Gå til innhold

leifeinar

Medlemmer
  • Innlegg

    10 797
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av leifeinar

  1. Egentlig enig, jeg hadde rett og slett hadde kjøpt et 4080super og satt i maskina jeg allerede hadde. kansje 16 gig ram ekstra. Trenger ikke tenke så hardt på cpu om det er 100+ fps sommer målet. vil man ha 200+ så er det noe annet.
  2. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/q1zvBg/unicef-flere-enn-13-000-barn-er-drept-i-israels-offensiv-mot-gazastripen
  3. Snart påtide å sende bruno i garderoben
  4. Tipper United er sugene i dag. kan fort bli jevnt.
  5. ved uavgjort? er det omkamp? ekstra omg, eller rett til straffe? i FA cup. Må ikke ta noe fra Coventry, tillegg eller ikke
  6. Må da være en eller annen form for rekord å snu kampen så sent?
  7. Hadden en artikkel i tromsø avisa om innføring av NO6 desverre pluss sak det snakkes om sjokkpriser osv. er det en form for hersketeknikk for å få tvinge frem tilgang til vindresursene i finnmark? Det fasinerer meg enda at Equinor norges mest lukrative berdift skal rane størmmen fra folket istedet for å bygge den selv.
  8. Okkupasjonen og overgrepene startet mange årtier før 7 oktober.
  9. Med de 32000 drepte, 13000 barn myrdet. 70000+ skadde. 8000 gisler i israelske fengsel, med tortur og tvangskos. Så tenker du nok på Israel?
  10. Terror, okkupasjon og folkemord. Forresten en artikkel fra i går. Men vanskelig å skille mellom hver gang Israel dreper FN ansatte og angriper nødhjelp.
  11. Mere terror. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/9zjljr/noedhjelpslager-i-rafah-truffet-i-israelsk-angrep
  12. Ja, den krangler skikkelig.
  13. Du kan prøve å google å se, du drukner i treff av israelske angrep etter fra okober og ut. hvorfor synest du det er rart?
  14. Egentlig rart, kan vel ikke koste mere enn 1 kr ekstra å bruke god paste og gjøre god jobb? gjelder nok flere enn asus også. Satt å så litt på founders kort. er det slik at det kommer nye på lager eller er det utsolgt når det er tomt? har lyst på 4070 super, virker som at founders er helt klart best av små kort. https://www.nvidia.com/nb-no/geforce/buy/
  15. Det er jo en kjent sak at israel angriper sine naboland. men etter krigen så er det vanskelig å finne ting som skjedde før oktober. nok av info om israelsk terror https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/pQOGgV/dette-skjer-i-jenin-israel-kritiseres-etter-angrep-paa-flyktningleir journalisten Shireen Abu Akleh ble likvidert når hun skulle dokumentere at angrep på en flyningeir. https://www.france24.com/en/middle-east/20230219-more-than-a-dozen-people-killed-in-israel-s-deadliest-attack-on-syrian-capital-of-damascus
  16. Jeg har burkt Norwegian Mastercard til allt av kortbruk. men merker godt at det ble endret fra 1% ned til 0.5% er det bedre alternativer for å samle til daglig forbruk?
  17. Greit, vi kan runde nedover. men siste raporter er 31000, men 70% kvinner og barn blir det 21700. Tenker at om FN mener disse tallene er riktig så velger jeg å tro dem og ikke IDF. Jeg får være nedsnødd intil vi har annen info.
  18. Ja det er jo desverre det som skjer i på Gaza. Jeg vet du er uening, men man dreper ikke 25000 kvinner og barn med et uhell. og du er uenig i disse drapstalle også, men jeg er ganske sikker på at de er rette om ikke enda høyere. Er mye samme mentalitet vi har sett fra usa. en mann med feil ståsted. så ryker han og alle rundt han.
  19. Klart det var, men det er jo sett at israel nå driver med terror på et nivå jeg ikke kan huske og ha sett. (muligens usa i irak, eller russerne nå) Men hadde syria eksempevis bombet våpenlagre i israel hadde det vært terror. men at israeø bpmber flere 100 mål rundt i midøsten er et rutine oppdrag. Må ikke glemmes at landet som drifter krigen, er også de som setter folk på terrorliste.
  20. Angrep fra israel mot div naboland. eller terror som israel selv ville omtalt det som.
  21. Tviler på israel klarer og leve i fred med sine naboer. det har vær flere hundre angrep mot div naboland siste årene.
  22. Nå har vi denne og Tottenham kampen og klage på om seriegullet ryker 😊
×
×
  • Opprett ny...