Jump to content

XE800

Medlemmer
 • Content Count

  742
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

141 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Altså, når Larian først skal bruke en milliard trilliarder på CGI, så kunne de vel være LITT mer nøye med åssen de fremstiller tadpole-to-brain-greia? Måten det lille beistet skled inn under øyelokket på var ekstremt urealistisk. Beistet har faktisk flere rader med tenner og er av noe størrelse, likevel gled det inn som om det var like flatt som et støvfnugg. Med tanke på at det er et kjerneelement i historien kunne de visualisert det litt bedre.
 2. For litt siden drev jeg å justerte på temperaturen på varmekablene da panelet plutselig hengte seg opp: det kom en klikkelyd og en gnist fra panelet, noe som gjentok seg med få sekunders mellomrom. Det var ingen måte å tilbakestille panelet på, så jeg hadde ikke annet valg enn å ta sikringen. Jeg hadde allerede bestilt elektriker for dagen etter pga jordingsfeil på kjøkkenet, så det var jo litt flaks oppi det hele. Så jeg fikk problemet fikset, men pga alt styret med jordingsfeilen (flytting av innebygd kjøkkenutstyr og kabelstrekking) glemte jeg helt å spørre hva som var årsaken til varmekabel-feilen. Så i den forbindelse lurer jeg på følgende: 1. Går det an å sette temperaturen på varmekablene for lavt? Må de være over en viss temperatur eller så feiler de? 2. Ifbm fiksingen satte elektriker inn et nytt panel, som viser effekt (skala 0.0-9.9) istedenfor grader, fordi han mente det passet seg bedre. Han satte opprinnelig effekten på 4.0, som jeg syntes var for varmt, og nå når det er kokvarm sommer har jeg satt den ned til 1.5. Men da opplever jeg igjen at det blir klikking fra panelet, med få minutters mellomrom (typ 5 min, 15 min, 30 min). Er det bare sånn det skal være, eller er jeg i ferd med å føkke opp noe igjen? 3. Går det an å finne ut temperaturen basert på effekten som vises i panelet?
 3. Hei, er det noen som eier GOG-versjonen og kan bekrefte at norsk språk støttes, slik det hevdes av den butikken? I Steam-varianten kan jeg velge mange språk, men ikke norsk.
 4. Hei, finnes det ting som kan føre til forstyrrelse på selve apparatet (tenker altså ikke på TV-signalene)? Hadde PC'n koblet til TV'n da den begynte å oppføre seg merkelig, trodde muligens det var mitt gamle GTX980 som var i ferd med å ta kvelden, men da jeg skiftet fra PC-modus til TV-modus så fortsatte problemet. TV'n er relativt ny (2018) og pent brukt så forventer i grunn at den skal vare noen år til. Beskrivelse: bildet "knepper" til og vibrerer med puls-aktige mellomrom, fargeforstyrrelser, glir litt ut av posisjon... Jeg bor nær Tryvann og det er masse mobilmaster i området, kan det ha noe å si?
 5. Hei, jeg bruker Windows Mail som epost-klient og har mine Gmail-kontoer koblet til den. I det siste har meldingene (når sett i Mail) fått kinesiske tegn i seg. Det virker som norske bokstaver og spesialtegn som "é" blir erstattet av kinesiske tegn (i brødteksten, overskriftene vises som de skal). Meldingene vises helt fint når jeg ser på dem direkte i Gmail. Hva er galt?
 6. Siden de ikke nevner PS og Xbox, er det bare i PC-verdenen at Ubisoft mener at det er "urealistisk" med 30%? For det er vel samme prosenten Sony og Microsoft tar for spill på sine konsoller.
 7. Synd, hadde vært kjekt om de hadde baller til å prøve noe nytt designmessig.
 8. Håper de mikser inn litt skole-sim, kjipt hvis det bare blir et standard action-rollespill når settingen er som den er.
 9. Noen andre som opplever at butikksida ikke vil laste hvis man har valgt norsk språk? Endra til engelsk og alt funka som det skulle. Endra tilbake og jeg får bare blank butikkside. Edit: funker nå
 10. Jeg bør muligens ikke uttale meg, siden jeg omtaler PS4en min som "Playstationet mitt", men jeg er nesten sikker på at det ikke heter "et nytt demon". Just sayin'
 11. $23,286 høres drøyt ut, men har tross alt brukt nesten all fritid på Steam de siste ca 10 årene. Finnes sikkert dyrere hobbyer. Finnes det forresten en rask måte å finne ut av hvor mange av eide spill som har blitt spilt?
 12. Innimellom lager PS4 Pro'en min denne lyden (starter på 1:51): (video) Er dette vifte-lyd, eller er det noe helt annet? Høres nesten ut som om noe er løst og kommer borti noe annet? Det skjer innimellom når jeg spiller Uncharted 4 og nesten hele tiden under Kingdom Hearts 1.5, mens jeg kan spille FF15, Digimon og Persona 5 uten noe bråk. Noen som vet hva dette skyldes og hvordan jeg kan fikse det? Jeg har forsøkt å google uten å finne løsning på akkurat "min" lyd (den har vært der siden første dag, så det er i hvert fall ikke støvete vifte som er årsaken).
 13. Jeg er ikke bekymret for VR sin fremtid på noe som helst vis. Har du spilt et skytespill eller rollespill i VR så er det ingen vei tilbake, alt annet blir tamt. Det å gå fra å se på en skjerm utenfra, til å faktisk være inne i spillet, det er etter min mening den største revolusjonen i spillverdenen noensinne. Mosjon får du også, der du istedenfor å klikke cover-knappen faktisk fysisk må dukke ned for å gjemme deg. Det eneste problemet med VR er at det er i startfasen, noe som betyr svære, klumpete headset, masse ledninger og kraftig PC. Vanskelig med sosial gaming når en PC kun kan støtte ett headset og man uansett bare ville snuble rundt i hverandres kabler hvis det var mulig med flere tilkoblinger. Men dette vil løse seg selv etter hvert som teknologien skrider frem.
×
×
 • Create New...