Jump to content

Sidious

Medlemmer
 • Content Count

  1596
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sidious

 1. Samtlige Far Cry-spill har vel i grunn falt i smak hos meg (kanskje toeren var svakest), så dette må jeg følge med på.
 2. Trekkoppfuglen av Haruki Murakami. Shantaram av Gregory David Roberts. Et lite liv av Hanya Yanagihara. For å nevne noen!
 3. Det frister litt å kjøpe Doom Eternal nå...
 4. Det ser unektelig lovende ut, og med tanke på hva de har fått til med The Witcher-serien er det vel lov å glede seg. barezell: Situasjonen du beskriver høres kjent ut.
 5. Spiller det fortsatt, men enig i at det kommer få oppdateringer og man begynner smått om senn å bli lei av å spille det samme brettet.
 6. Høres bra ut. Håper det kommer et nytt brett etter hvert også.
 7. Skulle ønske Pathfinder hadde muligheten til å destruere eller demontere ziplinen etter bruk. Nå risikerer man jo å få fiender etter seg når man rømmer da de bare hopper på det samme repet.
 8. Flott og engasjert gjeng som jeg gjerne støtter på Patreon. En hjemmeside hadde sikkert ikke vært så dumt, dog.
 9. Lurer på om de har tenkt å åpne for større lag i fremtiden. Når man er en vennegjeng på fire-fem personer er det litt kjipt å stenge noen ute.
 10. Oi, det stemmer jo. Det presterte jeg å ikke se! Takk for tipset!
 11. Takk for tilbakemeldinger! Jarmo: Burde være ok! sveibuen: Tviler ikke, men vil kanskje ikke bruke så mye penger på HK og RAM! Gabri3l: Skjønner hva du mener, men spørs om jeg har tålmodighet til å vente enda lengre. Må kanskje sette meg litt inn i den teknologien du nevner, og tenke litt til.
 12. En perle som jeg kom over for noen uker siden, og som virkelig burde ha blitt oppdaga av flere er Hellblade: Senua's Sacrifice. Dyster historie satt til vikingtiden, men særs minneverdig. https://store.steampowered.com/agecheck/app/414340/
 13. God aften. Jeg har i lengre tid vurdert å kjøpe ny PC, men enn så lenge har det blitt med vindusshoppinga. Nå kjenner jeg dog at det kan bli aktuelt da jeg kunne tenke meg å spille i 1440p. Særs gunstig er det også at Nvidia slapp sin RTX 2060-modell nylig. Å lese seg opp på ny teknologi igjen tar tid, men på nåværende tidspunkt ser jeg for meg et oppsett som kan se noenlunde slikt ut: CPU: AMD Ryzen 2600x Hovedkort: MSI X470 Gaming Pro Minne: Kingston 16 gb, Hyperx Predator (3200 mhz) GPU: EVGA RTX 2060 XC 6 GB Harddisker: WD Black 500 GB PCIe M.2, Samsung 500 GB 860 EVO 2,5" & Seagate 1 TB Barracuda 3,5" Kabinett: Phanteks Eclipse P400 S Silent Midi Tower PSU: EVGA 650 W 80- Gold Må sannsynligvis kjøpe et trådløst nettverkskort da jeg ikke har mulighet til å bruke nettverkskabel, med mindre det finnes et passelig hovedkort som har innebygget wifi-kort da. Hvordan ser dette ut for dere? Noe som skurrer eller fremstår oppsettet som fornuftig?
 14. En historie om onkelen min er gratis i en kort periode: https://store.steampowered.com/app/278360/A_Story_About_My_Uncle/
 15. Tror ikke på at det blir Solskjær som ved flere anledninger har uttalt at han ønsker å oppholde seg hjemme i Kristiansund pga. barna.
 16. Ikke noe desto mer fancy enn fiskepinner med potetmos og salat i dag.
 17. Steam, Gamesplanet og Humble Bundle for det meste. Styrer unna lugubre key-sider.
×
×
 • Create New...