Jump to content

nagina

Medlemmer
 • Content Count

  8031
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nagina

 1. Har ikke sett videoene der men har sett rettsaken og tar det som, the last words. Ca 2 timer 26min, anbefaler alle å se fra ca her, det blir mer spennede jo lenger du ser. Fyren lyger så det synger, dette må ha vært det mest avgjørende i hele saken som gjorde at rittenhouse gikk fri.
 2. Denne er tatt fra andre tråden. Gidder ikke å siterer alt men tar derfra hvor han ble jaget av mobben/rioters. Gaige Grosskreutz som hadde glocken, ok? Ok, here it goes, Rittenhouse løper mot politi, og andre etter han, Gaige prøvde ikke å stoppe han, han var ETTER han. I et tidspunkt så faller Rittenhouse og mobben når han, første fyren kommer med "flying kick" mot hodet hans, etterfulgt av en dude som slår han med Skateboard. Noen varselskudd blir avfyrt. Ok, etter det så kommer Gaige inn i bildet med Glocken sin, Rittenhouse skyter ingen, ikke før Gaige peker våpenet mot han, og boom! Er selvsagt mere detaljer men rask verjson dette.
 3. https://prisguiden.no/produkt/logitech-bluetooth-audio-adapter-222176 Sikkert grei nok om PCen har bluetooth. Lydkvalitet er sikkert ok om det er bare mp3 kvalitet men er man kvesen så er ikke bluetooth i billig klasse noe særlig. (se; dårlige codecs) Spotify til anlegget via mobil, så er jo denne noe genial.
 4. Litt info samlet i et sted: https://heavy.com/news/darrell-brooks-jr/ Noen har samlet alle videoer og lagt sammen ruten som ble kjørt: "The driver's path plotted using 8 witness videos" (scroll litt ned)
 5. Har brukt nå m-itx på 3700x + 5700xt i noen år, på en In Win itx cases, måtte dog kjøpe AiO for CPU for originale AMD viften ble for svak, er ingen fan av AiO kjølere men i dette tilfellet ville jeg ha det + har faktisk PCen i stuen så den må se ut 😛 ITX er digg, ble enda mer når mobilen kunne trådløst lades også ved å slippe den på kabinettet
 6. Evt Discord som er nokså normalt blant mange unge idag, der er alle liksom, utenom foreldre... Bedre plattform kan det ikke bli for en ungdom. Det beste med dette til tider kan være at foreldret kan overvåke ungen sin, gjør dem lekser eller spiller dem. Svarer dem ikke så betyr det spilling
 7. Har ikke skrytet over Rambus engang, endte bare med det, men Intel har nok dominert market de siste årene, så har nok levd på planet earth med mindre du har noe å komme med? AMD begynte å leve igjen med Ryzen, right? har selv 3700x per dags dato og ser ingen grunn til å bytte men det frister bare pga ny build men ser ingen behov, kanskje hvis DDR5 tar av, noe dem ikke gjør i første omgang og det vises. Kjøpte AMD pga value, ikke pga forum og youtube scores.
 8. tror ikke AMD har sjans mot Intel uansett scenario når det gjelder spill, da spill er oftest basert på single core og frekvens, overgår AMD dette så ja, men faktum er at Intel er bedre på disse 2 punkter så spill vil alltid være bedre på Intel. Men hvor mye bedre? det er kanskje ikke så interessant for mange her, bare bench viser bedre tall så er det bedre, right?
 9. Det her er som DDR1 til DDR2 overgang, flashbacks! DDR1 ruler, DDR2 for høy latency, jeg holder meg ut med AMD systemet mitt til noe bedre kommer ut. (mener å huske det var AMD som dominerte market eller benchs) 😛 100% repeat nå bare den gangen hadde man adgang til RD-RAM også, noe jeg gikk for elller ja, det ble det. Hvem savner terminaler (dummy ram) hvis man ikke klarte å fylle alle ram slots?
 10. nagina

  Manchester United

  Sliter å se hvordan Glazer kom inn i bildet helt sånn random? jaja, sikkert postet feil Pogba kan for min del gå allerede nå, omså grattis, trenger ikke en klovn på banen, han ser faktisk ut som en klovn med blått hår. Tiktok/Instagram stjerne?
 11. nagina

  Manchester United

  Formasjonen er nok nøkkelen her, skift fra nåværende formasjon så forandres ting uten manager bytte.
 12. Hva med app, samtlige unger går med mobil i hånda. Men ja, gratis mat, slik de har det i Sverige.
 13. Sikkert grei lesestoff fra Pudgetsystems: https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Adobe-Photoshop-AMD-Ryzen-5000-Series-CPU-performance-1956/
 14. Blir disse annonsert på oppdateringen eller er det sånn skjult tricks Apple kjører for at flere Apple kunder skal oppgradere til nyere?
 15. Han vet bare at han har fucka det opp REAL BAD... har han ennå kommet med noe pressekonferanse, er veldig typisk US Presidents når noe slikt oppstår, men hvorfor ikke nå?
 16. Det kan være så mangt altså, men når du sier Android 6.0.1 så sier det meg at telefonen er noe gammelt, Android 12 er rett rundt hjørnet til opplysning Tipper batteri problem, eller evt om du har avinstallert noen kritiske system apps som kreves for OS til å kjøre, aner ikke? Navn på mobilen hadde gjort seg, kanskje google hjelper til hvis du søker navnet på mobilen og "reboot issues" etc, tipper du finner noen med lignende problem, og kanskje løsning. Har telefonen sd-kort, prøv å fjerne den og se om det hjelper.
 17. Den oppdatering kom nylig så ikke så rart, men støtter de andre leverandører Asus mobilen? For min del er dette ikke så nøye, vurderer telefonen selv likevel. Kan sies min Zenfone6 støttet 4GTale så antar denne gjør også det. Har/hadde Zenfone6 men mistet det 😕 hadde aldri byttet til noe annet men nå blir det ny Asus igjen. Dog blir det ikke flip da prisen er ikke verdt det, betalte 5500,- for Zenfone 6. Dere med Zenfone 8, lyst å være prøve kanin? 😛 https://www.asus.com/Content/Android-12-Beta/
 18. Tror han har gått over til Crypto, vært noe stille i fjøsen
 19. Ikke Philips Hue i hele huset i 2021?, christ, L2RGB 😃
 20. Burde ikke 3700x eller evt hovedkort (x570) skrudd av maskinen ved 105c på CPU? Aldri før har jeg følt et kabinett som er så varm, var nesten at man fikk tredjegradsforbrenninger bare å ta på kabinettet 🤣
 21. Er det DJI Osmo Mobile2 så anbefaler jeg å sjekke at telefonen ikke er for stor, var nemlig problem med min Zenphone 6.
 22. Problemet er ikke platiunum, Gold Bronze men designed på selveste PSU.
 23. Har et eller annet 600-650w på min InWin A1, som er noe av det dårligere kvalitet som jeg har erfart så langt. Ville aldri latt den håndtere en 3080 kort for å si det sånn, for rævva, sikkert gammelt PSU design hvordan strømmen leveres etc. Har 3700x + 5700XT og har hatt random shutdowns, noe jeg mistenker på PSU men også varme på grunn av ITX.
 24. Prisen for blokken er type 150 spend, like greit å kaste det inn også. https://www.techbay.no/product.html/barrow-kjoleribbe-for-m2-disker-type-2280-og-22110?category_id=255
×
×
 • Create New...