Gå til innhold

PC-kaféen, diskusjon rundt PC-spill.


Anbefalte innlegg

 

Til alle som har likt H1Z1, eller brukt mye tid med Battle royale mod til ARMA 3. Nå er "Playerunknown's Battlegrounds" ute som early access. Veldig lenge siden jeg har hatt det så moro i et spill!

 

 

Er hysterisk at på 1år har dem klart å lage noe som er 100x bedre enn DayZ Standalone. Dette har blitt mitt primære spill for tiden faktisk, så bra er det og det i tidlig early access. Utrolig. Spillet har mer spillere nå enn Arma 3.

 

 

Er vel ikke helt sammenlignbart? Battle Royale er jo en helt egen spillestil. Ikke at det forsvarer hvordan utviklerne har behandlet Dayz :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg og en kompis har spilt PUBG Duo's i hele helga. Og det er leeeenge siden jeg har hatt det så morsomt i et spill. Den følelsen når det er bare du og en til igjen.. Sliter faktisk med å treffe for jeg er så nervøs / full av adrenalin.. 

Er også utrolig hvor stabilt og spillbart spille er mtp. hvor nytt det er. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

B

 

 

Hvor aktiverer man disse Quake kodene?

Om det er Steam så er alle som er postet brukt opp.

Last ned launcher og redeem code

 

Bukker og takker. 

 

For alle andre så brukte jeg den siste fungerende koden fra kommentarer over.

 

Edit: Jeg begynner å ha nok launchere nå. Steam, GOG, Blizzard, EA, Rockstar og nå Bethesda. Sikkert er par jeg glemmer også. 

Endret av ananashapå
Lenke til kommentar

Har mesteparten av spillene mine på steam men witcher spillene eier jeg på GoG Galaxy da jeg helst vil gå rett til utvikleren når det gjelden denne serien for å gi dem så mye støtte som mulig. Alle Uplay spille jeg eier er kjøpt via steam og måten denne launcheren fungerer på blir litt som en standard game launcher mange enkeltspill allerede har da steam launcher Uplay å går rett i spillet så jeg har heller ikke store problemer med den launcheren lenger.  Blizzard sin launcher var jo en ting lenge før steam engang eksisterte så en kan jo heller ikke akkurat misslike dem for å holde på denne når spillene deres selger som aldri før uansett. Origin er jo en helt separert tjeneste for all del, men den er stabil  og ryddig i forhold til hvor få spill jeg faktisk har gjennom den. Windows 10 storen er fullstendig talentløs men det er jo slik det engang blir når microsoft skal integrere økosystemet sitt fra  xbox til PC, det tillater crossplay multiplayer som jeg selv har brukt svært mye i Forza Horizon 3 da jeg har en del kompiser som spiller på konsoll samt du får spillene både på konsoll og PC når du kjøper microsoft spill derifra så jeg har mine problemer med å helt misslike den tjenesten og. Rockstar sin launcher blir som en vanlig singel spill launcher for meg vertfall da jeg har alle mine rockstar gjennom steam så denne plager meg absolutt null og nix. Bethesda sin launcher vet jeg ikke noe om men om den blir som rockstar launcheren at den bare blir å kjøre i bakgrunnen av spill du launcher på steam kommer ikke denne til å plage meg heller. 

 

Som det sies, steam er en veldig populær tjeneste som tidlig fikk svært godt fotfeste og som spillere generelt sett liker og skaper som oftest svært mye urettferdige negative holdninger til tjenester som prøver å konkurrere med steam, som det nevnes over er ikke monopol en bra ting for noen andre enn steam/valve. Derfor mener jeg at det ikke er noe betydelig kritikk verdig at andre prøver å konkurrere på samme marked som steam, selv om dette betyr at du kanskje må klikke en gang eller 2 mer med på musa for å starte spillet ditt. 

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...