Jump to content

MacBain

Medlemmer
 • Content Count

  1086
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

133 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er ening der. Ikke mulig å kjøpe feil, men får håpe prisen her også vil gå ned etter hvert. Ville ihvertfall ventet med å kjøpe noe før Sony 100% sertifiserer hvilke som passer. Kan jo fort bli rot med disker som har for stor kjøleribbe etc. Som Digtal Foundry påpekte så lurer jeg også på hvordan disse varme diskene blir avkjølt i PS5.
 2. Gå "old school" og prøv ett par kablede Beyerdynamic DT990 (32ohm). Råeste lyden jeg har hørt til både gaming og musikk. Er selvsagt veldig upraktisk med kabel og mangel av mic(kan vel løses), men for en lyd. K/D ration i COD gikk i taket etter å høre hvor folk var med presisjon 🙂.
 3. Jeg velger å forlate tråden grunnet unødvendig krangling som ikke fører noe godt med seg. Kan heller komme tilbake hvis jeg får noe mere relevant informasjon fra Komplett angående saken
 4. Rart du da kan være så sikker i din sak?, når du heller ikke har fakta. Hvor har du forøvrig forhåndsbestilt din PS5?
 5. Siden vi borte i "Uryddig av komplett.no? Leveringsdato og Playstation 5" tråden ikke kommer noe videre syntes jeg det ville være både nyttig og interessant å vite hva dere som forhåndsbestilte PS5 fra Komplett før Elkjøp og de andre åpnet sine forhåndsbestillinger forventet å få ut ifra annonsen?
 6. Så her må man som forbruker gjette seg fram til når tidlig er m.a.o., ikke noe uklart fra Komplett sin side altså. Hvordan stiller det seg så med det faktum at de stengte midlertidig for forhåndsbestillinger da de oppdaget at køen ble for stor for så å åpne igjen når de visste de ikke kunne levere til de som allerede hadde bestilt dagen etter de startet med forhåndsbestillingene tilbake i April. Hvorfor da åpne for forhåndsbestillinger igjen og ikke i stedet sende ut e-posten om at de ikke ville klare å levere? EDIT: La nå til en poll så vi kan høre hva andre forventet: https://www.diskusjon.no/topic/1886092-avstemnings-ang%C3%A5ende-komplett-sin-ps5-forh%C3%A5ndsbestilling/
 7. Så hva vil du definere som tidlig og sent ute i denne sammenheng?, særlig m.t.p at tidspunktet for disse forhåndsbestillingen ikke var opplyst om i noen særlig grad slik som Elkjøp etc. Da viste "ALLE" at forhåndsbestillingen startet Kl. 10 den 18.09 og pågangen således mye større.
 8. Hvordan tror du en forhåndsbestilling arter seg hos de andre aktørene?, selvfølgelig blir det en kø og du vil få levert ut i fra hvor du havner i denne. At Komplett skriver: "Hvorfor bør du forhåndsbestille allerede nå om du vil sikre deg ett eksemplar " kombinert med "Ønsker du å sikre deg PlayStation 5 på lanseringsdagen, bør du være tidlig ute med å forhåndsbestille." Gir i denne sammenheng når det gjelder en forhåndsbestilling av ett populært produkt inntrykk av at du vil være sikret ett eksemplar hvis du er tidlig ute. At du henger deg opp i ordet "kø" gir jo ingen mening. Hvis bu bestiller ett produkt hos en hvilken som helst butikk og de ikke har varen inne er det vel ikke noe annet å gjøre enn å havne i en reservasjonskø? At andre aktører valgte å stoppe sine forhåndssalg etter ca. 15 minutter, mens Komplett holdt det gåene i 6 mnd'er er vitne om at de har tappet seg ut. Jeg spør igjen: Du mener altså at Komplett med sin forhåndsbestilling og formulering ikke på noen måte ga uttrykk for at ved å bestille tidlig hos dem ville du sikre deg en konsoll til lanseringsdatoen?. Du skriver "Jeg vil ha klarhet i hvem det er som har feil i denne saken, hva problemet er, og hvorfor dette ble et problem." Er det noe som helst som vil kunne tilfredsstille deg slik at denne tråden kan legges dø?
 9. Dette er Komplett sin feil da annonsen langt på vei antyder at du vil få en PS5 ved å forhåndsbestille først hos dem, dette ble da ett problem siden alle som hadde forhåndsbestilt hadde forstått det på samme måte. Derav tusenvis av misfornøyde kunder. Hadde annonsen vært så krystallklar som antyder hadde ikke disse problemene oppstått. At du ikke overhodet kan se at Komplett har gjort noe feil her syntes jeg er merkelig med de fakta som du hare blitt servert. De siste vil du ikke få noe svar på hvis ikke Komplett selv svarer. Trodde de at de ville få levert 10.000 eller 100.000? Dette kan vi holde på i det uendelige om.
