Jump to content

leifeinar

Medlemmer
 • Content Count

  10256
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1599 :)

1 Follower

About leifeinar

 • Birthday 11/24/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

26684 profile views
 1. Tenker du skjønner om du vil 🙂 At man det iløpet av et år produseres like mye eller helst mere enn det forbrukes, er ikke utenkelig med Finnmerks vær. Å ha et greit nett for å ivareta forsyningssikkerhet ligger i kontekst. Vi er alle tjent med bedre nett i nord.
 2. Burde kanskje være en lov på at et slikt prosjekt kom med nybygg. Kan da ikke være noen utfordring for "Equinor-Framtidens energiselskap" å hive opp noen 12MW møller for å selv dekke det behovet de har. Som de sier selv etter et Google søk. "Vi er en del av løsningen for å bekjempe klimaendringer. Vi både kan og vil gjøre mer. Vi vil tidoble fornybar energiproduksjon innen 2026 og bli en global leder innen havvind" Så hvorfor ta energien fra land?
 3. Er det planlagt en dato hvor Jensen dra frem skinnjakken og holder en keynote?
 4. Litt svart humor her med paralyserte politikere. Skjerf-forbud på stortings­dørene Dette viser handlekraft og at de får gjort ting. on topic: hadde vært spennende å lest de avtaler Norge har skrevet under på som man da ikke klarer å få gjort noe med. Tidsperspektiv på reforhandlig?
 5. Det er vel DNB power kampanje i helga? Rart, jeg fikk sms varsel uten kode.
 6. Tanken er god, men er et MSI aero itx. så det er litt smått, var plan om 14cm vifte. Uansett, mistenker at den "ødelagte vifta" måtte hatt noe drit på seg slik at det ble noen ulyder, for nå er det i orden. idle temp ned 10-12 grader så "zero fan mode" virker bedre. Så selv om dette ble en meningsløs tråd så ble resultatet bra 😎🙂
 7. Takk for tips. men kom ikke så langt da arctic cooler kjøeren ikke passet 🙂 Men fikk byttet pasta å gjort rent, så håpe det holder til det dukker opp et røverkjøp
 8. Kablene kan fint være der og brukes til utveksling. like mye strøm inn som ut, eller et max avvik på 50% begge veier.
 9. Har ei litt sliten vifte på gtx 1070, tenkte å sette på Accelero S1 og en Noctua. er det noen lur måte å regulere denne ut fra GPU temp fra 3pin på hovedkortet?
 10. Forskjellen er at det er at mye hovedfartsårene i Norge er dårlige. At man enda ikke etter over 100 år med bil har klart å bygge ok vei fra nord til sør, og øst vest er ganske utrolig.
 11. Mangler en tunell til Hamna, samt sydspiss og paralell sykkelvei så er vi i mål 🙂
 12. Noob spørsmål, hvor startae og hvor endte DDR4 klokks? mener den ble tilnærmet dobblet, så hvor kan man forvente at DDR5 er om 2 år?
 13. Men de har jo så rett i det 🙂 En av de store paradoks i vår tid at man sitter å ser at israel, verdens mest moderne militere kriger mot en flykningeleir helt uten konsekvenser. lei av å høre på politikere som IKKE tar til motmele, og setter inn værre sanksjoner enn Nord Korea
 14. Hvorfor skal en vei være lønnsom? er det ikke greit at man bygger ok veier så folk kan forflytte seg trygt og effektivt rundt i landet, og med mindre utslipp? dette går utmerket i samtlige land uten om Norge.
 15. De bygde ny og fin 2 felts flere steder på Helgeland. Dette gikk overraskende fort og var "billig" (prøvde å google etter pris men det kom bare info om bompenger) Fant noe https://www.nrk.no/nordland/e6-pa-helgeland-nesten-40.000-kroner-billigere-per-meter-enn-omstridt-sykkelvei-i-rogaland-1.15145828
×
×
 • Create New...