Gå til innhold

Gulrotsaft

Medlemmer
 • Innlegg

  3 018
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Gulrotsaft

 • Bursdag 14. oktober

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gulrotsaft sine prestasjoner

452

Nettsamfunnsomdømme

 1. Bestilte like gjerne et nytt slikt. Tenkte om det hadde kommet noe nytt og/eller bedre de siste årene, men går like gjerne for noe jeg vet jeg liker.
 2. Har et eller annet vortex poker tastatur som jeg har vært super fornøyd med, men klarte å søle på det. Trodde jeg var raskt nok ute, men så sluttet det å fungere. Finnes det noe nytt og spennende man kan få kjøpt? Må nesten ha mx brown, 60%(?) har piltastene og home/end og det der trykket opp langs siden rett til høyre for enter. Bruker ikke noen av funksjonene det har (programmerbare "layers osv) liker bare størrelsen og layout.
 3. Takker. Fungerer akkurat som det skal.
 4. Er det trygt å koble til en ledning med 3 "pin" kontakt man bruker f.eks. mellom veggen og strømforsyninger i PCer i en kontakt med 2 "pin"? Har et heve/senke bord som kun har de to i bunnen og en kabel med 3 "hull".
 5. De så jo riktig snasne ut. Hva har du til å drive de?
 6. Jeg bor i utlandet så det hjelper nok desverre ikke 😕 Endte opp med å betale <10k
 7. Hei, Noe som kan drive mine "Mr. Speakers Mad Dogs" som kommer til å gå over til HiFiiman sundara eller edition xs (Litt usikker på hvilke av de jeg kommer til å gå for). Bruker Philips fidelio x2hr til dageligdagse spill greier samt at jeg må ha utganger til mine aktive høyttalere (Yamaha HS8). Synes Zen har skuffende forsterkerkraft til Mad Dogs'ene utover det er det en helt ok DAC/AMP Ja rent teknisk kan jeg beholde den, men tenkte å sjenke den til en kompis som 100% trenger noe for å kunne høre musikk etter hans bedre havdel går til sengs, men om jeg får en del mer ut av å beholde den så tenker jeg at det er bedre slik. Derfor var en DX7-pro et rimelig godt valg utifra det jeg kunne lese av statistikk. Finnes det et meget godt amp valg jeg kan slenge på Zen DAC'en å få mer for penga i forhold til ytelse og noe jeg "vil" beholde noen år fremover som har xlr utganger bak til aktive høyttaler og 3.5 + balansert utgang forran til mine framtidige klokker?
 8. Awww. Ser ikke ut som om det er mulig å kjøpe en slik nå om dagen
 9. En dx7 pro ser ganske snasen ut. Har en Zen DAC 2 som helt klart var en nedtur i forhold til min gamle magni+modi 2, men funger helt OK. Kjekt med XLR til mine aktive høyttalere uten en balansert til XLR splitter som jeg bruker nå ser også ut som om det er en STOR økning i kraft til hodetelefoner i forhold til Zen'en. Har du en slik på skrivebordet eventuelt testet den andre steder selv?
 10. Finnes det en dac / amp eller dac+amp i 5-6k klassen som er hakket bedre en en modi + magni for pengene i den prisklassen eller den kombinasjonen best(mest) i den prisklassen?
 11. Vi har en Samsung UE8000 fra 2012-13 eller deromkring. Bruker kun TV til streaming osv og 4k innholdet jeg har sett på nyere TV'er ser helt klart hakket bedre ut, men ikke verdt 10-20k. Om vi hadde tittet på mer blueray og / eller hatt en av de nye spillkonsollene hadde det nok vært på tide med en oppdatering.
 12. https://store.hifiman.com/index.php/sundara-closed-back.html
 13. Vet det er lite å gå på her, men så siste del av en film mens jeg halvsov på sofaen og kunne tenkt meg å se hele. Handler om noen gutter som vokser opp på et barnehjem hvor en (eller flere) ikke blir behandlet så godt av de som driver det. Det hele ender uansett med at en av de skyter en av sjefene eller noe fra barnehjemmet i en bar og hun som spiller søstra til Tony Soprano er vitne til skytingen, men blir overkjørt av forsvarsadvokaten i rettssaken om jeg husker rett. En av gutta har blitt en advokat / politi eller noe i den gata og gir en annen etterforsker / journalist (?) noe bevis på ett eller annet relatert til en sak i en bil i en bakgate. Husker det som ble sagt av han som fikk bevisene "If I ever get on your shit list please give me a courtesy call" Noen som har peil? Edit: Tror det er "Sleepers"
 14. Såvidt jeg har forstått er sundara rimelig nøytrale greier
×
×
 • Opprett ny...