 10. Reklamen sier at "Ønsker du å sikre deg en PS5 på lanseringsdatoen bør du være tidlig ute å forhåndsbestille", når dette gjelder ett produkt man kun vet at kommer i løpet av året og ingen andre ikke har åpnet opp for forhåndsbestillinger vil det være naturlig å anta at man er tidlig ute ved bestilling timer etter forhåndsbestillingene ble lagt ut. Vil du si man er sent ute når disse forhåndsbestillingene ble lagt ut uten forvarsel i April og man samme dag bestilte? Skulle man ha vært tidligere ute i dette tilfelle ville man måtte være synsk. De har skrevet at man havner i kø noe som er logisk når man forhåndsbestiller ett produkt som enda ikke har lanseringsdato, de skriver heller ikke spesifikk at man "ikke" er garantert en konsoll til lansering. I den første annonsen skriver de "Forhåndsbestill om du vil sikre deg ett eksemplar", kombinert med infoen du fikk ved å trykke på denne linken hvor de skriver "sikre deg PS5 til lanseringsdatoen" så er det naturlig og logisk å gå ut ifra at man da har sikret seg en konsoll ved tidlig forhåndsbestiller til lanseringsdatoen og at de som bestiller senere vil få levert etter hvor de havner i køen. Ditt eneste argument her vil være hva som betegnes som tidlig ute med å forhåndsbestille. Siden Komplett ikke hadde annonsert på forhånd ala Elkjøp hvor alle viste at de åpnet opp kl.10, så blir dette vanskeligere. Men, hvis man i etterkant vet det man gjør nå gjør så vil jeg si at man er tidlig ute enten man har bestilt 22/4 eller 22/5, men dette er det ingen fasit på. Jeg antar at du fortsatt vil utrykke at Komplett sin annonse var tydelig og klar og selv om du er den eneste jeg har hørt om som har tolket den slik så er det tydeligvis ubestridelig fakta i dine øyne. At alle som bestilte fra Komplett tolket dette likt og regnet med å være sikret en konsoll tok feil å burde vist bedre. At kunder forventer å få sikret seg en PS5 til lanseringsdatoen ved å være tidlig ute etter å ha gått inn på en annonse som lyder "sikre deg en PS5 på lanseringsdatoen ved å være tidlig" så mener du fortsatt at det er kundene sin feil og ikke Komplett som her har lovet mer enn det de kan gi? At det skal forventes at den jevne forbruker besitter dyp semantisk forståelse og setter av ett par dager til tolkning før en konklusjon tas må sies å være urimelig i forhold til en enkel annonse. Neste spørsmål er da, hva vil du ha ut av denne tråden?, prøver du å fiske frem ett personangrep du kan klage til administrator om eller syntes du dette er produktivt å fortsette med?. Personlig syntes jeg nå dette begynner å nærme seg det absurde for hvor langt du vil gå i dine argumenter, men deg om det. Lykke til videre.
 11. Tror ikke Komplett selv har benektet dette, men er kun Iki som virker å "logisk" tolke det slik 🙂. Moderator kan vel like gjerne gå inn å stenge denne tråden først som sist. Hvis poster slik som den som ble fjernet ikke tolereres, burde også det å terge på seg andre medlemmer sånn at slike ting fremprovoseres ikke være greit.
 12. Er nå Februar levering og ja det så ut som om man måtte betale nå.
 13. Ser ut som min ordre er blitt behandlet.
 14. Nei, noe som ville vært godt nok for deg og dine krav til beskrivelse uten noen mulighet for tolkning og bastant garanti finnes vel sjelden. Nå har vel ikke de andre kjedenes formulering vært noe særlig annerledes og kundene forventer vel der også levering av produktet. At det f.eks. i en annonse vil stå: "Ved å bestille PS5 her og nå vil Komplett Group AS garantere med 100% sikkerhet at du vil få levert en PS5 på lanseringsdatoen", tror jeg ikke vil skje. Selv her kan man vri og vende på det, skal man være petimeter 🙂. Eneste som er 100% sikkert her i livet er døden, men Komplett kunne vel ikke akkurat dratt det inn i en annonse. Så jeg holder på mitt og mener Komplett lenge har vist at de ikke ville klare å levere og at de dermed skulle stoppet forhåndsbestillingene og sendt ut e-post til de som de regnet med ikke ville få.
×
×
 • Create New...