Jump to content

Gulrotsaft

Medlemmer
 • Content Count

  2894
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

319 :)

About Gulrotsaft

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Path of Exile: 2000+ timer. PoE er vel det som skulle vært Diablo 3. Kanskje det beste ARPG spillet jeg har spilt. Hadde ikke PC rundt Diablo 2 tiden, men har spilt det en god del timer og selv om det er bra foretrekker jeg PoE. Diablo 3: 1500+ timer. Jeg likte det når det ble gitt ut, men ble lei. Fant det igjen etter RoS oppdateringen og fant det underholdene, men etter hvert så fikk jeg smakt på overnevnte og har ikke sett tilbake.. Det var uansett bra for hva det var og var vel det som ledet meg skikkelig inn i ARPG verden så det kommer nok til å være på list mi over gode spill. Civ4: 1500+ timer. Det absolutt beste civ spillet (Spesielt etter "Beyond the Sword"). Vi LAN'et dette så og si hver helg i et par år og dette er kanskje også litt edvirkende til hvorfor jeg synes det er så bra. Dirty bomb: 1500 timer. Jeg spilte aldri ET som dette er den "åndelige oppfølgeren" til. Dessverre slet det med en utdatert spillmotor som kanskje var litt feil valg samt utviklere som kanskje ikke hadde klare mål for de ville med det. Dette kombinert med et forferdelig mikrotransaksjons system førte desverre til at det ble lagt dødt når det kom ut i 1.0 versjon. Selv med alle disse problemene er dette det klart beste FPS spillet jeg har spilt. De holder fortsatt liv i spillet ("Maintenance mode") og det finnes folk som har leid servere så jeg fyrer det fortsatt opp en gang i blant og spiller et par timer.
 2. Jeg finner setelengden på "Markus" helt OK, men dette er vel også justerbart på Mirra 2 (og sikkert andre modeller) hvor jeg foretrekker den "spaken" på full "lår-lengde". Greit nok å polstre armlenene på stolen, men for meg er de for høye i forhold til bordhøyden jeg foretrekker så på det punktet er nåværende "gaming" stol bedre da jeg kan endre høyden på armlenene. Alt annet er mindre bra for meg.
 3. Fikk du med korsrykk og alle armlen instillinger da? Vet de koster ca €1k med alle instillinger i diverse EU land (Snakker ikke ned alternativet, bare lurer på om man får full "pupp" for den prisen?) Som andre nevner er Markus en meget behagelig stol. Brukte den selv i 2-ish år som hjemmestol og det eneste negative jeg har å si er at armlenene er skikkelig dårlig og ikke justerbare. Jeg har for tiden en AK Racing "special edition" (Eller hva en det heter) og som de sier: "Du er ikke komfortabel i kroppen etter en x-timer biltur" og "gaming stoler" er formet etter bilstoler har mye rett i det. Kommer aldri til å kjøpe en "gaming" stol igjen.
 4. Hva koster en slik på tilbud om du vil dele pris? Mirra 2 er forøvrig min favoritt HM stol da det er den som passer min kropp best.
 5. Jeg har magni / modi 2 som jeg bruker til å drive et par gamle mad dogs (skulle ha kjøpt nye klokker, men har ikke hatt tid enda) og det fungerer utmerket. Schiit er helt OK lyd for pengene. Tror til og med at magni 3+ har en smule mer kraft å rutte med en 2 også om jeg husker rett. Det er vel uansett 2500-3000 NOK å få de begge på døra / nærmeste post-utleverings sted og det mener jeg de er verdt som et startpunkt.
 6. Er du heldig kan du finne H.M. stoler som blir ettersolgt av bedifter som kjøper opp utstyr fra konkursbo osv. Bruker å se de for rundt 5000-ish med ujevne mellomrom. Den stolen du linker til ser forøvrig ut som en vanlig Embody med Logitech emblemer.
 7. Det er vel "alltid" en risiko å kjøre med dekk som er slitt. Jo mindre kontaktflate som har grep jo større sjanse for at du ikke klarer å stoppe / holde kontroll når du trenger det mest.
 8. Ingen gaming stol jeg har prøvd kommer i nærheten av en god kontorstol foruten Ventagear triiger 2xx / 3xx som er helt konge.
 9. Gunfire er rimelig gøy, har desverre runda lvl 100 så det er ikke så mye mer å gjøre foruten 2 våpen som er kjedelig å grinde for.
 10. Kjøpte "Remnant: From the Ashes" med en DLC for en billig penge hos Steam her om dagen. Har gått med noen timer på det allerede.
 11. Hei, Har hatt min skjerm(Asus ROG PG279Q) i noen år nå. Er det verdt å oppgradere for bedre bildekvalitet, eller er dette panelet fortsatt "oppe der" med nyere panel? Tenker ikke nødvendigvis på høyere oppløsning(selv om det er naturlig at en ny skjerm støtter 4k) men generell bildekvalitet på samme oppløsning som jeg kjører i dag.
 12. Torchlight 3 er et langt dårligere spill en de to første i mine øyne. Hadde tilgang på alpha og spilte det litt for et par måneder siden. Ser ikke ut som om de har gjort store fremskritt siden da. Regner med det begynte å bli slunkent i kassa så det måtte inn i EA for å fortsette utviklingen.
×
×
 • Create New...