Jump to content

XE800

Medlemmer
 • Content Count

  737
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

141 :)
 1. Siden de ikke nevner PS og Xbox, er det bare i PC-verdenen at Ubisoft mener at det er "urealistisk" med 30%? For det er vel samme prosenten Sony og Microsoft tar for spill på sine konsoller.
 2. Synd, hadde vært kjekt om de hadde baller til å prøve noe nytt designmessig.
 3. Håper de mikser inn litt skole-sim, kjipt hvis det bare blir et standard action-rollespill når settingen er som den er.
 4. Noen andre som opplever at butikksida ikke vil laste hvis man har valgt norsk språk? Endra til engelsk og alt funka som det skulle. Endra tilbake og jeg får bare blank butikkside. Edit: funker nå
 5. Jeg bør muligens ikke uttale meg, siden jeg omtaler PS4en min som "Playstationet mitt", men jeg er nesten sikker på at det ikke heter "et nytt demon". Just sayin'
 6. $23,286 høres drøyt ut, men har tross alt brukt nesten all fritid på Steam de siste ca 10 årene. Finnes sikkert dyrere hobbyer. Finnes det forresten en rask måte å finne ut av hvor mange av eide spill som har blitt spilt?
 7. Innimellom lager PS4 Pro'en min denne lyden (starter på 1:51): (video) Er dette vifte-lyd, eller er det noe helt annet? Høres nesten ut som om noe er løst og kommer borti noe annet? Det skjer innimellom når jeg spiller Uncharted 4 og nesten hele tiden under Kingdom Hearts 1.5, mens jeg kan spille FF15, Digimon og Persona 5 uten noe bråk. Noen som vet hva dette skyldes og hvordan jeg kan fikse det? Jeg har forsøkt å google uten å finne løsning på akkurat "min" lyd (den har vært der siden første dag, så det er i hvert fall ikke støvete vifte som er årsaken).
 8. Jeg er ikke bekymret for VR sin fremtid på noe som helst vis. Har du spilt et skytespill eller rollespill i VR så er det ingen vei tilbake, alt annet blir tamt. Det å gå fra å se på en skjerm utenfra, til å faktisk være inne i spillet, det er etter min mening den største revolusjonen i spillverdenen noensinne. Mosjon får du også, der du istedenfor å klikke cover-knappen faktisk fysisk må dukke ned for å gjemme deg. Det eneste problemet med VR er at det er i startfasen, noe som betyr svære, klumpete headset, masse ledninger og kraftig PC. Vanskelig med sosial gaming når en PC kun kan støtte ett headset og man uansett bare ville snuble rundt i hverandres kabler hvis det var mulig med flere tilkoblinger. Men dette vil løse seg selv etter hvert som teknologien skrider frem.
 9. Days Gone? ​Nei, det er for nytt. Fant det ut, det var Dying Light fra Spike Game Awards 2013.
 10. En liten nøtt: noen som husker tilbake til det showet hvor bl.a. No Man's Sky først ble vist og Murray ble intervjuet? Innbilder meg at det var et amerikansk award-show av noe slag, jeg satt og så på det midt på natta i halvsøvne. Husker showet fikk kritikk for format og "tone" i etterkant, om det hjelper. Det jeg er ute etter er navnet på et zombiespill som jeg synes å huske ble vist frem i samme show. Noen som har peil?
 11. Hvilke skandinaviske spillnettsteder finnes? Jeg tenker da helst på dedikerte spillsider med skandinavisk redaksjon, skandinavisk språk og aktive forum. Gamer .no (dedikert) Pressfire .no (dedikert) ITavisen .no (generell m/aktivt spillforum) Gamereactor .dk / .no / .se (dedikert) ?
 12. Fant svaret, "immersion reading" er ikke tilgjengelig på PC (uten å evt installere en Android-emulator først).Kjipt.
 13. Takk for det! Er det slik at Kindle for PC funker annerledes enn på Android? Den aktuelle boken jeg leser kom også med Audible-støtte, slik at jeg kan både høre og lese samtidig (tekst som leses av fortelleren blir markert i boka, og side skifter av seg selv, den reneste magi!) Er dette mulig på PC også? Jeg finner ingen innstilling for det.
×
×
 • Create New...