flere nye baner/cuper osv. Også kjipt man ikke kan f.eks spille med en kompis sammen på world circuits mot AIen. Slikt som i singelplayer.

Bare mot andre folk i lobby. Eller 1v1 men det er kjedelig..

Ikke spilt det på et par uker faktisk. Kanskje en måned. Litt vel mye grinding av samme løp som ga mest cash på Tokyo expressway😅 Men skal spille mer når dem adder nye baner og mange flere biler..

e: og syns det kunne vært mer Grid Start fremfor Rolling Start...

Endret av ReaveЯ
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Zepticon skrev (21 timer siden):

Hva er folks oppfattning av Gran Turismo 7?

+ Bra grafikk og lyder. Utfordrende. Scapes er dritbra.

- Alt annet, egentlig. Alle løp starter du sist med rolling start - så du må ha en overlegen bil enn resten av feltet for å vinne - i noen løp er du nærmere minutter bak P1. Du må farme masse coins for å kjøpe de sjeldneste bilene. Eksempelvis tjener du ca 1 mill i timen og trenger opp mot 20 mill for flere av bilene - eller du kan kjøpe coins noe utvikleren håper at du gjør.
Masse designgrep som er helt på trynet, bl.a at lakkering av bil er i dekalshopen og at du må helt inn i garasjen for å bytte bil, eller helt inn i Autoshop for å kjøpe/bytte deler: i sum virrer du MYE rundt i menyer.
Premiene i flere løp, samt online er helt ko-ko og ikke verdt innsatsen, så du ender opp som mange andre: farmer gull til du finner minste felles multiplum som før var Dodge Tomahawk, farmer gull i samme kjedelige løp til krampa tar deg, kjøper alle bilene du aldri kommer til å kjøre på banen og så legger du fra deg spillet fordi du spyr ved tanken på å spille det igjen.

 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Skal vi endelig få en norsk eller europeisk lovgivning mot lootbokser? Jeg håper det.

Tenkte på dette sist jeg spilt Warzone: at merkelig nok så var de nye våpnene som kom ut hver sesong litt bedre enn de gamle, så da måtte de kjøpes, men for å levle dem raskest mulig måtte du gjøre dette i multiplayer, så da må dette kjøpes. Gratispenger til utvikler for at spilleren skal ha en liten edge i et «gratisspill». Til å bli småkvalm av..

https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/5GapGm/vil-begrense-og-muligens-forby-lootbokser-fra-spill?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row10_pos2

Endret av Retroman
Lenke til kommentar
On 5/30/2022 at 10:47 AM, Zepticon said:

Hva er folks oppfattning av Gran Turismo 7?

Jeg er ferdig med enspillerdelen for lenge siden, mangler bare en bil så får jeg platinum.
Har blitt lite gaming på meg i det siste, men syntes de daglige racene i GT7 er skikkelig morsomme. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Likte du det første Horizon er Forbidden West en sikker vinner :) Koste meg mye med spillet, var i utgangspunktet ikke utrolig hypet på det første spillet. Åpen verden og seige 30fps ble seigt i sin tid. Koste meg enormt mye mer med det første Horizon spillet på PS5 i 60fps da, drog unna DLC'en samt en del backtracking i hovedspillet i forkant av Forbidden West lanseringen.

Lenke til kommentar
2 hours ago, leifeinar said:

Horizon II: Forbidden West, er det verd pengene?

Det er jo en utvikling av Horizon: Zero Dawn, så om du har spilt det og likte det burde du være trygg. Synes selv i utgangspunktet ikke at første spillet var verdt å sjekke ut, men når Sony ga det bort som juvelen i sin give-away ble det claimet og lå noen mnd ubrukt på harddisken. Det ble installert etterhvert og jeg merket da at det var høy kvalitet på dette spillet, så det ble split helt igjennom. Det fikk meg også til å oppgradere til en PS4 Pro, så jeg kunne få det i 4K.

Det er jo dratt litt ned på reviews med ang mange nye våpensystemer og det er også litt sutring ang klatring, men dette er peanuts i forhold til den helhetlige opplevelsen spør du meg.

Dette er kvalitet fra et Sony-eid studio som er på høyde med det Naughty Dog leverer.

Er såpass mange som har spilt det ferdig at du får det rimelig på finn.no nå;

https://www.finn.no/bap/forsale/search.html?q=horizon+forbidden+west&sort=RELEVANCE

Edit: Er nok tryggest å shoppe PS5-versjonen om man vil ha spillet, men det er laget for å kunne hente ut en digital utgave til PS5. Litt usikker på om dette vil fungerer om forrige eier allerede har hentet ut en kopi. Var i alle fall ikke noe åpenbar måte å bruke opp en medfølgende lapp som fulgte med PS4-utgaven.

Det som er litt spesielt er at de prioriterte PS4-versjonen ved release og har jobbet med fikse PS5-versjonen etter dette.

Endret av vidor
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tok meg tid  å komme inn i Horizon 2. Første 5-6 timene føltes det veldig likt ut som første bare dårligere enn man husket det. Mer buggy. Ekkel flyt i klatring. Mye bugs og glitching. Spesielt irriterende når man sloss. Bestemte meg for å kun spille story og drite i å surre med alt annet. Så plutselig et sted der 2-3 timer etter spillet åpner seg. Ble jeg hocked. Til tross for sine svakheter er det ekstremt mye bra her og. Et solid hakk opp fra første spillet. Jeg støvsugde ikke kartet helt, men føler jeg har gjort mer enn nok :p 

Lenke til kommentar

Det virker som enten Obs eller Elkjøp roter sammen spesifikasjonene fra ulike produkter. Her er Hypergaming sin oversikt over variantene.

Obs påstår den har 50mm driver (i videoen), viser en eske som sier "cloud stinger core wireless 7.1", viser eska av "cloud stinger kablet" og skriver Leverandørens artikkelnummer 366002. Noe som ikke er forenelig med wireless og 7.1. Det nummeret tilhører kablet variant uten 7.1

Elkjøp sin er trådløs, men har en mindre 40mm driver med mindre frekvensområde, ikke 7.1 betegnelsen. Det står "bare" kompatibel med PC, PS4 og PS5, mens den til Obs også har påskrevet eska kompatibilitet med Wii U og mobil. Den har produktnr 367093.

Endret av Simen1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...