Jump to content

MacBain

Medlemmer
 • Content Count

  1683
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

542 :)

9 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er ferdig med enspillerdelen for lenge siden, mangler bare en bil så får jeg platinum. Har blitt lite gaming på meg i det siste, men syntes de daglige racene i GT7 er skikkelig morsomme.
 2. Vet ikke hvor store partier de forskjellige butikkene har fått inn, men hadde de f.eks ventet til de hadde noen hundre konsoller til salgs med begrensing på en pr. kunde så tror jeg ikke det hadde stått hundrevis av betalte scalpere i køen. I motsetning til bot scripts etc. som har støvsug nettsalgene.
 3. Dukket ikke opp etter restart hos meg, måtte skru den helt av og på igjen, da dukket det opp .
 4. Noen som skjønner hvorfor dualsens'en forstyrrer signalet til mitt headset? Headsettet bruker 2.4hz og stemmer det ikke at dualsens'en bruker Bluetooth, er vel ikke noe som skulle lage interference her?
 5. Noen ide hvorfor Xbox Elite kontrollerer lar seg lade via pc'en, mens DualSens'en ikke gjør det? Dvs den lyser slik den skal når den lader, men kan stå i mange timer uten at det gjør noe utslag. Kobler jeg den rett u PS5'en så lader den relativt for opp. Bruker same usb-c kabel så rart det skulle være noe forskjell.
 6. Personlig for meg så er 30 fps på OLED ikke til å holde ut, har aldri tenkt stort over de eldre konsollene og fps når jeg hadde LCD. Selv har jeg en LG C1 som er en grei OLED, men BFI takler jeg heller ikke. Mulig du vil takle det. Ville prøvd ut en tv i butikk eller hos noen som har OLED i game mode for å se hvordan 30 fps er.
 7. Er ikke noe man før gjort før konsollene klarer 60fps, noe denne generasjonen ikke ser ut til å klare med RT etc. på. Er dessverre ingen innstillinger man kan endre på for å fikse på dette heller, OLED tv'ene er klarer ikke å takle så dårlig framerate som 30 fps. Mulig ett 40fps valg ville hjulpet. Pr. idag syntes jeg det er vanskelig å gå tilbake til LCD etter å hatt OLED i flere år, da bilde er så utrolig bra til alt annet enn 30fps spilling .
 8. Nei, OLED panel har umiddelbar pixel refresh som fører til hakking ved 30 fps. LED tv'er "lagger" etter og derfor er ikke 30 fps så brutalt hakkete.
 9. For min del og mange andre er problemet 30fps og OLED tv'er. Denne kombinasjonen funker ikke. Klarte 30 fps på LCD uten problem, men på OLED er det helt grusomt. Noe som selvsagt er surt da man har punget ut for en dyr OLED tv.
 10. Enig det, bare synd at spill som f.eks Horizon Forbidden West ser betydelig dårligere ut i performance mode. Mulig dette er det minst optimaliserte spillet som er gitt ut, håper ikke dette skjer med andre store titler. Har ikke spilt det etter siste oppdatering, men den før gjorde bare bilde mere uskarpt for å dempe "shimmer" problematikken.
 11. Skulle ønske neste "mellom generasjons" konsoller kommer hurtigst mulig, er skuffet over at hverken PS5 eller XBSX klarer 4K@60 bedre. Vet ikke om dagens konsoller vil klare dette med tiden når spillene er bedre optimalisert, men har mine tvil. 30fps er ikke lengre akseptabelt.
 12. Jeg elsker selv layouten til Xbox og skulle gjerne ha brukt den på min PS5 . Kommer sikkert en cronusmax adapter med tiden som gjør at man kan bruke den man vil. Batteritiden på Elite v2 er utrolig, spiller mest Xbox, men lade den er en sjelden begivenhet. Dualsens'en klarer derimot ikke mye. Eliten har vel kapasitet på 40 timer mot Dualsens sine 9-10.
 13. Gå for Elite 2, du finner ikke bedre kontroller. Er ingen harde tastetrykk på den. Det var en del barnesykdommer med den hvor den dobbeltsidige teipen på baksiden av dekselet traff borti enten X eller A knappen hvis den ikke var helt på plass noe som førte til at knappen hang igjen, har også opplevd at teipen med dempermateriale til triggeren løsnet. Heldigvis har Microsoft bra service hvis noe skulle gå galt og du får fort ny, bare pass på å kjøp direkte fra dem. Begge problemene jeg nevner kan ganske enkelt løses selv hvis du åpner opp kontrolleren, men skjønner hvis man ikke vil det. Selv disse feilene tatt i betraktning er dette for meg i hvert fall den ultimate kontrolleren.
 14. Vet ikke hvor lav risiko, men er utifra Sony sin side helt klart ett brudd på TOA og de kan helt fint stenge kontoen din. Skjønner godt at du gjør det og er helt uenig med hva som har blitt gjort med GT7. Håper all den negative feedback'en de får nå kanskje gjør at de snur. Uansett så husker jeg Forza Horizon 5 og AFK metoden som ikke en gang gjaldt script, der brukte folk bare full kjøre assist gjorde at de bare kunne holde gassen inne så styrte bilen seg selv og folk kunne bare feste en strikk rundt triggeren og tjene masse. I tillegg var det jo også folk som brukte pc script som ble bannet.
×
×
 • Create New...