Gå til innhold

Gulrotsaft

Medlemmer
  • Innlegg

    3 035
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gulrotsaft

  1. Hei, Må lage noen datamatrix labels på jobben. Noen som har slikt tidligere og kan anbefale noen programvare for kommersielt bruk som ikke koster skjorta. Er ikke noen stor bedrift så kostnad er en viktig del. Edit: en font for Word/Excel kan også funke.
  2. Bra vi har flaks og jeg ikke er heeelt borte i natta her og skjønte det Har ett eller to (ble litt usikker nå) esktra M.2 spor foruten min operativ M.2 disk. Kanskje litt dårlig forklaring fra min side som ikke nevnte att det går for det samme hvilken type SSD det er.
  3. Høres ut som om min gamle snurredisk holder på ryke. Tenker jeg investerer i en SSD av noe slag. Vil ha 3-4 TB. Skal brukes til spill og annet som lastes ned så blir nok en del lagring og sletting av filer. Noen merker / modeller som tåler mer en andre når det kommer til dette bruket eller er alle like og tåler typ like mye "bruk"?
  4. Kan jeg gå fra den balanserte utgangen på baksiden til xlr? https://ifi-audio.com/products/zen-dac-v2/
  5. Kan man kjøre RCA til XLR uten å tenke på noe spesiellt? Kjøpt noen aktive høyttalere som bare har XLR tilkobling og har bare RCA utganger fra lydkilde.
  6. Ser det er på tide å kjøpe ny kabel. Blekkspruten gjør så jeg ikke vil sette på glasset på siden da det kommer til å trykke mot kablene.
  7. Det er en god del bedre å sitte i min hjemmestol kontra hva en de har på min nåværende jobb og den typ av stol jeg hadde før.
  8. Jeg hadde jo allerede brukt den i et par år på jobben før jeg kjøpte en hjemme. Er fortsatt fornøyd med kjøpet
  9. Jeg kjøper/bestiller nye etter jobb i morgen. Nå funker vel disse, men de irriterer meg nå som jeg vet. Edit: har ikke moment verktøy så får vel betale noen kroner for å bytte de også.
  10. Så hjulmutterne er todelt. Man kan snurre på "hodet" individuelt fra delen som er inne mot felgen.
  11. 12 minutter over 10 Håper straffen ikke blir for stor. Ble dårlig med tid i dag så skrur av en i morgen og tar en titt.
  12. Yes boss. Skrur av i morgen og viser fram resultatet. Burde være en oppdatering her før 10:00 i morgen.
  13. I korte trekk burde jeg kjøpe 20 nye hjulmuttere imorgen etter å ha sjekket en av de?
  14. Sjekker opp i morgen. Fredag kveld er hellig og inneholder ikke manuelt arbeid
  15. Kan de bli løse? Går det å fikse selv? Er jo flere som slarker på alle hjulene:( Og ja. Akkurat som du skriver. Virker løse med fingrene, sitter bom fast med krysset. Ingen kapsler. Metall. Originale muttere. Volvo c30. Kan ta bilder i morgen
  16. Noen av hjulmuttrene kan jeg røre på. Typ 1-2 mm hver vei, men når jeg setter på hjulkrysset for å stramme de sitter de bom fast. Dekk er byttet på ett dekkbytte sted som bruker luftrevne maskiner om det har noe å si. Farlig å kjøre med eller ikkeno å bry seg om?
  17. Bestilte like gjerne et nytt slikt. Tenkte om det hadde kommet noe nytt og/eller bedre de siste årene, men går like gjerne for noe jeg vet jeg liker.
  18. Har et eller annet vortex poker tastatur som jeg har vært super fornøyd med, men klarte å søle på det. Trodde jeg var raskt nok ute, men så sluttet det å fungere. Finnes det noe nytt og spennende man kan få kjøpt? Må nesten ha mx brown, 60%(?) har piltastene og home/end og det der trykket opp langs siden rett til høyre for enter. Bruker ikke noen av funksjonene det har (programmerbare "layers osv) liker bare størrelsen og layout.
  19. Takker. Fungerer akkurat som det skal.
  20. Er det trygt å koble til en ledning med 3 "pin" kontakt man bruker f.eks. mellom veggen og strømforsyninger i PCer i en kontakt med 2 "pin"? Har et heve/senke bord som kun har de to i bunnen og en kabel med 3 "hull".
  21. De så jo riktig snasne ut. Hva har du til å drive de?
  22. Jeg bor i utlandet så det hjelper nok desverre ikke 😕 Endte opp med å betale <10k
  23. Hei, Noe som kan drive mine "Mr. Speakers Mad Dogs" som kommer til å gå over til HiFiiman sundara eller edition xs (Litt usikker på hvilke av de jeg kommer til å gå for). Bruker Philips fidelio x2hr til dageligdagse spill greier samt at jeg må ha utganger til mine aktive høyttalere (Yamaha HS8). Synes Zen har skuffende forsterkerkraft til Mad Dogs'ene utover det er det en helt ok DAC/AMP Ja rent teknisk kan jeg beholde den, men tenkte å sjenke den til en kompis som 100% trenger noe for å kunne høre musikk etter hans bedre havdel går til sengs, men om jeg får en del mer ut av å beholde den så tenker jeg at det er bedre slik. Derfor var en DX7-pro et rimelig godt valg utifra det jeg kunne lese av statistikk. Finnes det et meget godt amp valg jeg kan slenge på Zen DAC'en å få mer for penga i forhold til ytelse og noe jeg "vil" beholde noen år fremover som har xlr utganger bak til aktive høyttaler og 3.5 + balansert utgang forran til mine framtidige klokker?
  24. Awww. Ser ikke ut som om det er mulig å kjøpe en slik nå om dagen
×
×
  • Opprett ny...